VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ljubav > Treba mi pomoć

Treba mi pomoć Ukoliko imate ljubavnih problema, ovo je pravo mesto za vas

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: ljubav ili ...
staro
  (#21 (permalink))
_baba_
Matori Predator
_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum

Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: danas 06:02
Pol: Žensko
Odgovor: ljubav ili ... - 30.12.2007, 22:55

Citat:
Savannah kaže: Pogledaj poruku
Ljubav ha? On je trinaest godina mladji i sef ( kalkulacija +-30) ti na pragu ili u cetrdesetima, godinama u braku, muz te malo zapostavio, imponira ti da ti se sef upucava, on ti trubi da ga zena ne razumije...bla,bla...
To ti se ne zove ljubav vec je u pitanju vlaga. U odredjenom dijelu tijela.
Nemoj riskirati brak, posao i respekt radi malo namigivanja.
Jashta. Nemam sta ni da dodam na ovo.

" Ne, nemoj mi prici! Na sta to i cemu?
Iz daleka samo sve ko zvezda sja
iz daleka samo divimo se svemu.
Ne, nek mi ne pridju oka tvoja dva!"

дo TokиJa

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#22 (permalink))
bly
Novi član
bly je na dobrom putu

Član od: 25.12.2007.
Poslednji login: 08.06.2008 15:41
Odgovor: ljubav ili ... - 02.01.2008, 20:48

........razmislila...hocu da se borim za tu ljubav......

staro
  (#23 (permalink))
Savannah
Divlji badem
Savannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimum

Član od: 27.10.2006.
Poslednji login: 21.07.2008 22:56
Godine: 31
Odgovor: ljubav ili ... - 02.01.2008, 23:36

Citat:
bly kaže: Pogledaj poruku
........razmislila...hocu da se borim za tu ljubav......

Volela bih da ostanes ovde kao clan koji ce redovito pisati i da nas sve razuvjeris i da nam pises kako si srecna i kako ste zajedno. Nema veceg blagoslova od istinske ljubavi i moze biti da sam ja samo namcor, no imam neki osecaj sto se ove storije tice da nece imati neki srecan kraj.

Nikada na ovome svijetu mrznja nece pobijediti mrznju.
Mrznju moze pobijediti samo ljubav.

Gautama Siddharta Buddha

staro
  (#24 (permalink))
maski
Iskusni forumdžija
maski ima spektakularnu auru oko sebemaski ima spektakularnu auru oko sebemaski ima spektakularnu auru oko sebe

Član od: 12.12.2007.
Poslednji login: 10.02.2008 13:19
Odgovor: ljubav ili ... - 03.01.2008, 01:33

....al che se u medjuvremenu desiti dva-tri divlja seHa ... i to je neshto

staro
  (#25 (permalink))
bly
Novi član
bly je na dobrom putu

Odgovor: ljubav ili ... - 03.01.2008, 21:11

Citat:
Volela bih da ostanes ovde kao clan koji ce redovito pisati i da nas sve razuvjeris i da nam pises kako si srecna i kako ste zajedno. Nema veceg blagoslova od istinske ljubavi i moze biti da sam ja samo namcor, no imam neki osecaj sto se ove storije tice da nece imati neki srecan kraj.

Zasto imas takav osecaj bas me interesuje?

staro
  (#26 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 01:21
Pol: Muško
Odgovor: ljubav ili ... - 03.01.2008, 21:42

Citat:
Ljubav ha? On je trinaest godina mladji i sef ( kalkulacija +-30) ti na pragu ili u cetrdesetima, godinama u braku, muz te malo zapostavio, imponira ti da ti se sef upucava, on ti trubi da ga zena ne razumije...bla,bla...
To ti se ne zove ljubav vec je u pitanju vlaga. U odredjenom dijelu tijela.
Nemoj riskirati brak, posao i respekt radi malo namigivanja.
Oznojite se jos koji put i bezi dok te noge nose...

