VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Lifestyle > Turizam i putovanja

Turizam i putovanja Prepričajte nam doživljaje sa putovanja, preporučite destinacije za letovanja i zimovanja...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
O kakvoj avanturi mastate?
staro
  (#1 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 00:02
Pol: Žensko
Godine: 33
O kakvoj avanturi mastate? - 20.03.2006, 14:02

Cesto mastam da se vozim u zapregama koje vuku haskiji, a oko mene sve belo od deeeeeebelog snega, to bi bilo negde pri vrhu globusa. Bilo bi zanimljivo prespavati u iglou.
Isto tako, volela bih da se nadjem u nekoj ekspediciji tipa "ko prezivi-pricace", u kisnoj sumi Amazona, Peru.
Volela bih da osvojim Akonkagvu.

O kakvoj avanturi vi mastate i jeste li uopste avanturista kada su putovanja u pitanju?

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: O kakvoj avanturi mastate?
staro
  (#2 (permalink))
swba
typingerrormaker :)
swba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimum

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: danas 07:37
Pol: Muško
Godine: 27
Odgovor: O kakvoj avanturi mastate? - 20.03.2006, 19:52

vezanih ocjiu bacen u centar Hong Konga sa zadatkom da nadjem odredjenu personu. Koja bi to pustolovina bila

You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

staro
  (#3 (permalink))
Meggy
Veteran
Meggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostale

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 11.12.2006 13:27
Godine: 31
Odgovor: O kakvoj avanturi mastate? - 21.03.2006, 02:06

Citat:
SQUAW kaže:
Cesto mastam da se vozim u zapregama koje vuku haskiji, a oko mene sve belo od deeeeeebelog snega, ...
Vidi, DZindijanac, mastam i ja o snegu (i to i vise nego sto bi trebalo ), al' ne idem bas u takvu krajnost

Gather ye rosebuds while ye may...

staro
  (#4 (permalink))
game_enginer
Početnik
game_enginer će uskoro postati poznat člangame_enginer će uskoro postati poznat člangame_enginer će uskoro postati poznat član

Član od: 22.03.2006.
Poslednji login: 20.08.2007 02:14
Godine: 26
Odgovor: O kakvoj avanturi mastate? - 22.03.2006, 03:34

Hm... ja sam kao klinac mastao da uspevam da se vratim u proslost i ispravim, pomognem i objasnim neke stvari... naravno isao sam do takve krajnosti da su me interesovali drevni jezici i pisma.
Pokusavao sam da zamislim tehniku kojom bi ostao ziv i dospeo do tolikog polozaja da me neko stvarno i saslusa.

A sada... sada izucavam jezike koji postoje od par desetina godina a i masta mi se nekako pretvorila u prizeljkivanje necega u realnom zivotu...

U svakom slucaju jedno je sigurno... voleo bi da putujem, narocito da posetim domove drevnih civilizacija.

staro
  (#5 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 27.08.2008 22:04
Godine: 34
Odgovor: O kakvoj avanturi mastate? - 15.05.2006, 17:41

ja bi da bauljam po onim selima sa africkim plemenima

nattydread is coming to dinner

staro
  (#6 (permalink))
Mish
Delete Woman
Mish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimum

Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: danas 02:03
Odgovor: O kakvoj avanturi mastate? - 24.01.2007, 00:51

Prva pretpostavka za ovakvu avanturu je da imam dovoljno godišnjeg odmora ili pak da dobijem neko odsustvo (naravno plaćeno. ) Druga da mi ne treba viza za skoro svaku zemlju na ovom svetu. Treća je dovoljno limita na karticama.
Spakovana za potucanje po Evropi odlazim na novosadsku železničku stanicu i uzimam kartu neki evropski grad na koji će me dopremiti onaj međunarodni voz koji prvi polazi sa stanice. U tom gradu ostajem dok ne zaključim da sam videla sve što me je zanimalo, a potom odlazim u naredni. I onda u naredni. Tako putujem Evropom, iz zemlje u zemlju, iz grada u grad, izigravam turistu-nomada. I vraćam se kući kad utolim žeđ za upoznavanjem nekih drugih ljudi, drugih kultura, gradova, zemalja,...

