|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Treba mi pomoć Ukoliko imate ljubavnih problema, ovo je pravo mesto za vas |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
|
Odgovor: ljubav ili ... |
|
|
|
|
|
uzimati 3x2 dnevno!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: danas 12:04
Pol: Muško
|
Odgovor: ljubav ili ... -
28.12.2007, 10:01
U svakom slucaju vas dvoje morate pronaci resenje. Tu vam niko ne moze pomoci.
Povlacenje i nasilan prekid moze i tebi i njemu doneti ogroman bol, i nije sigurno da je najbolje resenje. Ti znas da previse boli ubija dusu! Jedini savet koji ti mogu dati, budi TI! Ne slusaj druge, prati svoje zelje i osecanja. Na taj nacin ces najmanje povredjivati i sebe i druge oko sebe. Ne fali nista ostati vernom, ne fali nista imati platonsku ljubav, ne fali nista imati avanturu, ne fali nista sve to vremenom pretvoriti u prijateljstvo, ne fali nista imati trajnu vezu, cak ne fali nista prekinuti brakove... ...jedino, ako si ti, TI! Jedino tada se neces kajati, jedino tada ces na kraju, pred spustanje zavese mirno krociti na onaj drugi svet! Ti, i samo TI! Raduj se sto znas voleti! To je veliki dar! Too Much Love Will Kill You I'm just the pieces of the man I used to be Too many bitter tears are raining down on me I'm far away from home And I've been facing this alone For much too long I feel like no-one ever told the truth to me About growing up and what a struggle it would be In my tangled state of mind I've been looking back to find Where I went wrong Too much love will kill you If you can't make up your mind Torn between the lover And the love you leave behind You're headed for disaster 'cos you never read the signs Too much love will kill you Every time I'm just the shadow of the man I used to be And it seems like there's no way out of this for me I used to bring you sunshine Now all I ever do is bring you down How would it be if you were standing in my shoes Can't you see that it's impossible to choose No there's no making sense of it Every way I go I have to lose !!!! I have !!!! Too much love will kill you Just as sure as none at all It'll drain the power that's in you Make you plead and scream and crawl And the pain will make you crazy You're the victim of your crime Too much love will kill you Every time Too much love will kill you It'll make your life a lie Yes, too much love will kill you And you won't understand why You'd give your life, you'd sell your soul But here it comes again Too much love will kill you In the end... In the end i shvatio da me optuzuju sto sam tajio da sam gajio zelenu travu doma mog
|
|
|
|
|
|
mouse hunter...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.04.2007.
Poslednji login: 08.07.2008 01:37
Godine: 34
|
28.12.2007, 22:37
Citat:
kako neko može sebi da dozvoli takve stvari. prvo i osnovno, sa kolegama na poslu nema intimnosti, a kamoli sa šefom. još kada je oženjen. sramota. ![]() |
|
|
|
|
|
|
uhvatio i popustio
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 28.01.2007.
Poslednji login: danas 00:19
Godine: 57
|
30.12.2007, 02:19
Uporedi to sa zuboboljom: boli malo, pa više, pa jedva da se istrpi, i onda ne preostaje ništa drugo nego izvaditi zub. Na kraju ostaješ bez bola, ali i bez zuba. Vadi to što pre, dok nije puklo, ako pukne nikad više nećeš biti srećna, ovako ostaće lepe uspomene zavejane duboko u duši, pa kad ostariš izbledeće, a dotle će biti lepo i sećanje uveče pred spavanje kad nemožeš da zaspiš, ali imaćeš MIR.
|
|
|
|
|
|
uhvatio i popustio
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 28.01.2007.
Poslednji login: danas 00:19
Godine: 57
|
30.12.2007, 15:41
Kroćenje osećanja je isto što i kroćenje zmija, kad tad te ujedu i tad si gotov. Da se to nebi desilo nemojte dozvoliti da vam se otmu, jer posle toga kroćenje je Ruski rulet.
|
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|