|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Treba mi pomoć Ukoliko imate ljubavnih problema, ovo je pravo mesto za vas |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Kako biste protumacili ovaj gest? |
|
Odgovor: Kako biste protumacili ovaj gest? |
|
|
|
|
|
|
|
medeno srce
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: danas 22:08
Pol: Žensko
Godine: 29
|
Odgovor: Kako biste protumacili ovaj gest? -
29.07.2008, 18:32
Citat:
Naravno da svako ima pravo na istinu, ali činjenica je da ste bili u vezi koja u startu nije imala budućnost (ako sam dobro razumela), da su među vama postojale prepreke koje niste mogli da premostite. Mislim da treba da prestaneš sebe da zamaraš pitanjima i da kreneš dalje, da prevaziđeš, zaboraviš. Gotovo sam sigurna da će se on jednog dana ponovo pojaviti da razjasni sve i da ti kaže ono što sad ćuti, a ti se postaraj da izgradiš svoju sreću bez njega i njegovih objašnjenja i razloga, koliko god ti to sada delovalo nemoguće i teško. Kad bi meni dali kisobran, ja ga ne bih potrosio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slucajno sam. |
|
|
|
|
|
|
Al' je lepo biti ...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.04.2007.
Poslednji login: danas 00:34
Pol: Muško
Godine: 34
|
Odgovor: Kako biste protumacili ovaj gest? -
29.07.2008, 18:42
Citat:
znam ga i ja, znam ga i ja... koliko puta da vam se kaže da se ne mešate u druge vere??? ![]() previše je razlika među nama. nepremostivih, ma koliko mi to želeli i negirali da one postoje. batalite više to. ![]() |
|
|
|
|