|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Treba mi pomoć Ukoliko imate ljubavnih problema, ovo je pravo mesto za vas |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Umecu da te nemam...? |
|
Odgovor: Umecu da te nemam...? |
|
Umecu da te nemam...? |
|
|
|
|
Divlji badem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 27.10.2006.
Poslednji login: 25.11.2008 17:13
Pol: Žensko
Godine: 31
|
Odgovor: Umecu da te nemam...? -
26.10.2007, 16:14
Upitaj sebe prvo od cega to zapravo bjezis. Problemi i tuge kao ni sreca ne nose na sebi adresu. Drasticne promjene zvuce kao cist pocetak no problemi se ponavljaju ako nista nisi naucila u prvoj rundi. Drzim ti fige da se sve rijesi cim prije.
![]() |
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 19.09.2007.
Poslednji login: 05.10.2008 17:40
Godine: 20
|
26.10.2007, 16:59
draga moja...
mlada jesam ali prosla sam paklene trenutke i razumem te... ![]() Svako od nas ima brige i probleme i jednostavno nikad nije sve idealno...Sta bi radili u zivotu kad ne bismo imali sta da zelimo i cemu da tezimo?! Postoje lose periodi,pakleni ali ima i onih kada je sve ok. mislim da je bezanje pogresno! ne mozes resiti problem tako sto ces ga 'iscepati i baciti' vec moras da vidis koji je to problem ili strah... svako od nas mora da nadje svoj nacin da se suoci sa problemima,jednostavno da nauci da zivi zivot! slazem se sa nekim clanovima da treba da se radujemo svakodnevnim sitnicama.. pa i sama znas da ti nekad neki gest nepoznate osobe ili neki zbunjeni deciji pogled razvuku osmeh na lice...ili neka glupost koju si napravila( npr. blenula u dobrog tipa u autobusu i on to skontao ili tako nesto). ![]() a sto se tice ljubavi... Slazem se sa crazy da ne treba skakati iz veze u vezu...definitivno ne! Sama si? pa sta? bolje biti sam nego u losoj vezi ili biti s nekim do kog ti nije stalo. Imas prijatelje...neki hobi ili nesto sto bi volela da radis, probas... ja nekad kad mi je sve crno ili je odvratno vreme napolju pustim neku veselu pesni i pevam, igram ![]() Probaj! stvarno pomaze... Mozes sve sto hoces samo moras verovati u sebe i potruditi se... Ne zaboravi da nikad nisi sama...pa vidi sta nas je ovde... ![]() ![]() Procitaj moj potpis...
|
|
|
|
|
|
impresario
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 02:39
Godine: 34
|
Citat:
Gde god da odeš '' nosiš i sebe sa sobom ''. Ako je iko za promene - ta sam . Jednom sam morala da stavim tačku. Pogledam šta je iza mene, šta bi moglo da bude ispred. Stala sam. Nisam '' palila mostove za sobom '' . Shvatila sam da je bolje biti sam, nego u lošem društvu, shvatila sam - kako je lepo uživati u samoći, shvatila sam da me, negde izda Duge čeka neko, shvatila sam šta su strpljenje, nada... shvatila sam šta znači boriti se. Glavu gore, osmeh na lice ( kako god taj osmeh izgledao )...Samo napred - nema nazad. Iz svakog posta možeš da izvučeš pouku - savet, kako god... ![]() Na kraju ( ili početku ) opet odlučuješ ti. Možemo da ti iskuckamo ovde sabrana dela - ključ sreće je samo u tvojim rukama. Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.
|
|
|
|
|
|
|
klinka, pa sta
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 26.05.2006.
Poslednji login: 08.10.2008 11:56
Godine: 18
|
26.10.2007, 19:57
Tako veliku promenu ne.
Ne mozes uvek kada iskrsne novi problem da pokupis stvari i odes iz grada. To nije resenje. Nije ti dobro u novoj vezi? Raskini. Nije lose biti sam. Imaces vise vremena za sebe, za svoje planove i zelje. U tom periodu pokusaj da shvatis sta te stvarno muci, odbaci pesimizam, jer nikakve bitne promene neces napraviti ako prvo ne rascistis sama sa sobom. Potrazi pomoc prijatelja, jer svakome treba malo podrske. Nemoj bezati od problema, vec mu pogledaj u oci i resi ga. Sreca je tu, iza ugla... |
|
|
|
|
|
*OtRoVnA CicaMaca*
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 21.03.2007.
Poslednji login: 01.12.2008 11:06
Godine: 19
|
06.11.2007, 20:37
tako dramatichne promene meni vishe liche na bezanje od problema...
a koliko god da bezimo problemi nas uvek sustignu... zato mislim da ne treba preterivati... promene su uvek, barem po meni, pozitivne, samo treba naci meru i znati shta treba menjati a shta je vresno chuvanja... ![]() I'm not evil.... I'm just up to no-good... |
|
|
|
|
|
P I L E N C E
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 28.11.2006.
Poslednji login: 24.11.2008 23:22
Pol: Muško
|
06.11.2007, 22:13
"Možemo da ti iskuckamo ovde sabrana dela - ključ sreće je samo u tvojim rukama." Tacno doslovce!!! Unutrasnja snaga,fizicka izdrzljivost...? Naterati sebe da se nezamuti um! Velikom brzinom,ali efikasnoscu,u glavi,razdvajati prioritete od manje bitnih stvari! Pratiti redosled dogadjanja i reagovati redom! .... i sve to izdrzati i fiz |