|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Treba mi pomoć Ukoliko imate ljubavnih problema, ovo je pravo mesto za vas |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Moja devojka proverava email bivseg decka |
|
Odgovor: Moja devojka proverava email bivseg decka |
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 02.11.2007.
Poslednji login: 08.06.2008 23:35
Pol: Žensko
|
Odgovor: Moja devojka proverava email bivseg decka -
08.02.2008, 20:31
To moze da bude zabrinjavajuce, ali verovatno i ne mora. Pitanje je samo koliko poverenja imas u nju, koliko dugo ste zajedno, i da li ti je do nje stalo? Nemoj niposto nista da prekidas dok ne porazgovaras s njom otvoreno. Nemoj odmah da je napadas, mirno je pitaj o tome, i vec ces i sam primetiti da li je ta veza u krizi...I javi nam sta je bilo...
|
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 06.02.2008.
Poslednji login: 15.02.2008 18:21
Pol: Muško
|
08.02.2008, 20:34
Hvala svima na savetima...puno znace i obavesticu vas kada porazgovaramo
|
|
|
|
|
|
SCORPIO
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.09.2006.
Poslednji login: juče 03:25
Godine: 30
|
08.02.2008, 22:42
budi stalozen,smiren izadji iz cele situacije (koja po meni nije sjajna) jos jaci i pametniji.Sam cin citanja tudje poste je za mene neoprostiv.Zelim ti puno srece i problemu i njegovom resavanju pristupi Hladne glave
|
|
|
|
|
|
LIMITED EDITION
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: juče 14:50
|
08.02.2008, 22:45
Nije to tvoja devojka,jednostavno je... tako se i ponesi,kao prema nekom ko ne postoji niti je postojao... Očigledno je uticaj bivšeg bio veći nego tvoj i nemoj je mnogo ni kriviti... ne mogu svi biti najbolji niti se svi pamte...
U životu je kao u filmskoj umetnosti... jedni igraju samo epizodne,a drugi samo glavne uloge... Jbg,tužno,ali istinito... ili je ona pomislila da si epizodista ili ti nisi za glavne... |
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 09.02.2008.
Poslednji login: 20.04.2008 01:11
|
09.02.2008, 14:15
xaxxaxaxax Neron, lepo receno
(dosla sam za tvojim zihernadlama... )srlenino, a sto joj ne das svoj email i password pa da moze tebe da proverava? Mozda samo ne zna sta ce sa sobom pa nalazi neke zanimacije Budi njena zanimacija ![]() Mozda mu je ostala nesto duzna (neki zajeb) pa misli da ce joj ceprkanje po mailu pomoci. A kako ti zapravo znas da ona to radi, toliko cesto, i to bas bivsem decku? Nesto joj ne verujes, inace, pa je malo proveravas? eh ![]() Mozda pokusava da nadje svoje golisave slike u njegovom inboxu xaxaxaxax eh, ja bih prvo pitala pa onda raskinula, ti vidi sta ces. |
|
|
|
|
|
LIMITED EDITION
Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: juče 14:50
|
09.02.2008, 15:09
Citat:
Ako pitaš svaka malo pametnija će imati dobar izgovor,tj. čim pitaš ti se nadaš odgovoru koji bi i da čuješ... |
|
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 09.02.2008.
Poslednji login: 20.04.2008 01:11
|
09.02.2008, 16:52
Citat:
Nego ja nekako volim da ispostujem sve do kraja, ceo protokol: prvo pitas, onda napadnes, ispljujes i odes xaxaxaxaxaxaxZapravo ja bih vec znala o cemu je rec, da sam u takvoj situaciji. Prosto, ako se i dalje informise o zivotu bivse devojke znaci da nije ni spreman da zaista ide dalje, vec samo pokusava... nesto, sta god to bilo. Pitala bih ga (da vidim da li ce da negira, da vidim koliko je jadan) ili samo rekla da znam sta radi, ali me takva ljiga vise ne bi zanimala, bar sam ja takva. ![]() |
|
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|