|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Turizam i putovanja Prepričajte nam doživljaje sa putovanja, preporučite destinacije za letovanja i zimovanja... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Omiljeno prevozno sredstvo? |
|
Odgovor: Omiljeno prevozno sredstvo? |
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 27.04.2006.
Poslednji login: danas 11:28
Pol: Muško
Godine: 30
|
Odgovor: Omiljeno prevozno sredstvo? -
03.05.2006, 22:17
Ako je u pitanju relacija pos'o, kuća, birtija
onda uvek automobil. Znači auto vozim svaki dan, obožavam da vozim! Na tim kratkim relacijama nikako ne podnosim autobus, naročito ovaj naš gradski Što se tiče dužih relacija, može auto, autobus, voz a avionom se na žalost nikad nisam vozila ![]() |
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.04.2006.
Poslednji login: 01.09.2008 23:40
Pol: Žensko
Godine: 25
|
13.06.2006, 18:21
pa najvise sam volela da jasem na magarcu ahahaha iako i voznja motorom nije bila losa
a zivotna zelja mi je da letim balonom. |
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 13.01.2007 06:22
Pol: Žensko
Godine: 27
|
16.06.2006, 18:45
Sto se izbegavanja tice,ne mogu da podnesem brod...uvek mi bude mukica
Moj favorit je avion ... tu se osecam toliko opusteno da se redovno skljokam po samom poletanju,i odvalim turu spavanja do odredista.A da,kad posluze klopu te pice ...trudim se da drzim oci otvorenima ![]() .Uvek naravno trazim jastuk,pa sad imam kolekciju sa amblemima skoro svih avio kompanija. Dvaput sam se samo uplasila,kad je usao neki cika sa turbanom i imao neku gigantsku torbu,e tu nisam mogla oka da sklopim gledala sam ga potajno i pratila svaki njegov pokret & kada je neki bebac iza mene poceo da plaki i pomalko se dere...tu me bas uhvatila vuna Voz volem jerbo je jeftin,ali to pod uslovom da imam neko lako stivo ili muziku da se branim od pricajucih napadaca.Bus ne volem,ima mlogo neki smek od kog prilicno boli glava,a i skup je,brat bratu. Po gradu,iskljucivo pesaka,sem kad sam jako lenja,onda gradski prevoz. Od ekoloskih,bicikl ![]()
|
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 27.03.2006.
Poslednji login: 27.05.2008 19:22
Godine: 26
|
13.08.2006, 13:41
Omiljeno prevozno sredstvo mi je auto, u svim slucajevima, dok ima goriva u rezervoaru, ili bar isparenja, nema sanse da negde krenem pesaka, ne daj boze busom
. Sa druge strane, cene benzina imaju bolji uspon od nemacke ekonomije posle WWII, tako da na faks moram da idem barem jednom nedeljno busom , stvarno ih ne volim, uvek sam u varijanti, udji, iskljuci se, ukljuci se na vreme da se probijes kroz drvored ljudi, penzionera, cegera, i bog zna cega, izadji. Jos kad mi tako pocne dan onda ![]() |
|
|
|
|
|
White Eagle
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 27.10.2007 16:37
Godine: 25
|
06.09.2006, 14:00
Red RendžeR Quattro
![]() Neki ljudi samo zinu, pa zagade okolinu... ![]() Nisam paranoičan, ali to ne znači da me neko ne progoni!
|
|
|
|