Neke ljude spoji situacija ili nemanje izbora,a da nije tako nikada se ne bi priblizili jedno drugom,a tu istinu ne shvati zlonamerno ispisanu,uglavnom nas vecinu u drugoj polovini zivota snalazi upravo to...

Da se oboje resite tih problema koji su kao izmedju vas verovatno jedno drugom ne bi bili zanimljivi uopste...

Ne kvari sopstveni brak... covek se lako i iz guzve i u guzvi nadje potpuno sam,pa ti nece biti lako ukoliko to dozivis... Ne gledaj grozdje koje ne mozes da dohvatis.. budi poput lisice koja za sve sto ne moze da dohvati kaze da je kiselo...

Promoter kiča,alkohola,droge,bluda i folka...

staro
  (#27 (permalink))
bly
Novi član
bly je na dobrom putu

Odgovor: ljubav ili ... - 10.01.2008, 18:59

mislim da su problemi vec poceli....dobila sam samar od muza...prvi put ...nije me bolelo...nisam osetila nista ...nisam ga prevarila sto se tice seksa...imam samo platonsku ljubav od drugog...to ne mogu da kontrolisem emocije su jake..ne mogu da ih prekinem...a muz ..muz se bio napio i zbog nekih gluposti me udario nije bio u pravu...sto se tice samara....nema pravo da me udari...

znam reci ce te da sam zasluzila...nema veze ..vise mi nije vazno ..

staro
  (#28 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Odgovor: ljubav ili ... - 10.01.2008, 19:17

Citat:
mislim da su problemi vec poceli....dobila sam samar od muza...prvi put ...nije me bolelo...nisam osetila nista ...nisam ga prevarila sto se tice seksa...imam samo platonsku ljubav od drugog...to ne mogu da kontrolisem emocije su jake..ne mogu da ih prekinem...a muz ..muz se bio napio i zbog nekih gluposti me udario nije bio u pravu...sto se tice samara....nema pravo da me udari...

znam reci ce te da sam zasluzila...nema veze ..vise mi nije vazno ..
Sama mu ruka krenula,k'o da je znala...

Salim se koleginice,ali odakle to vec nije preraslo u vise od platonske ljubavi ako je intenzivno obostrano ?!?!

Misli su prevara veca i cesca od samog fizickog odnosa tj. sexa...prevari ,pa kad dobijas samare bas znas zasto... nisam nikada udario zenu,gurnuo jesam u samoodbrani,ali samar ne secam se da je iko od mene dobio,a da je suprotnog pola...

staro
  (#29 (permalink))
bly
Novi član
bly je na dobrom putu

Odgovor: ljubav ili ... - 10.01.2008, 20:34

Neron
Citat:
Salim se koleginice,ali odakle to vec nije preraslo u vise od platonske ljubavi ako je intenzivno obostrano ?!?!
verovatno zato sto smo budale i mislimo na porodicu inace bi seks odavno pao...verovatno zato sto mislimo na decu...pa se suzdzavamo...i opet su emocije jace dok je svima sve sumnjivo...i ako ih sakrivamo na poslu...inace bih dobila otkaz posto i on ima sefa...svima je sumnjivo..

staro
  (#30 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION

Odgovor: ljubav ili ... - 10.01.2008, 20:46

Citat:
Neron

verovatno zato sto smo budale i mislimo na porodicu inace bi seks odavno pao...verovatno zato sto mislimo na decu...pa se suzdzavamo...i opet su emocije jace dok je svima sve sumnjivo...i ako ih sakrivamo na poslu...inace bih dobila otkaz posto i on ima sefa...svima je sumnjivo..
Nemoj samo da budete anatemisani bez sexa,pa da se kajete oboje,a usput upropastite i porodice...

Bolje se kajati za ono sto si uradila nego za nesto sto nisi...

Ako ste sumnjivi,ne verujem da ce vam poverovati iko da nije sexa bilo...

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen