VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ljubav > Treba mi pomoć

Treba mi pomoć Ukoliko imate ljubavnih problema, ovo je pravo mesto za vas

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Treba mi savet
staro
  (#1 (permalink))
Helios
Novi član
Helios je na dobrom putu

Član od: 02.01.2008.
Poslednji login: 26.04.2008 00:49
Pol: Muško
Treba mi savet - 02.01.2008, 03:14

Sa devojkom sam skoro 2godine, i jos nismo spavali! I jedno i drugo imamo 18godina.
Da li je to normalno?

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Treba mi savet
staro
  (#2 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 10:20
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Treba mi savet - 02.01.2008, 03:29

Kako izdržavate budni toliko dugo? Ja se trudim, al' svaka vam čast!

A što ne bi bilo normalno, ako niste imali potrebe da produbite vaš odnos do sad?

Link

Pročitaj malo taj link iznad, iz spomenara. Ako odlučite da budete malo nenormalni, trk do apoteke prvo

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#3 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile
HLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimum

Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: danas 14:47
Godine: 32
Odgovor: Treba mi savet - 02.01.2008, 03:33

Normalno je sve dok je vama lepo... Kad dodje vreme, dochi che...
Mozda je neoubichajeno...
Al zato kad krene ima sve da prshti ... mozda se malo zapitate shta ste radili dve godine...

ipak toliko nespavanja...

Ko tebe kamenom, ti njega 'lebom;
Za 'leba i uz 'leba..;

Poruku je izmenio HLEBmaster, 02.01.2008 u 03:44.

staro
  (#4 (permalink))
yossarian
Zli klerofašista
yossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimum

Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: juče 22:24
Odgovor: Treba mi savet - 02.01.2008, 03:51

Citat:
SQUAW kaže: Pogledaj poruku
Pročitaj malo taj link iznad. Ako odlučite da budete malo nenormalni, trk do apoteke prvo
Немојте одмах до апотеке, пробајте прво без вијагре.

Иначе, јако битна ствар је заштита, кад ти затрудни риба с којом си скинуо мрак испадаш најгори кретен.
Дакле, мани се уздања "ма неће ваљда", "неплодни су дани", а кад ти неко каже да је секс са кондомом као туширање у кишном капуту, удари га песницом.
Не треба ти да будеш тата, а вероватно ни њој. А ни да буде мама. Рано је за то. Живот је пред вама, а кад дође дете... немаш пуно времена да радиш све оно што млади раде.
А ни болести нису нешто корисно, не мора да буде нека промискуитетна да зарадиш нешто, бактерија не бира де удара. Ја сам последњи пут због неког вируса, прехладе, саставио 5-6 сати у чекаоници код доктора, еј! После кад сам упао замало да патосирам докторицу...
Не вреди мало зајебанције непланиране трудноће или болештине.
Кад размислим, секс уопште није вредан све те фрке, прецењен је. Ја чекам порнић на ТВ 1000, а не мораш ни да се тушираш, ни пре ни после.

...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...

staro
  (#5 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 10:20
Godine: 33
Odgovor: Treba mi savet - 02.01.2008, 03:54

Citat:
yossarian kaže: Pogledaj poruku
Немојте одмах до апотеке, пробајте прво без вијагре.

Heliose, pusti ti ovu bitangu, i ja sam mislila na kabanicu

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#6 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile
HLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimum

Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: danas 14:47
Godine: 32
Odgovor: Treba mi savet - 02.01.2008, 04:05

Citat:
yossarian kaže: Pogledaj poruku
Ја чекам порнић на ТВ 1000, а не мораш ни да се тушираш, ни пре ни после.
A ne morash ni u bioskop da ga vodish.

Ko tebe kamenom, ti njega 'lebom;
Za 'leba i uz 'leba..;

staro
  (#7 (permalink))
goldie
golden girl
goldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimum

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: juče 05:18
Godine: 25
Odgovor: Treba mi savet - 02.01.2008, 17:07

Pa normalno je to, sto ne bi bilo. Ako treba desice se.

Samo budite iskreni jedno prema drugom i recite sta zelite jedno drugom.

goldie

staro
  (#8 (permalink))
Savannah
Divlji badem
Savannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimum

Član od: 27.10.2006.
Poslednji login: 02.10.2008 18:54
Godine: 31
Odgovor: Treba mi savet - 02.01.2008, 18:57

Normalno? Naravno da jest! Zapravo je impresivno da je u tim godinama vasa veza uspela opstati i bez da ste se upustili u sexualne odnose. Znaci da vas povezuje puno vise od toga. To je ono sto mnogi drugi zapravo zele da imaju...

Budi ono sto zelis biti, a ne ono sto drugi zele vidjeti...

staro
  (#9 (permalink))
yossarian
Zli klerofašista
yossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimum

Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: juče 22:24
Odgovor: Treba mi savet - 02.01.2008, 18:57

Заборавио сам добар фазон.
Покрени причу о томе како неке девојке имају секс у гузу како би остале невине. Кад јој убациш црва (мислим у главу), после неког времена то спомени као идеју... ако пристане, или после неког времена сама предложи, знаш да је спремна ко зрео нар, само треба да оптрчи још пар кругова око пласта да не испадне лака жемска!

...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...

staro
  (#10 (permalink))
biterlemon
Legenda
biterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimum