|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Turizam i putovanja Prepričajte nam doživljaje sa putovanja, preporučite destinacije za letovanja i zimovanja... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
O kakvoj avanturi mastate? |
|
Odgovor: O kakvoj avanturi mastate? |
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.03.2006.
Poslednji login: 20.08.2007 02:14
Pol: Muško
Godine: 26
|
Odgovor: O kakvoj avanturi mastate? -
22.03.2006, 03:34
Hm... ja sam kao klinac mastao da uspevam da se vratim u proslost i ispravim, pomognem i objasnim neke stvari... naravno isao sam do takve krajnosti da su me interesovali drevni jezici i pisma.
Pokusavao sam da zamislim tehniku kojom bi ostao ziv i dospeo do tolikog polozaja da me neko stvarno i saslusa. A sada... sada izucavam jezike koji postoje od par desetina godina a i masta mi se nekako pretvorila u prizeljkivanje necega u realnom zivotu... U svakom slucaju jedno je sigurno... voleo bi da putujem, narocito da posetim domove drevnih civilizacija. |
|
|
|
|
|
haile selassie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 27.08.2008 22:04
Pol: Žensko
Godine: 34
|
ja bi da bauljam po onim selima sa africkim plemenima
|
|
|
|
|
|
Delete Woman
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: danas 02:03
|
24.01.2007, 00:51
Prva pretpostavka za ovakvu avanturu je da imam dovoljno godišnjeg odmora ili pak da dobijem neko odsustvo (naravno plaćeno.
) Druga da mi ne treba viza za skoro svaku zemlju na ovom svetu. Treća je dovoljno limita na karticama.Spakovana za potucanje po Evropi odlazim na novosadsku železničku stanicu i uzimam kartu neki evropski grad na koji će me dopremiti onaj međunarodni voz koji prvi polazi sa stanice. U tom gradu ostajem dok ne zaključim da sam videla sve što me je zanimalo, a potom odlazim u naredni. I onda u naredni. Tako putujem Evropom, iz zemlje u zemlju, iz grada u grad, izigravam turistu-nomada. I vraćam se kući kad utolim žeđ za upoznavanjem nekih drugih ljudi, drugih kultura, gradova, zemalja,... |
|
|
|
|
|
moonlight shadow
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: 06.10.2008 19:46
Godine: 25
|
24.01.2007, 01:26
Citat:
I naravno povela bi naj drugaricu sa sobom ![]() William Wordsworth |
|
|
|
|
|
|
a bio je cool tip
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 03.11.2006.
Poslednji login: 20.09.2008 14:32
Pol: Muško
Godine: 28
|
24.01.2007, 03:31
Sto je manje poznato, to je avantura veca! Svi znamo za Kip slobode, a znate li za Pecevske Lavre, Spomenik majci domovini (sadasnja Ukrajina)? Svi smo culi za Louvre, a znate li za Ermitaž u Sankt Peterburg-u?
Krenuo bih na istok! Moja ocekivanja su da ne budem turista, nego avanturista Evropa mi je bliza po distanci i samo cekam shengen pada je pipnem malo... |
|
|
|
|
|
x3m member
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 28.09.2006.
Poslednji login: 07.09.2008 16:43
|
24.01.2007, 08:06
ranac na ledja..u dzepu gomila kreditnih kartica i da me nema jedno...5 godina!!!
pricham kad se vratim shalim se... nema mesta na zemaljskoj(shto ne i dalje ) koje ne bih volela da vidimeuropu bih ostavila za kraj... a prvo bih u afriku,pa indiju,egipat...slonovi,tigrovi,shume,vodichi ![]()
|
|
|
|
|
|
Veteran
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 11.11.2006.
Poslednji login: 08.09.2008 21:57
|
24.01.2007, 09:22
Joj,pa o svemu ja mastam jel sam budna ili spavam,ali tako konkretno,vratila bi se u proslost da ispravim neke greske,ali najradije mastam jednim dugackim bezkrajnim autoputem na cega vozim slobodno ,samo ici napred,ne moram stici nigde,nemam cilja.
![]()
|
|
|
![]() |