VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ljubav > Treba mi pomoć

Treba mi pomoć Ukoliko imate ljubavnih problema, ovo je pravo mesto za vas

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Reći ili ne
staro
  (#1 (permalink))
Modesty Blaise
Novi član
Modesty Blaise je na dobrom putu

Član od: 18.09.2007.
Poslednji login: 19.09.2007 20:37
Pol: Žensko
Godine: 26
Reći ili ne - 18.09.2007, 23:12

Dilema je sledeća. Imam 25 godina, nevina sam, trenutno sam u vezi sa dečkom koji to ne zna (logično, niko ne pretpostavlja da danas postoje 25-ogodišnje device) i moje pitanje je da li da mu to napomenem pre nego što on to sam otkrije. Drugarica me savetuje da ćutim, pa čak i da krv objasnim time što treba da dobijem, jer će me, ako mu kažem, gledati kao frika. Interesuje me, pre svega, muško mišljenje, tj, da li je moja drugarica u pravu?

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Reći ili ne
staro
  (#2 (permalink))
DrinChe
just en
DrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimum

Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: 27.11.2008 10:47
Odgovor: Reći ili ne - 18.09.2007, 23:54

Nadji film "Secerna vodica", pa pogledaj kako reaguju na pricu jako slicnu tvojoj oni koji vole. I razmisli da li bi taj covek bio ne samo u soku, nego i bezobrazan (telefoniranje Modliju).Da ne patis i ne produzis to stanje koje, znas i sama, nije bas dobro za zdravlje.

staro
  (#3 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile
HLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimum

Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: danas 01:27
Pol: Muško
Godine: 32
Odgovor: Reći ili ne - 19.09.2007, 00:19

Citat:
Modesty Blaise kaže: Pogledaj poruku
Dilema je sledeća. Imam 25 godina, nevina sam, trenutno sam u vezi sa dečkom koji to ne zna (logično, niko ne pretpostavlja da danas postoje 25-ogodišnje device) i moje pitanje je da li da mu to napomenem pre nego što on to sam otkrije. Drugarica me savetuje da ćutim, pa čak i da krv objasnim time što treba da dobijem, jer će me, ako mu kažem, gledati kao frika. Interesuje me, pre svega, muško mišljenje, tj, da li je moja drugarica u pravu?
Prvo, ako si sigurna da nije mentol kome che to biti problem, reci mu. Ako jeste mentol...shto se petljash? Stalo ti je da vech jednom reshish taj prob i eto ga on bash zgodan al mogla bi ga izgubiti zbog istine?
"Pa shta ako si nevina sa 25? What? "JAooo nije to nikad radila do 25 mora da neshto gadno nije u redu sa njom!!" ...

Jok bre, ako ima iole mozga treba lepo da mu kazzesh, pa bi po nekoj logici mogao da se potrudi da to i vredi tolikog chekanja... Drugo, moglo bi i da mu imponuje, shto si od svih chekala bash njega ..() ... treche koliko god da je on iskusan ili neiskusan, osechaj da je on u toj situaciji the expert takodje mozze samo da mu prija ...

Znachi trebalo bi da mu kazzesh, pa ako to ispadne komplikacija on je werovatno ashol eniveJ... pa i nema shta da zzalish... Al detc dzast maj opinjon...

Sa druge strane, mozzda sa tobom stvarno neshto nije u redu

Ko tebe kamenom, ti njega 'lebom;
Za 'leba i uz 'leba..;

staro
  (#4 (permalink))
pumba
Iskusni forumdžija
pumba je miljenik mnogih članovapumba je miljenik mnogih članovapumba je miljenik mnogih članovapumba je miljenik mnogih članovapumba je miljenik mnogih članovapumba je miljenik mnogih članova

Član od: 25.09.2006.
Poslednji login: danas 01:24
Godine: 27
Odgovor: Reći ili ne - 19.09.2007, 06:41

Citat:
HLEBmaster kaže: Pogledaj poruku

Znachi trebalo bi da mu kazzesh, pa ako to ispadne komplikacija on je werovatno ashol eniveJ... pa i nema shta da zzalish... Al detc dzast maj opinjon...

u suštini... ovo je dovoljno

Iskustvo je ono što imaš kad ti više ne treba

staro
  (#5 (permalink))
lav71
odžačar grla
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: danas 00:25
Godine: 37
Odgovor: Reći ili ne - 19.09.2007, 09:40

Citat:
Modesty Blaise kaže: Pogledaj poruku
...jesu li te i do sada drugarice savetovale pa si ostala nevina??... ...u svakoj vezi i vezici je poverenje i iskrenost najvažnija stvar...stoga nemoj uopšte da dolaziš u dilemu da li je bolje reći ili prećutati jer će na kraju istina doći na videlo i u slučaju da vaša veza postane ozbiljna može da izgubi poverenje u tebe i da ga teškom mukom vratiš...
...zato...istina i samo istina...pa kud puklo...posle laži nema nazad......a ako mu takva istina zasmeta...onda ga pusti da ide bez trunke žaljenja...i sačekaj pravog muškarca koji će to znati da ceni...

...raznosim damama p....

...oklone...

staro
  (#6 (permalink))
Kal_el
:)
Kal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimum

Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: juče 13:34
Godine: 42
Odgovor: Reći ili ne - 19.09.2007, 10:50

Reci mu mu şto pre !
Nije to sramota

Ko je za jednu rely vožnjicu ?

staro
  (#7 (permalink))
little fairy
is not here anymore.
little fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimum

Član od: 13.08.2007.
Poslednji login: juče 17:14
Godine: 29
Odgovor: Reći ili ne - 19.09.2007, 10:58

Slažem se s većinom. Reci mu obavezno. A te frendice koje su te savjetovale da mu ne kažeš.. Što su razmišljale?

Gle, ne mora se skužiti po krvi.. Ne krvare sve (ja nisam). Skužit će po tebi, razumiješ? Isplati li se lagati i patiti radije doli biti iskren i uživati jer će te, ako te voli i vrijedan te je, nositi kao kap vode na dlanu.

Osim toga, nisi jedina.. Moja frendica ima 30 i još nije spavala s dečkom. A jedna druga je tek s 23 prvi put spavala..

Zato, pamet u glavu i pametno zbori.

staro
  (#8 (permalink))
Neuhvatljiva_
I'm a dreamer
Neuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimum

Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: juče 22:06
Odgovor: Reći ili ne - 19.09.2007, 11:05

Mislim da ovde imaš dosta dobrih odgovora i slažem se sa većinom...
Sasvim je normalno da vas dvoje kao partneri o tome popričate...Da on kao muškarac zna kako da postupi u tom slučaju, a samim tim će i tebi da bude lakše i bućeš opuštenija...

staro
  (#9 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 04:00
Godine: 33
Odgovor: Reći ili ne - 19.09.2007, 12:31

Citat:
DrinChe kaže: Pogledaj poruku
Nadji film "Secerna vodica", pa pogledaj kako reaguju na pricu jako slicnu tvojoj oni koji vole. I razmisli da li bi taj covek bio ne samo u soku, nego i bezobrazan (telefoniranje Modliju).
To bi bila ona čuvena: Četvrt veka a nevino!!!????

Citat:
To nije ništa čega treba da se stidiš, niti si išta loše uradila. S druge strane, znaš i sama zašto je to tako. Ako si odlučila da čekaš "pravog" i ako si shvatila da je tvoj dečko pravi, zašto onda uopšte imaš dilemu da li treba lagati? A ako ne čekaš pravog, već jednostavno nisi imala nijednog, pa ti je sadašnji pravi, i želiš da taj teret koji ti se čini da imaš nestane, ni njega ne treba da lažeš. Lakše će ti biti i tada i kasnije.

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#10 (permalink))
Lillith
moonlight shadow
Lillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimum

Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: 01.12.2008 22:38
Godine: 25
Odgovor: Reći ili ne - 19.09.2007, 12:38

Salzem se sa svima i samo da dodam da i treba da kazes jer ako misli da nisi nevina moze da bude malo grublji pa da te vise boli...
Ipak sa devicom treba malo neznije

''Though nothing can bring back the hour of splendor in the grass, glory in the flower, we will grieve not, rather find strength in what remains behind.''

William Wordsworth

Odgovor sa citatom