|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Treba mi pomoć Ukoliko imate ljubavnih problema, ovo je pravo mesto za vas |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Preterivanje ili stvarni problem u vezi |
|
Odgovor: Preterivanje ili stvarni problem u vezi |
|
|
|
|
Legenda
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: danas 11:39
Pol: Muško
|
Odgovor: Preterivanje ili stvarni problem u vezi -
19.08.2007, 21:07
Znam za slicne slucajeve...
Nekad kostaju veze, nekad se opamete i prestaju proveravati, a nekad veza opstaje dalje po starom... A najgore je ovo trece. Nepoverenje se polako uvlaci izmedju vas, i iznutra vas unistava... Smatram da je bolje da me partner prevari, nego da je stalno kontrolisem... Moje poverenje ona ima, pa neka zivi sa tim kako zna i ume. To isto ocekujem i od nje! Ne gledam njene poruke, ne razmisljam o tome, ona treba da zna, gde ce da povuce svoju granicu. A osecao bi se ponizen da mi neko stalno gleda poruke. Takodje bi se osecao ponizen da neko drugi cita poruke koju sam uputio nekom prijatelju... Prema tome, cemu sve to? Mislim da je to pogresan nacin izrazavanja ega. |
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 19.08.2007.
Poslednji login: 18.04.2008 12:25
|
19.08.2007, 23:57
biterlemon (kakav upravo sada ispijam), je lepo rekao.
Međutim, ni postavljač teme nije bez razloga počeo da radi ono što ranije nije radio, da proverava njen telefon. Istina je da često osobe koje pokazuju ljubomoru i rade ovakve stvari, zapravo same nešto mute ili imaju takve namere ili želje. |
|
|
|
|
|
IsNoGood
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.06.2007.
Poslednji login: 13.07.2008 19:07
|
20.08.2007, 01:22
Nije ona bas najpametnija kad dopusta sebi da ti brlja po telefonu, a iz svog brise sve poruke i listu poziva... To sve moze da te navede na pogresan (pravi) zakljucak. Sve su to klinacke fore... Nema od toga nista... Drugarice ne cimam u 3h nocu... Napravi foru pa posalji nekoj ribi poruku, a obrati se svojoj devojci, u fazonu- Draga... (pa upisi ime), ako jos jednom uzmes moj mobilni telefon i pocnes da mi citas poruke pokupi svoju cetkicu za zube, i nestani iz mog zivota...
Imao sam slicne slucajeve. i namerno ostavim telefon na stolu i odem (a pre toga premerim sve moguce uglove, pa ako vidim da je telefon pomeren... Nista bez poverenja... |
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 20.06.2007.
Poslednji login: 23.08.2007 11:03
Pol: Žensko
Godine: 31
|
22.08.2007, 09:45
Citat:
Iskreno, ja nemam zivaca za takve kombinacije. Ili ce mi veza biti zdrava, ili necu gubiti vreme. Mada priznajem, ja sam po tom pitanju poprilicno radikalna pa mozda nisam merodavna.Ti jedini mozes da osetis da li ima smisla ostajati u tome. Ja licno bih imala neki odvratan osecaj u stomaku svaki put kada sam pored takve osobe, a ako mi je veza mucenje a ne uzivanje - cao dovidjenja. ![]() |
|
|
|
|
|
|
golden girl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 02.09.2008 08:47
Godine: 25
|
22.08.2007, 13:57
Citat:
Ovo dovoljno govori o tvom poverenju. |
|
|
|
|
Preterivanje ili stvarni problem u vezi |
|
|
I'm a dreamer
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: juče 19:49
|
Preterivanje ili stvarni problem u vezi -
25.08.2007, 08:31
Ovo deluje kao stvaran problem u vezi...
Mislim da je to nešto o čemu vas dvoje treba da popričate, da razjasnite zašto ona ima potrebu da proverava tvoj telefon, kojim si je postupcima naveo da sumnja u tebe...Ako možete te "probleme" da razjasnite, super...u protivnom, mislim da ne zvuči baš sjajno...
|
|
|
|
|
|
IsNoGood
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.06.2007.
Poslednji login: 13.07.2008 19:07
|
02.09.2007, 10:07
Moras nauciti da pravis razliku izmedju poverenja i ciste gluposti...
![]() |
|
|
|