VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ljubav > Treba mi pomoć

Treba mi pomoć Ukoliko imate ljubavnih problema, ovo je pravo mesto za vas

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Zaljubljena
staro
  (#1 (permalink))
ana
Novi član
ana je na dobrom putu

Član od: 08.12.2006.
Poslednji login: 22.02.2008 17:05
Pol: Žensko
Godine: 39
Zaljubljena - 08.12.2006, 23:57

U uzasnim sam mukama.Udata sam a zaljubljena u ozenjenog coveka.Upoznali se mesec dana cetovali i zaljubili se.Ljubav je obostrana.Stigli do poljubca i onda nas je uhvatila njegova zena.Izborili smo se nekako.Mi se i dalje volimo.Ne znam da li je cet tako odrazilo na nas da se tako ludo zaljubimo.Sada patimo jer ne znamo sta dalje da radimo.Ceta vise nema,vidjanja nema.Da li ostati sa porodicom i da se ohladimo ili da nastavimo dalje vigjanje?Sta vi mislite?Ocajna sam!

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: zaljubljena
staro
  (#2 (permalink))
Lillith
moonlight shadow
Lillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimum

Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: 21.05.2008 14:27
Godine: 25
Odgovor: zaljubljena - 09.12.2006, 00:24

Bez uvrede ali ne mogu da zamislim da neko moze zbog mesec dana chat poznanstva da unisti nesto sto je gradio godinama...

Kazes da si udata ali ne spomenu da li imas decu...Ako ih imas razmisli i o njima...Da li je ta avantura(koristim ovu rec namerno jer je sve to neizvesno)vredna teskih posledica koje nosi sa sobom?
Sta se desilo u tvom braku pa si se udaljila od supruga i nasla ljubav u nekom drugom?Mozda ti je taj neko drugi pruzio trentke koje suprug iz nekog razloga nije i ti mislis da je to ljubav a ustvari je samo iluzija...
Prevara,zelja za drugom osobom najcesce se desava upravo zato sto smo nezadovoljni onim sto imamo...
Razmisli jos jednom o svemu...Pokusaj se distancirati i razmisliti hladne glave sta dobijas a sta gubis i najvaznije sta uistinu osecas...
Niko ne moze odluciti mesto tebe ali moras biti spremna da se suocis sa posledicama...

I na kraju razgovaraj i sa tim covekom,da li je on spreman da ostavi sve zbog tebe...

Ja iskreno nikada ne bih potezala nesto tako radikalno zbog kratkog poznanstva,ali to sma opet ja

''Though nothing can bring back the hour of splendor in the grass, glory in the flower, we will grieve not, rather find strength in what remains behind.''

William Wordsworth

Odgovor: Zaljubljena
staro
  (#3 (permalink))
ana
Novi član
ana je na dobrom putu

Odgovor: Zaljubljena - 09.12.2006, 18:56

Imam 3 dece i on takogje.Posle 18 god. braka jako smo se udaljili jedno od drugog.Nazalost muz me zapostavlja i mene i decu.Sa tom izvesnom osobom desilo se ljubav na prvi pogled.Cet nam je pomoglo da podubimo osecanja.Svatili smo da smo srodne duse,da i njemi ljubav fali u zivotu kao i meni.Nismo verovali da u tim godinama mozemo biti tako ludo zaljubljeni.Osecamo kao da nam je 15 god.Ta veza je vise na emotivnom planu.Pricali smo i o posledicama.Ni jedan od nas nema snage da zapocnemo zivot zajedno,a nemamo ni snage za rastanak.Razum govori jedno a srce drugo.Zbog toga jako patimo i ne znamo kako dalje.Prekinuli bismo a nemamo snage za to.

staro
  (#4 (permalink))
SansRomantic
Samo svoja...
SansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimum

Član od: 18.05.2006.
Poslednji login: 20.05.2008 09:01
Godine: 31
Odgovor: Zaljubljena - 11.12.2006, 19:02

U osnovi, bez želje da sudim vašoj ljubavi, ne mogu se složiti da je ta ljubav toliko jaka kao što je ti prikazuješ ili kao što ti veruješ da jeste.

Huh...ovakav je moj stav: prava, velika i istinska ljubav nema granica i ne priznaje prepreke.
Znači, stavljajući sebe u tu situaciju gde se osećam zapostavljenom i smatram da su mi deca zapostavljena, i onda nailazi neki On koji oseća to isto...ne bih ni trepnula..okrenula bih se ljubavi i pažnji i svemu što mi on pruža.
Time bi i ta deca dobila svoju pažnju (pod pretpostavkom da taj neki On želi da svoju pažnju usmeri i na moju decu, ne samo na mene, kao što bih i ja svoju brigu i pažnju usmerila na njegovu decu).

