VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ljubav > Treba mi pomoć

Treba mi pomoć Ukoliko imate ljubavnih problema, ovo je pravo mesto za vas

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Umecu da te nemam...?
staro
  (#11 (permalink))
Neuhvatljiva_
I'm a dreamer
Neuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimum

Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: danas 11:37
Pol: Žensko
Umecu da te nemam...? - 06.11.2007, 23:02

Pa ne znam...te promene o kojima ti pricaš kao da ih ne radiš zbog sebe...menjaš svoj život, grad, zbog odredjenih osoba (mada to povlači sa sobom još dosta sitnica)...
Bežanje te ne odvodi od problema...
Najbolje je početi od nekih stvari koje te ispunjavaju ...Posao, druženje sa prijateljima, porodicom...Dovoljan je jedan "uspeh" da te pokrene sa nule...bilo koji "vetar nemirac" da dune u tvom pravcu...i videćeš...sve ostalo se onda polako nadovezuje...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Umecu da te nemam...?
staro
  (#12 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 22:49
Pol: Muško
Odgovor: Umecu da te nemam...? - 22.11.2007, 14:54

Sumnjam da si grad promenila samo zbog replika iz filmova u smislu 'u ovom gradu nema mesta za nas dvoje' ,meni bi to najteze bilo,ali promeniti navike ili ljubav kako god to nazoves nije lose ako mozes ili bolje ako smes...To sto mnogi imaju pogresne izbore i nije do njih/nas,ali sa nekima je mlako,a sa nekima je apokalipticno,pa od dva zla izaberi ono koje ces pamtiti...

Izmedju redova,kako je napisano,citam da to sto si pomislila da je neko vredan tolikih promena nije bilo istina i pozitivno je sto priznajes,a nastavi sa paklom,jer najbolje je kada dodjes u situaciju da gore ne moze biti,bar znas da samo treba sacekati...od pakla kako ti to nazivas sve je bolje,a sacekati moras,jer nista sto treba da ti se desi nece te zaobici budi sigurna...Uprosceno zaljubila si se previse,pa je i razocarenje tim vece...

I neki ljudi se ne zaobilaze u zivotu ukoliko imas priliku da ih upoznas...

staro
  (#13 (permalink))
duga12
Rainbow
duga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimum

Član od: 17.10.2007.
Poslednji login: danas 22:49
Godine: 31
Odgovor: Umecu da te nemam...? - 28.03.2008, 18:37

Citat:
Goga kaže: Pogledaj poruku

Gde god da odeš '' nosiš i sebe sa sobom ''.
Ako je iko za promene - ta sam .
Jednom sam morala da stavim tačku.
Pogledam šta je iza mene, šta bi moglo da bude ispred.
Stala sam.
Nisam '' palila mostove za sobom '' .
Shvatila sam da je bolje biti sam, nego u lošem društvu,
shvatila sam - kako je lepo uživati u samoći,
shvatila sam da me, negde izda Duge čeka neko,
shvatila sam šta su strpljenje, nada...
shvatila sam šta znači boriti se.
Glavu gore, osmeh na lice ( kako god taj osmeh izgledao )...
Samo napred - nema nazad.
Iz svakog posta možeš da izvučeš pouku - savet, kako god...

Na kraju ( ili početku ) opet odlučuješ ti.
Možemo da ti iskuckamo ovde sabrana dela - ključ sreće je samo u tvojim rukama.
Sve gore napisano podržavam...Veoma me privukao naslov ove teme,umeću da te nemam..? Ti već umeš.Nema tu šta puno da se doda..osim jake volje,petlje i samokontrole..i delovanja.Promene su već jednim delom napravljene,u glavi..bitan korak je već učinjen.

http://www.vojvodinacafe.com/forum/image.php?type=sigpic&userid=14584&dateline=120166  0282

staro
  (#14 (permalink))
euridika
severna svetlost
euridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimum

Član od: 14.08.2006.
Poslednji login: danas 01:43
Godine: 31
Odgovor: Umecu da te nemam...? - 30.03.2008, 22:42

Sve se ume kada se mora, verujte expertu za nemanje . Može drugi grad, može druga država, ne mora ništa od toga, ali se ume kada se nema na drugu stranu. Veoma jednostavno, samo se probudiš jedno jutro i shvatiš da lakše dišeš i ne plačeš više na svaku tužnu notu i rasteš opet veliki i lep za neka nova nemanja

I pitanjce je bilo ovdi, o promenama i da li ih praviti iznova. To valja, ne mora da bude motivisano novim paklom, promene su dobrodošle i kada je sve, baš sve, najlepše na svetu. Frizura čini čuda, nekakav hobi, sport, spremanje stana, kratko putovanje, vera u sebe, prijatelji sve u paketu, onda se može i mora dalje

...a ja crtam svoje krugove i praštam stare dugove...

Poruku je izmenio euridika, 30.03.2008 u 23:31. Razlog: zaboravila delićak priče i slovo se potkralo

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen
Pingbek je uključen
Refbek je uključen
Pređi na forum

VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ljubav > Treba mi pomoć > Umecu da te nemam...?
Slične teme
Tema Autor Forum Odgovora Poslednja poruka
Poklonite pesmu... yige_gui Poezija 565 danas 21:57
Desanka Maksimovic yige_gui Poezija 33 10.07.2008 10:28
Alisa veljko yaric Domaći spotovi i tekstovi 24 03.10.2007 16:55