|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Treba mi pomoć Ukoliko imate ljubavnih problema, ovo je pravo mesto za vas |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Treba mi savet |
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: juče 08:36
Pol: Žensko
Godine: 33
|
Odgovor: Treba mi savet -
02.01.2008, 03:29
Kako izdržavate budni toliko dugo?
Ja se trudim, al' svaka vam čast!![]() A što ne bi bilo normalno, ako niste imali potrebe da produbite vaš odnos do sad? ![]() Link Pročitaj malo taj link iznad, iz spomenara. Ako odlučite da budete malo nenormalni, trk do apoteke prvo ![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: juče 08:36
Godine: 33
|
02.01.2008, 03:54
![]() Heliose, pusti ti ovu bitangu, i ja sam mislila na kabanicu ![]()
|
|
|
|
|
|
golden girl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 02.09.2008 08:47
Godine: 25
|
02.01.2008, 17:07
Pa normalno je to, sto ne bi bilo. Ako treba desice se.
![]() Samo budite iskreni jedno prema drugom i recite sta zelite jedno drugom. |
|
|
|
|
|
Divlji badem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 27.10.2006.
Poslednji login: 04.09.2008 14:48
Godine: 31
|
02.01.2008, 18:57
Normalno? Naravno da jest! Zapravo je impresivno da je u tim godinama vasa veza uspela opstati i bez da ste se upustili u sexualne odnose. Znaci da vas povezuje puno vise od toga. To je ono sto mnogi drugi zapravo zele da imaju...
![]() probao sam jednom davno divlji badem... |
|
|
|
|
|
Zli klerofašista
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 00:26
Pol: Muško
|
02.01.2008, 18:57
Заборавио сам добар фазон.
Покрени причу о томе како неке девојке имају секс у гузу како би остале невине. Кад јој убациш црва (мислим у главу), после неког времена то спомени као идеју... ако пристане, или после неког времена сама предложи, знаш да је спремна ко зрео нар, само треба да оптрчи још пар кругова око пласта да не испадне лака жемска! ![]() ...a u mraku sobe miris kose njene lebdi svuda oko mene...
|
|
|
|