|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Treba mi pomoć Ukoliko imate ljubavnih problema, ovo je pravo mesto za vas |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Moja devojka proverava email bivseg decka |
|
|
|
LIMITED EDITION
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 16:34
Pol: Muško
|
Odgovor: Moja devojka proverava email bivseg decka -
09.02.2008, 17:06
Citat:
Da bar ona tebe uhvati .... Mnogo je drugačiji osećaj,naročito kada te pita čekajući da joj kažeš što bi i sama volela da čuje... ništa lakše...p.s. ako te i uhvatila izgleda nije dobro,inače ne bi švrljala sećajući se bivšeg... Ako možeš ti kao oprosti,ali moraš je tako zveknuti par puta,da posle švrlja po tvojoj elektronskoj pošti... život je surov kolega,opet se ponavljam,ali ne vadi ga ako će biti epizodna uloga treniraj na akrepima,gaborima i sl. , nije sve izgubljeno kako izgleda,jer izgubljena bitka ne znači izgubljen rat...![]() |
|
|
|
|
|
|
uzimati 3x2 dnevno!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: danas 14:45
|
09.02.2008, 17:19
Citat:
Odmah menjaj svoj password i ako ga ona zatrazi, ti joj nemoj dati. Raskinut ce sama... ![]() ![]() ![]() Evo, dajem reput za temu! ![]() ![]() ![]() i shvatio da me optuzuju sto sam tajio da sam gajio zelenu travu doma mog
|
|
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 06.02.2008.
Poslednji login: 15.02.2008 18:21
|
09.02.2008, 19:10
Hvala jos jednom svima...mi smo duze od godinu dana u vezi i neko je postavio pitanje kako sam ja provalio da ona proverava..lako, posto dobro baratam kompom a osetio sam promene u ponasanju...kada sam procitao sve vase savete, koji su stvarno u meni promenili misljenje da odmah raskinem, vec da prvo porazgovaram, hteo bih da vas pitam za jos jedan...kako bi ste vi saopstili, na koji nacin, toj osobi da znate da vam momak/devojka proverava email bivseg/bivse?
HVALA! |
|
|
|
|
|
LIMITED EDITION
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
|
09.02.2008, 20:36
Citat:
Reci joj da nisi Crveni Krst;i da ne 'ebeš domaće životinje,a nek je 'ebe bivši,ali bojim se to zadnje ako joj kažeš da ćeš joj saopštiti istinu samo... ![]() Ona da ti decu rađa i kuva ručak... kolega,prijatelju... jednom džanki,uvek džanki... ![]() Neka joj tata bude dečko , jer očito da je bolje da ju je izdrkao nego zametnuo majci ili je bolje da je keva pobacila... Grub sam i plastičan da bi te navratio za tvoje dobro da od toliko divnih devojaka nađeš neku,a ona neka juri momka,mnogo joj je vas dvojica kada već ne zna tajnu da sakrije... A ne treba da mi zahvaljuješ bilo mi je zadovoljstvo da joj saopštim kakva je kuja...bar da je ne voliš,ali obično je to tako i naučićeš da ih ne treba baš sve voleti... Osim ako nas ne tovariš k'o mlade mazge na Durmitoru,sumnjiv si mi s tim problemom... ![]() |
|
|
|
|
|
|
...jedna jedina...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: danas 06:41
Pol: Žensko
Godine: 33
|
09.02.2008, 20:47
Citat:
![]()
|
|
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 19.09.2007.
Poslednji login: 24.06.2008 21:03
Godine: 20
|
09.02.2008, 21:48
Lepo porazgovarajte mirno i stalozeno... Imaj na umu Nije uvek sve onako kako izgleda. Mozda nema potrebe da se brines, ko zna koji je njen razlog a mozda ga i nema... Srecno, drzim ti palceve ![]()
|
|
|
|
|
|
LIMITED EDITION
|
09.02.2008, 21:55
Citat:
Nema sumnje da će ona ostati mirna i staložena... U pravu si možda je slučajno,a i godinu dana... možda jednostavno brine da ne nađe neku sličnu njoj,pa nije na odmet da zna i opomene ga,a naš kolega treba da bude mudar,možda je najbolje da je i ne pita ništa niti da razgovaraju,jer to je najbolje čim bi on da razgovara i sasluša i njenu verziju,pardon izgovor... p.s. od vas mladih čovek svašta može da nauči... Nije kako izgleda,uvek je i gore... da je samo email bilo bi dobro.... šta sve tek ne zna... |
|
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 19.01.2007.
Poslednji login: 11.05.2008 20:17
Godine: 25
|
22.03.2008, 14:07
malo je bolesno da josh uvek proverava tudj mail.
bezi ti od nje glavom bez obzira, nije ona sve chista. moras se navitji na tugu i sretju, moras da volis i da te vole, moras biti deo stvarnosti, ipak, nikada ne napustaj svoje snove! |
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 09.04.2008.
Poslednji login: 26.06.2008 11:30
Godine: 33
|
15.04.2008, 14:16
A otkud njoj pasword bivšeg? Znači mala je i njega kontrolisala ko što će i teba, ako već nije? Slušaj, lepo ti njemu reci da ribica vršlja po njegovim mailovima. Vidi da ih nekako spojiš kada on to sazna i uživaj gledajući obračun DOMINE i njenog bivšeg SLAVE-a!!!!
![]() |
|
|
|