Možda sam nepopravljivi optimista, možda zato još uvek nisam udata i nemam dece, ali verujem zaista da prava Ljubav ne meri tri puta, prava Ljubav se ne premišlja i ne misli o posledicima u nedogled.
Prava Ljubav dela...daje rezultate...i to samo pozitivne...
Ako je prava...uliva nam hrabrost da uradimo nezamislivo..
da sreću pronađemo gde nismo ni slutili da postoji...
Prava Ljubav neće razmišljati i praviti ZA i PROTIV liste...

Ali šta ja znam..
Ja je još uvek nisam našla..tako da je sve pusta teorija i mašta u mojoj glavi

"Frankly my dear, I don't give a damn!"

staro
  (#5 (permalink))
valter
Poznata faca
valter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimum

Član od: 08.05.2006.
Poslednji login: danas 21:36
Pol: Muško
Godine: 27
Odgovor: Zaljubljena - 11.12.2006, 20:02

-Mislim da odgovor na ovo pitanje vec znas. Isto tako razumem da treba vremena kako bi odluka imala "opravdanje". Pogledaj jos jednom sve u oci i reci: Moj konacan odgovor je...

staro
  (#6 (permalink))
novi
Početnik
novi će uskoro postati poznat člannovi će uskoro postati poznat član

Član od: 18.11.2006.
Poslednji login: 17.08.2008 00:51
Godine: 37
Odgovor: Zaljubljena - 12.12.2006, 18:52

Ja mislim da je zivot jedan i da je najvaznije biti iskren prema samom sebi. Ovo moze da se tumaci na razlicite nacine i za svakog ovo moze da znaci drugu stvar. Treba razmisljati da je zivot jedan i vazno je ziveti ga zadovoljan koliko god to je moguce.

Sve najbolje

staro
  (#7 (permalink))
TROPRSTI
Početnik
TROPRSTI je miljenik mnogih članovaTROPRSTI je miljenik mnogih članovaTROPRSTI je miljenik mnogih članovaTROPRSTI je miljenik mnogih članovaTROPRSTI je miljenik mnogih članovaTROPRSTI je miljenik mnogih članova

Član od: 13.06.2006.
Poslednji login: 01.05.2008 11:06
Godine: 51
Odgovor: Zaljubljena - 13.12.2006, 12:39

Ana. Imaš brigu o troje dece i šansu da bineš o još troje!

Teško da će u RL doći do onoga do čega bi bilo ,,logično'' da dođe!

Ili sačekaj da te prođu osećaji kojima si obuzeta. Ili iskoristi vašu zalepršalost i uspostavi totalni kontakt.

Brakove razarati je nekad dosta stresno i zato priuštite sebi avanturu koja može i da potraje.
Neverstvo vam može oboma popraviti raspoloženje.
A može se desiti i da vas ubrzo sve to prođe kad se malo ustali.

Ne bi trebalo čak da vas grize savest. Loše ophođenje partnera ti daje ,,moralno opravdanje'' da potražiš sebi alternativu.

Izigrajte se kao klinci od 15 leta pa svako svojoj kući.

staro
  (#8 (permalink))
TROPRSTI
Početnik
TROPRSTI je miljenik mnogih članovaTROPRSTI je miljenik mnogih članovaTROPRSTI je miljenik mnogih članovaTROPRSTI je miljenik mnogih članovaTROPRSTI je miljenik mnogih članovaTROPRSTI je miljenik mnogih članova

Član od: 13.06.2006.
Poslednji login: 01.05.2008 11:06
Godine: 51
Odgovor: Zaljubljena - 14.12.2006, 09:58

Citat:
ana kaže: Pogledaj poruku
Zbog toga jako patimo i ne znamo kako dalje.Prekinuli bismo a nemamo snage za to.
Javljam se ponovo jer dobih kritiku da je savet licemeran.

Težnja svakog od nas je da bude makar relativno srećan u životu.
Ako neko ima obaveze prema deci, onda mora da se prilagodi.
Sebe da usreći a decu da ne zanemari.

Ako bi bili nelicemerni i posavetovali da se razvede i upusti u idilu, koja uzgred i ne mora da potraje, navodimo osobu koja je u nebuloznoj situaciji da krene veoma trnovitom stazom.

Ovako po kratkom postupku želje ispuniš i nema kompletne peripetije koje su neminovne u procesu rasturanja dve porodice.

staro
  (#9 (permalink))
ana
Novi član
ana je na dobrom putu

Odgovor: Zaljubljena - 14.12.2006, 13:10

Svako misljenje mi dobro dosao. Ne nameravam da se restanem,jer bih vise gubila nego dobila.A o nastavku flerta cu jos razmisliti... Ne znam bas da li je to ispravno,mada....

staro
  (#10 (permalink))
SansRomantic
Samo svoja...
SansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimum

Član od: 18.05.2006.
Poslednji login: 20.05.2008 09:01
Godine: 31
Odgovor: Zaljubljena - 15.12.2006, 11:28

heh..od velike ljubavi do flerta..linija je tanka...

"Frankly my dear, I don't give a damn!"

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen