VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ljubav > Treba mi pomoć

Treba mi pomoć Ukoliko imate ljubavnih problema, ovo je pravo mesto za vas

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Osecam se malo bezveze...
staro
  (#11 (permalink))
Nena
Novi član
Nena je na dobrom putu

Član od: 02.11.2007.
Poslednji login: 08.06.2008 23:35
Pol: Žensko
Odgovor: Osecam se malo bezveze... - 13.11.2007, 18:53

Pokazala sam jos letos da me njene price ne zanimaju, i mozda mi je zato tako strasno zasmetalo sto je dobio potrebu s njom da se vidi. Preko toga jednostavno nisam mogla...Samo da mi ne fali sad. U vezi sam vise puta pomislila da bih mogla bez njega lako, da mi je cak i dosadilo. Iskreno govorim. Ali ne znam sta je sad. Kao sto rece SQUAW, ne fali mi on, vec mi, to osecanje da imas nekog tu. I strasno bih volela da znam da li on uopste ikako razmislja o tome, kako se oseca posle svega. Volela bih uci u njegovu glavu, sta li je u njoj sada. Volela bih da znam kakav je on covek, i da li sam bila sa pogresnom osobom..

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
Galahad
Lala, Bogu 'Fala
Galahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostale

Član od: 05.07.2006.
Poslednji login: 26.06.2008 21:19
Pol: Muško
Godine: 26
Odgovor: Osecam se malo bezveze... - 14.11.2007, 12:44

Evo da i ja pokusham da kazhem koju pametnu...

Meni se chini da si ipak malo prenaglila u svojoj reakciji... Mada, opet, kad prochitam sve shto si napisala, ne znam shta da mislim... Na mahove mi se chini da si bila ludo zaljubljena, a na mahove da nicheg nije bilo...

Kada nekom kazhesh "nemoj to, ili tju ja to", instinkt preuzme, i taj neko tje iz inata uraditi bash to... Da je hteo neshto da radi, ne bi ti ni rekao da tje da se vidi sa njom... Mislim da si tu pogreshila, ali opet, mozhda i nisam u pravu, ne znam sve chinjenice...

Dalje, on ide na mesec, dva, tri, i vi se "razilazite"? Shta tachno znachi taj razlaz? Da li to znachi da ste slobodni da se vidjate sa drugima, ili to samo znachi shta...? To je neshto shto mi nikad nije bilo bash jasno... Ja sam imao jednu duuugu vezu od 4 godine, sa devojkom koja je zivela u Nemachkoj! Vidjali smo se samo mesec dana godishtnje, mesec i po najvishe! Ali je trajalo predivne 4 godine... I razishli smo se na vrlo lep nachin, ne verujem da tju ikad vishe na mirniji i opushteniji nachin to dozhiveti... Dakle, fizichka blizina nne znachi nishta, ako je ljubav iskrena... A ako ste reshili da se razidjete... Mozhda nije bila iskrena ljubav?

Meni se chini da si ti bila inicijator i razilazhenja dok nije tu? Da li sam u pravu? Ako jesi, onda mi se chini da ti mozhda sad radi sujeta, jer nije ishlo onako kako si ti zamislila... Lako je raskinuti sa nekim, i znati da je i on sam... A shta kad taj neko drugi brzhe preboli sve, i nadje nekog? Onda se javlja taj bolni grch u srcu i stomaku... Razmisli, da nije mozhda to u pitanju?

Ono shto je najvazhnije, je, da ne treba da zhalish za tih 6 meseci... Pa valjda je i tebi bilo lepo tad, ne? Pamti samo lepe trenutke, nikako ruzhne... Bitje ti i lakshe i lepshe...

Pa i ja sam bio ostavljen na najodvratniji nachin koji mogu da zamislim, pa ne plachem za tih 10 meseci... Bilo mi je prelepo... Chak, njena je greshka shto je bila glupa, pa me preshla... Morash sama sebi biti najvazhnija, to zapamti... Jeste, bio sam slomljen mesec dana, ali posle toga sam digao glavu, i hajdemo dalje...

Bitter je super rekao, nadji drushtvo, nadji neku dragu osobu, bilo u stvarnom zhivotu, bilo na netu, neko sa kim mozhesh da prichash, da se druzhish, ne mora to biti neka veza... Ne dozvoli sebi da padnesh u depresiju, da se zatvorish u sebe... Odatle se teshko izlazi, veruj mi...

Siguran sam da i na ovom forumu ima ljudi koji tje rado da poprichaju sa tobom, i da se duzhe, i da pokushaju da pomognu...

Glavu gore, i ne daj se...

Spajdr pig, spajdr pig, daz vatevr a spajdr pig daz, ken hi sving, from a veb, no hi kent, hiz a pig, lukaaaaaaaout, hiz a spaaaajdr piiiiiig...

staro
  (#13 (permalink))
Joanna
Poznata faca
Joanna je naprosto sjajan članJoanna je naprosto sjajan članJoanna je naprosto sjajan članJoanna je naprosto sjajan članJoanna je naprosto sjajan članJoanna je naprosto sjajan članJoanna je naprosto sjajan članJoanna je naprosto sjajan član

Član od: 19.09.2007.
Poslednji login: 24.06.2008 21:03
Godine: 20
Odgovor: Osecam se malo bezveze... - 14.11.2007, 13:14

Lepo kaze galahad pa svi se ovda lepo druzimo i pomazemo medjusobno...

Ako i sama mislis da ti je podreban 'neko' da ti bude lepo i da se osecas voljeno onda nemoj forsirati to sa njim...nista ne ide na silu... Ja ti predlazem da izadjes negde gde ga neces sresti i da se zezas i opustis...sigurno je tu u tvojoj blizini taj 'neko' samo ga ti ne vidis jer samo razmisljas o ovom...
Ajde bre nije jedini!
Ne treba da razmisljas o problemu vec o njegovom resenju i prevazilazenju tog problema...

" Zivot je jedan, zato ga zivi punim plucima "

staro
  (#14 (permalink))
TROPRSTI
Početnik
TROPRSTI je miljenik mnogih članovaTROPRSTI je miljenik mnogih članovaTROPRSTI je miljenik mnogih članovaTROPRSTI je miljenik mnogih članovaTROPRSTI je miljenik mnogih članovaTROPRSTI je miljenik mnogih članova

Član od: 13.06.2006.
Poslednji login: 01.05.2008 11:06
Godine: 51
Odgovor: Osecam se malo bezveze... - 15.11.2007, 12:05

Citat:
Nena kaže: Pogledaj poruku
Ne znam sta je, neki problem u glavi, ali opterecuje me. Bili smo 6 meseci u vezi, i bilo je super. Skoro smo se dogovorili da se razdvojimo, jer on ide van grada tokom cele zime. Ipak je to teret, a i osecala sam da se hladim pomalo od njega.
Rekla sam mu da nista ne moze biti tako vazno da mora da se izadje, i da raskidam definitivno ako izadje s njom. Rekao je da ce izaci. I ja sam raskinula. Pokusavao je da mi dokaze da to s nama nema veze, da ne sme da utice...Nije me bilo briga. ...

Budi malo manje razmaženo-posesivna.
Izgubila si igračku pa šta? Poveruj da je baš dobro što se sve tako odigralo.
Ljudi batale pušenje, alkohol, čak i drogu. Pate se neko vreme i nadjačaju naviku.

Mani se više analize i samooptuživanja. Svesna si da si dosta toga TI učinila da dođe do ovakve situacije.
Sad je glupo da analiziraš i meriš svoj ponos i gubitak bliskosti.

Ajmo da udarimo u traženje nove preokupacije. Posveti se isključivo sebi i dovedi sebe u neku stabilniju situaciju. Onda će već neko primetiti da si u normalnom i slobodnom statusu pa će se izroditi nova prilika.

Staru knjigu sklopi i odloži na neku policu odakle ti neće stalno privlačiti pažnju.

staro
  (#15 (permalink))
Angus
Vatrogasac...
Angus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimum

Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: 04.07.2008 22:03
Godine: 38
Odgovor: Osecam se malo bezveze... - 15.11.2007, 21:35

Citat:
Ne znam sta je, neki problem u glavi, ali opterecuje me. Bili smo 6 meseci u vezi, i bilo je super. Skoro smo se dogovorili da se razdvojimo, jer on ide van grada tokom cele zime. Ipak je to teret, a i osecala sam da se hladim pomalo od njega. I on meni pre nekoliko dana kaze da mora da izadje sa bivsom na pice da raspravi nesto. Mozda to ne bi bilo strasno da ta devojka nije na sve nacine pokusavala da nas razdvoji sve ovo vreme ,svasta je radila, bukvalno se trudila da me slomi. Takodje i njega. Pobesnela sam bre! Rekla sam mu da nista ne moze biti tako vazno da mora da se izadje, i da raskidam definitivno ako izadje s njom. Rekao je da ce izaci. I ja sam raskinula. Pokusavao je da mi dokaze da to s nama nema veze, da ne sme da utice...Nije me bilo briga. Svasta sam mu rekla. Nisam mogla da verujem, prekinula sam svaki kontakt. Posle dva dana se smuvao sa njom! Deluje mi kao da ne vlada svojim postupcima, kao da to nije on. Kreten me razocarao za citav zivot, ali se ovih dana nesto opterecujem. Nesto mi fali, ne on, koliko sve sto mi je ispunjavalo zivot za ovih 6 meseci. I malo mi je tesko da posle toliko vremena, i takve vezanosti za njega, prodjemo jedno pored drugog bez pozdrava. Nisam ga nikako videla s njom, cak nisam sigurna da li su jos zajedno. Sve je to cudna prica, ta devojka je zaista cudna, ni od cega ne preza. Svesna sam da treba da ga prezirem, i tako je, ali ne mogu lako da zaboravim sve.Ne znam kako da se osecam. Treba mi pomoc da sve to izbacim iz glave...Zato mi trebaju vasi saveti kako da okrenem neki novi list...
...sujeta je cudo...

...hell ain't a bad place to be...

staro
  (#16 (permalink))
Najgora
Neprskana!
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: danas 03:14
Godine: 33
Odgovor: Osecam se malo bezveze... - 15.11.2007, 21:41

Citat:
Angus kaže: Pogledaj poruku
...sujeta je cudo...

Ja to zovem sindrom ostavljene/og. Teško je sebi priznati da te neko ne želi

Izvuci pouku( u najmanju ruku da sledeći put prepoznaš situaciju i istu sprečiš ili preduhitriš ), nadji neku novu zanimaciju i furaj dalje

staro
  (#17 (permalink))
lilika
Veteran
lilika je miljenik mnogih članovalilika je miljenik mnogih članovalilika je miljenik mnogih članovalilika je miljenik mnogih članovalilika je miljenik mnogih članovalilika je miljenik mnogih članova

Član od: 27.09.2007.
Poslednji login: 24.05.2008 20:45
Godine: 21
Odgovor: Osecam se malo bezveze... - 22.11.2007, 12:21

Citat:
Ne znam sta je, neki problem u glavi, ali opterecuje me. Bili smo 6 meseci u vezi, i bilo je super. Skoro smo se dogovorili da se razdvojimo, jer on ide van grada tokom cele zime. Ipak je to teret, a i osecala sam da se hladim pomalo od njega. I on meni pre nekoliko dana kaze da mora da izadje sa bivsom na pice da raspravi nesto. Mozda to ne bi bilo strasno da ta devojka nije na sve nacine pokusavala da nas razdvoji sve ovo vreme ,svasta je radila, bukvalno se trudila da me slomi. Takodje i njega. Pobesnela sam bre! Rekla sam mu da nista ne moze biti tako vazno da mora da se izadje, i da raskidam definitivno ako izadje s njom. Rekao je da ce izaci. I ja sam raskinula. Pokusavao je da mi dokaze da to s nama nema veze, da ne sme da utice...Nije me bilo briga. Svasta sam mu rekla. Nisam mogla da verujem, prekinula sam svaki kontakt. Posle dva dana se smuvao sa njom! Deluje mi kao da ne vlada svojim postupcima, kao da to nije on. Kreten me razocarao za citav zivot, ali se ovih dana nesto opterecujem. Nesto mi fali, ne on, koliko sve sto mi je ispunjavalo zivot za ovih 6 meseci. I malo mi je tesko da posle toliko vremena, i takve vezanosti za njega, prodjemo jedno pored drugog bez pozdrava. Nisam ga nikako videla s njom, cak nisam sigurna da li su jos zajedno. Sve je to cudna prica, ta devojka je zaista cudna, ni od cega ne preza. Svesna sam da treba da ga prezirem, i tako je, ali ne mogu lako da zaboravim sve.Ne znam kako da se osecam. Treba mi pomoc da sve to izbacim iz glave...Zato mi trebaju vasi saveti kako da okrenem neki novi list...
Imala sam takvu situaciju u kojoj ona ne preza od nicega da ga vrati ali nije mi ga uspjela uzeti ali u tome nisam ja sama uspjela jer da je on htjeo da ga ona vrati uspjela bi. znaci da tvoj dragi je negdje u krajicku srca ipak zeleo da se njoj vrati znam da ti je tesko ali probaj ga zaboraviti isplaci se dobro i sjeti se svega negdje mora biti i nesto ruzno a to iskoristi protiv njega reci sama sebi zasto da mi takav neko fali...........

Mene niko ne voli,
i nikom nije stalo, pa mi dodje zao,
jer ja bih svoje srce svakom dao.

staro
  (#18 (permalink))
alokin74
mouse hunter...
alokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimum

Član od: 04.04.2007.
Poslednji login: danas 03:51
Godine: 34
Odgovor: Osecam se malo bezveze... - 20.12.2007, 19:02

tebi, definitivno, nema pomoci

Šta je s vama mladima. Dogovorili se da se razidju ?!?

Pazi molim te.

Pa ja sam dolazio dva puta mesecno, tri godine, iz podgorice da bih bio sa NJOM i nije mi padalo na pamet da se "dogovaram".

ONA je bila u Londonu dva puta po 5 meseci i opet nam nije padalo na pamet da se "dogovaramo".

A vi se "dogovarate".
i eto sta dobijes. Pa ti onda zao sto je sve tako i sto se on "smuvao" sa bivsom. Tako se desi kada se "dogovarate".

"dogovaraju" se i nasi politicari sa siptarima oko kosova pa ce ostati bez njega.

Ostaje ti samo da uzmes njen recept i budes "djubre", pa pokusas da ga vratis, ako ti je jos uvek stalo do njega.

A ako nije ... onda ti i ne treba savet.

Gotovo je.

Čim sam je ugledao, odmah sam je spazio.

Poruku je izmenio Najgora, 20.12.2007 u 20:45. Razlog: tako velika slova...ne nikako

staro
  (#19 (permalink))
zrnce
ChARimAteRinSTvA....
zrnce je savršen članzrnce je savršen članzrnce je savršen članzrnce je savršen članzrnce je savršen članzrnce je savršen članzrnce je savršen članzrnce je savršen članzrnce je savršen članzrnce je savršen članzrnce je savršen član

Član od: 24.10.2007.
Poslednji login: juče 23:02
Godine: 31
Odgovor: Osecam se malo bezveze... - 20.12.2007, 21:48

Citat:
alokin74 kaže: Pogledaj poruku
.... Pa ti onda zao sto je sve tako i sto se on "smuvao" sa bivsom. Tako se desi kada se "dogovarate"......
Gotovo je.
ovo ok.....jer dvoJe u vezi mogu da se dogovaraju da li ce u bar ili igalo na more.....

mali aneks.....ono oko toga da se postane djubre....
to ne....ne nikako....upasti u tu klopku zlobe....glupsti....dokonosti...bezobrazluka....
e....to je vec diJagnoza....ozbiljna.....

Shabarakandi....

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza