VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ljubav > Treba mi pomoć

Treba mi pomoć Ukoliko imate ljubavnih problema, ovo je pravo mesto za vas

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Preterivanje ili stvarni problem u vezi
staro
  (#1 (permalink))
pokemoni
Novi član
pokemoni će uskoro postati poznat član

Član od: 24.03.2006.
Poslednji login: 05.04.2008 23:04
Pol: Muško
Preterivanje ili stvarni problem u vezi - 19.08.2007, 16:06

Devojka sa kojom sam trenutno voli cesto da mi gleda mobilni i cita poruke i tome slicno.Ja to nikada nisam njoj radio do skoro.Znaci ide po onom principu napad je najbolja odbrana pa me tako stalno napada za neke moje poruke i drugarice.Pogledao sam joj telefon vec par puta nikada skoro nema ni jednu poruku a i pozive brise.Desilo mi se vec par puta da je u tri sata uvece cimaju navodno njeni drugari,ali kakvi su to drugari ja se pitam.Da li sam to samo ja malo vise ljubomoran ili je neko imao slicno iskustvo,i sta bi trebalo da uradim?

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Preterivanje ili stvarni problem u vezi
staro
  (#2 (permalink))
Mater Vetru
Botino blago
Mater Vetru je uzor za ostaleMater Vetru je uzor za ostaleMater Vetru je uzor za ostaleMater Vetru je uzor za ostaleMater Vetru je uzor za ostaleMater Vetru je uzor za ostaleMater Vetru je uzor za ostaleMater Vetru je uzor za ostale

Član od: 19.04.2006.
Poslednji login: 27.08.2008 20:17
Pol: Žensko
Godine: 32
Odgovor: Preterivanje ili stvarni problem u vezi - 19.08.2007, 20:25

Ne znam koliko ste dugo u vezi, ali dve jako važne stvari u svakom "zdravom" odnosu između dvoje ljudi su poverenje i poštovanje privatnosti.
Ako ti zaista smeta ta njena navika, otvoreno joj reci da ništa ne kriješ, da si iskren i da ti je žao što nema poverenja u tebe.
U isto vreme, ne prilazi njenom mobilnom telefonu osim kad je ona sprečena da se javi ili pročita neku poruku pa zamoli tebe da to uradiš umesto nje.
Ništa krišom, iza leđa, iz dosade ili zafrkancije.
Ako nastavi po starom, imaš dva izbora. Da i ti počneš da brišeš sve pristigle poruke i pozive ili da se iskreno zapitaš šta to zaista debelo ne fercera između vas dvoje.
A onda ćeš već znati šta da radiš.
Pozdrav!

"Toliko je bilo u zivotu stvari kojih smo se bojali. A nije trebalo.
Trebalo je ziveti. "

staro
  (#3 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 11:33
Godine: 33
Odgovor: Preterivanje ili stvarni problem u vezi - 19.08.2007, 20:32

Citat:
Mater Vetru kaže: Pogledaj poruku
Ne znam koliko ste dugo u vezi, ali dve jako važne stvari u svakom "zdravom" odnosu između dvoje ljudi su poverenje i poštovanje privatnosti.
Ako ti zaista smeta ta njena navika, otvoreno joj reci da ništa ne kriješ, da si iskren i da ti je žao što nema poverenja u tebe.
U isto vreme, ne prilazi njenom mobilnom telefonu osim kad je ona sprečena da se javi ili pročita neku poruku pa zamoli tebe da to uradiš umesto nje.
Ništa krišom, iza leđa, iz dosade ili zafrkancije.
Ako nastavi po starom, imaš dva izbora. Da i ti počneš da brišeš sve pristigle poruke i pozive ili da se iskreno zapitaš šta to zaista debelo ne fercera između vas dvoje.
A onda ćeš već znati šta da radiš.
Pozdrav!

Ne b' ja tu ništa dodav'o (osim malog bolda na početku ) Ako nema poverenja, nema ote ljubavi ništa

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#4 (permalink))
biterlemon
Legenda
biterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: danas 11:39
Odgovor: Preterivanje ili stvarni problem u vezi - 19.08.2007, 21:07

Znam za slicne slucajeve...
Nekad kostaju veze, nekad se opamete i prestaju proveravati, a nekad veza opstaje dalje po starom...
A najgore je ovo trece. Nepoverenje se polako uvlaci izmedju vas, i iznutra vas unistava...

Smatram da je bolje da me partner prevari, nego da je stalno kontrolisem...
Moje poverenje ona ima, pa neka zivi sa tim kako zna i ume. To isto ocekujem i od nje!

Ne gledam njene poruke, ne razmisljam o tome, ona treba da zna, gde ce da povuce svoju granicu.

A osecao bi se ponizen da mi neko stalno gleda poruke. Takodje bi se osecao ponizen da neko drugi cita poruke koju sam uputio nekom prijatelju...
Prema tome, cemu sve to?

Mislim da je to pogresan nacin izrazavanja ega.

nisam legenda

staro
  (#5 (permalink))
Centurion
Novi član
Centurion će uskoro postati poznat članCenturion će uskoro postati poznat član

Član od: 19.08.2007.
Poslednji login: 18.04.2008 12:25
Odgovor: Preterivanje ili stvarni problem u vezi - 19.08.2007, 23:57

biterlemon (kakav upravo sada ispijam), je lepo rekao.

Međutim, ni postavljač teme nije bez razloga počeo da radi ono što ranije nije radio, da proverava njen telefon. Istina je da često osobe koje pokazuju ljubomoru i rade ovakve stvari, zapravo same nešto mute ili imaju takve namere ili želje.

staro
  (#6 (permalink))
Duh
IsNoGood
Duh je dijamantDuh je dijamantDuh je dijamantDuh je dijamantDuh je dijamant

Član od: 17.06.2007.
Poslednji login: 13.07.2008 19:07
Odgovor: Preterivanje ili stvarni problem u vezi - 20.08.2007, 01:22

Nije ona bas najpametnija kad dopusta sebi da ti brlja po telefonu, a iz svog brise sve poruke i listu poziva... To sve moze da te navede na pogresan (pravi) zakljucak. Sve su to klinacke fore... Nema od toga nista... Drugarice ne cimam u 3h nocu... Napravi foru pa posalji nekoj ribi poruku, a obrati se svojoj devojci, u fazonu- Draga... (pa upisi ime), ako jos jednom uzmes moj mobilni telefon i pocnes da mi citas poruke pokupi svoju cetkicu za zube, i nestani iz mog zivota... Imao sam slicne slucajeve. i namerno ostavim telefon na stolu i odem (a pre toga premerim sve moguce uglove, pa ako vidim da je telefon pomeren... Nista bez poverenja...

"Ride. Because children need heroes."

staro
  (#7 (permalink))
aleksis
Novi član
aleksis je na dobrom putu

Član od: 20.06.2007.
Poslednji login: 23.08.2007 11:03
Godine: 31
Odgovor: Preterivanje ili stvarni problem u vezi - 22.08.2007, 09:45

Citat:
Centurion kaže: Pogledaj poruku
Istina je da često osobe koje pokazuju ljubomoru i rade ovakve stvari, zapravo same nešto mute ili imaju takve namere ili želje.
Apsolutno. Ili su do te mere nesigurne u sebe da ih treba zaliti. Ni prva ni druga opcija nisu pokazatelji kvaliteta, naprotiv.

Iskreno, ja nemam zivaca za takve kombinacije. Ili ce mi veza biti zdrava, ili necu gubiti vreme. Mada priznajem, ja sam po tom pitanju poprilicno radikalna pa mozda nisam merodavna.

Ti jedini mozes da osetis da li ima smisla ostajati u tome. Ja licno bih imala neki odvratan osecaj u stomaku svaki put kada sam pored takve osobe, a ako mi je veza mucenje a ne uzivanje - cao dovidjenja.

ja ne dolazim, ja se pojavljujem

staro
  (#8 (permalink))
goldie
golden girl
goldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimum

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 02.09.2008 08:47
Godine: 25
Odgovor: Preterivanje ili stvarni problem u vezi - 22.08.2007, 13:57

Citat:
Duh kaže: Pogledaj poruku
Imao sam slicne slucajeve. i namerno ostavim telefon na stolu i odem (a pre toga premerim sve moguce uglove, pa ako vidim da je telefon pomeren... Nista bez poverenja...

Ovo dovoljno govori o tvom poverenju.

goldie

Preterivanje ili stvarni problem u vezi
staro
  (#9 (permalink))
Neuhvatljiva_
I'm a dreamer
Neuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimum

Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: juče 19:49
Preterivanje ili stvarni problem u vezi - 25.08.2007, 08:31

Ovo deluje kao stvaran problem u vezi...
Mislim da je to nešto o čemu vas dvoje treba da popričate, da razjasnite zašto ona ima potrebu da proverava tvoj telefon, kojim si je postupcima naveo da sumnja u tebe...Ako možete te "probleme" da razjasnite, super...u protivnom, mislim da ne zvuči baš sjajno...

staro
  (#10 (permalink))
Duh
IsNoGood
Duh je dijamantDuh je dijamantDuh je dijamantDuh je dijamantDuh je dijamant

Član od: 17.06.2007.
Poslednji login: 13.07.2008 19:07
Odgovor: Preterivanje ili stvarni problem u vezi - 02.09.2007, 10:07

Citat:
goldie kaže: Pogledaj poruku
Ovo dovoljno govori o tvom poverenju.
Moras nauciti da pravis razliku izmedju poverenja i ciste gluposti...

"Ride. Because children need heroes."

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza