VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Lifestyle > Turizam i putovanja

Turizam i putovanja Prepričajte nam doživljaje sa putovanja, preporučite destinacije za letovanja i zimovanja...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: zivot u gradu ili zivot na selu..?
staro
  (#11 (permalink))
DarkRed
NEDOBRI Moderator
DarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimum

Član od: 30.11.2006.
Poslednji login: 06.10.2008 23:33
Pol: Muško
Godine: 31
Odgovor: zivot u gradu ili zivot na selu..? - 05.12.2006, 23:56

- ja sam gradsko dete, do moje 10 godine smo živeli u stanu, onda su moji kupili plac i napravili kuću u kojoj i sad živimo (prigradsko mesto 10 km od Novog Sada).

- Leta sam provodio kod maminih na selu kod Bačke Topole, do negde 15 godine kad mi je polako to prestajalo biti zanimljivo (slobodno igranje sa čoporom druge dece, obožavao sam sve moguće životinje koje su baba i deda imali... tamo mi se desila i prva ljubav... ali onda kako me je počeo privlačiti grad, izlasci, naravno devojčice (kasnije devojke- naravno da me i dalje privlače ))...

- Što se mogućnosti za posao tiče naravno da grad pruža veće šanse, ali odgovara mi što sam na 10 min. vožnje od grada... popodne kad dođem kući ipak nema one frke, trke, jurcanja, imam svoj mir i mogu da uživam u zelenilu...

Rezime: bez grada se ne može, a kad se zađe u neke srednje godine ( recimo kad se pređe 40-ta) po meni se treba preseliti na selo negde bliže gradu i uživati max u preostalom delu života...

"Ne pada sneg da pomori svet, već da svaka zverka ostavi svoj trag."
(Beli je svakako naj.... )

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Život u gradu ili život na selu?
staro
  (#12 (permalink))
_baba_
mama Fratelli
_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum

Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: 30.09.2008 07:10
Pol: Žensko
Odgovor: Život u gradu ili život na selu? - 22.04.2007, 14:48

Ja sam veci deo detinjstva provela u selu i uvek mi je bilo do y.
Celo leto, svako leto. Zimi je vec druga prica. Smor najveci. Cim padne mrak ljudi se zatvore u kuce i na soru nema zive duse.
Zivim u gradu, odmor provodim u selu i savrseno mi odgovara ta kombinacija.

I don’t suffer from insanity, I enjoy every minute of it.

staro
  (#13 (permalink))
Lillith
moonlight shadow
Lillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimum

Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: 06.10.2008 19:46
Godine: 25
Odgovor: Život u gradu ili život na selu? - 22.04.2007, 16:01

Volim da odem na selo,tacnije na planinu,Jelovu Goru kod Uzica,tamo imamo vikednicu i naprosto uzivam...Uvek napunim baterije,svez i cist zrak,sveze neprskano voce,zelenilo milina
ne postoji bolja relaksacija,osim mozda odmor na moru ali u nekom mirnom gradicu ili opet selu...

''Though nothing can bring back the hour of splendor in the grass, glory in the flower, we will grieve not, rather find strength in what remains behind.''

William Wordsworth

staro
  (#14 (permalink))
yeesss
Iskusni forumdžija
yeesss će uskoro postati poznat članyeesss će uskoro postati poznat član

Član od: 28.09.2006.
Poslednji login: 28.11.2007 14:01
Godine: 46
Odgovor: Život u gradu ili život na selu? - 22.04.2007, 16:23

Citat:
DarkRed kaže: Pogledaj poruku
-
- Što se mogućnosti za posao tiče naravno da grad pruža veće šanse, ali odgovara mi što sam na 10 min. vožnje od grada... popodne kad dođem kući ipak nema one frke, trke, jurcanja, imam svoj mir i mogu da uživam u zelenilu...

Rezime: bez grada se ne može, a kad se zađe u neke srednje godine ( recimo kad se pređe 40-ta) po meni se treba preseliti na selo negde bliže gradu i uživati max u preostalom delu života...
kako da uživaš posle 40-te kad treba da radiš do 65-te ???
Što se tiče odnosa grad-selo ili obrnuto, život u gradu pruža više mogućnosti...
Selo se danas smatra odmorom, od svega je ostao samo seoski turizam i toga je sve manje, iako se sve više promoviše.

Ja lično deo godišnjeg odmora provodim na Goliji gde imamo vikendicu, ali to je svega par dana godišnje, bilo leti ili zimi.Ako želite odmor bez žive duše ,idealno mesto, toplo ga preporučujem...nema šanse da sretnete živo čeljade u krugu od 20-tak km.

Ljudi mogu da oproste sve osim iskrenosti !!!

staro
  (#15 (permalink))
broj310
mornar iz gibraltara
broj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimum

Član od: 19.04.2007.
Poslednji login: 06.10.2008 17:44
Pol: Muško
Godine: 35
Odgovor: Život u gradu ili život na selu? - 30.05.2007, 22:02

нешто између-нит град нит село,варош отприлике...
то ваља

лицем ка ветру
с ветром уз лице

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen
Pingbek je uključen
Refbek je uključen
Pređi na forum

VojvodinaCafe Forum > Lifestyle > Turizam i putovanja > Život u gradu ili život na selu?
Slične teme
Tema Autor Forum Odgovora Poslednja poruka
Osnovi astrologije i astroloske konsultacije Lillith Astrologija 68 01.10.2008 09:56
Bajmok djuri64 Bačka 7 12.09.2008 20:47
Karmicka astrologija - prema Martinu Shulmanu Lillith Astrologija 9 12.09.2007 21:56
Otkrivena planeta na kojoj je moguć život Necromancer Astronomija 9 16.06.2007 18:06