|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Turizam i putovanja Prepričajte nam doživljaje sa putovanja, preporučite destinacije za letovanja i zimovanja... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Istra |
|
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 27.04.2006.
Poslednji login: 01.10.2008 14:14
Pol: Muško
Godine: 30
|
Odgovor: Istra -
07.07.2008, 00:17
Blueella, svaka ti cast na ovome!
Ja sam se zaljubila u Istri, ne tako davne 2005. godine, kada sam je ponovo posetila posle dugih ruznih i tuznih godina, a zaljubila sam se i u Istru, tako da imam osecaj da mi je to vec bukvalno druga kuca. svake godine, od tada, idem u Porec, dva puta godisnje. Ove godine sam bila sredinom juna, na jednom kratkom, ali prelepom vikendu, a opet idem u avgustu. Znaci, tamo je prelepo! Ali, verujem da vec svi to znaju ![]() Druga stvar, sto je jako bitna, je da je to nama najblize more, najbliza destinacija, do koje se moze stici za 6 sati voznje, automobilom. Putevi su fantasticni, a ja sam se usudila prvi put ove godine da vozim sama, na takvoj duzoj destinaciji (vozac sam odavno, ali vozim samo krace destinacije, tu po Vojvodini), i nisam imala bas nikakvih problema. Sto se cena tice, to sam sada u junu zakljucila, slicne su kao kod nas i u Crnoj Gori, mozda neke stvari za nijansu skuplje, ali stalno imaju koje/kakva snizenja; samo treba sve pratiti i covek se lako snadje. |
|
|
|
|
|
Ipon son
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.06.2008.
Poslednji login: danas 21:26
Pol: Muško
|
Odgovor: Istra -
20.07.2008, 16:14
Задњи пут сам летовао у Истри давне 1988. године и више никада. Из принципа. На мене сада не оставља никакав утисак. Хоћу да памтим каква је била тада, а не ово у што се сада трансформисала
. |
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
| > Istra |