... Ko nije drvo razumeo prvo, pa tek onda sadio, taj nije ništa uradio... I, shvatiće, kad-tad, da ne zna šta je hlad....

staro
  (#7 (permalink))
Lillith
moonlight shadow
Lillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimum

Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: 06.10.2008 19:46
Godine: 25
Odgovor: O kakvoj avanturi mastate? - 24.01.2007, 01:26

Citat:
Mish kaže: Pogledaj poruku
Prva pretpostavka za ovakvu avanturu je da imam dovoljno godišnjeg odmora ili pak da dobijem neko odsustvo (naravno plaćeno. ) Druga da mi ne treba viza za skoro svaku zemlju na ovom svetu. Treća je dovoljno limita na karticama.
Spakovana za potucanje po Evropi odlazim na novosadsku železničku stanicu i uzimam kartu neki evropski grad na koji će me dopremiti onaj međunarodni voz koji prvi polazi sa stanice. U tom gradu ostajem dok ne zaključim da sam videla sve što me je zanimalo, a potom odlazim u naredni. I onda u naredni. Tako putujem Evropom, iz zemlje u zemlju, iz grada u grad, izigravam turistu-nomada. I vraćam se kući kad utolim žeđ za upoznavanjem nekih drugih ljudi, drugih kultura, gradova, zemalja,...
E kad se zasitim Evrope cunjala bih dalje i vozila se brodom do Antila,Meksika,pa u Kinu i Japan pa malo u Australiju pa Indija,pa Bliski Istok,e a mislim da bi pocela od Rusije ...
I naravno povela bi naj drugaricu sa sobom

''Though nothing can bring back the hour of splendor in the grass, glory in the flower, we will grieve not, rather find strength in what remains behind.''

William Wordsworth

Poruku je izmenio Lillith, 24.01.2007 u 01:46.

staro
  (#8 (permalink))
PropelerZviz
a bio je cool tip
PropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen član

Član od: 03.11.2006.
Poslednji login: 20.09.2008 14:32
Godine: 28
Odgovor: O kakvoj avanturi mastate? - 24.01.2007, 03:31

Citat:
Lillith kaže: Pogledaj poruku
mislim da bi pocela od Rusije ...
Sto je manje poznato, to je avantura veca! Svi znamo za Kip slobode, a znate li za Pecevske Lavre, Spomenik majci domovini (sadasnja Ukrajina)? Svi smo culi za Louvre, a znate li za Ermitaž u Sankt Peterburg-u?

Krenuo bih na istok! Moja ocekivanja su da ne budem turista, nego avanturista

Evropa mi je bliza po distanci i samo cekam shengen pada je pipnem malo...

Slusaj baba dobro, ja sam MC Penzioner,
ne treba mi kviz da budem milioner.

staro
  (#9 (permalink))
blueella
x3m member
blueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen član

Član od: 28.09.2006.
Poslednji login: 07.09.2008 16:43
Odgovor: O kakvoj avanturi mastate? - 24.01.2007, 08:06

ranac na ledja..u dzepu gomila kreditnih kartica i da me nema jedno...5 godina!!!
pricham kad se vratim
shalim se...
nema mesta na zemaljskoj(shto ne i dalje ) koje ne bih volela da vidim
europu bih ostavila za kraj...
a prvo bih u afriku,pa indiju,egipat...slonovi,tigrovi,shume,vodichi

Ili ne pokusavaj, ili dovrsi!

staro
  (#10 (permalink))
mariposa
Veteran
mariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen član

Član od: 11.11.2006.
Poslednji login: 08.09.2008 21:57
Odgovor: O kakvoj avanturi mastate? - 24.01.2007, 09:22

Joj,pa o svemu ja mastam jel sam budna ili spavam,ali tako konkretno,vratila bi se u proslost da ispravim neke greske,ali najradije mastam jednim dugackim bezkrajnim autoputem na cega vozim slobodno ,samo ici napred,ne moram stici nigde,nemam cilja.

No me toques

Odgovor sa citatom