Citat:
Devojka sa kojom sam trenutno voli cesto da mi gleda mobilni i cita poruke i tome slicno.Ja to nikada nisam njoj radio do skoro.Znaci ide po onom principu napad je najbolja odbrana pa me tako stalno napada za neke moje poruke i drugarice.
|
Pitenje je zasto ona tebi rovari po fonu:zato sto joj drugi tipovi salju sms i cimaju je,zato sto je opsednuta kontrolom i maximalno posesivna i ljubomorna ili zato sto si joj ti dao razloga za to...
Znam jednu vezu u kojoj su oboje imali pristup ne samo telefonima vec i mail adresama i stalno su se svadjali,proveravali jedno drugo i bla bla...Jedva su uspali da spasu vezu ali zato danas niko nikome ne rovari po mailu niti gleda u fon jer imaju poverenja jedno u drugo,jer su se promenili i ne daju povoda da bi mogli biti nevjerni...
Ovo sto tebi devojka radi je samo manifastacija njenog nepoverenja koje uzrok ima u tvom ponasanju ili njoj samoj(onda je psiho),drugog razloga nema...
A ako nema poverenja medju partnerima tesko da ce tu biti i veze
Citat:
Pogledao sam joj telefon vec par puta nikada skoro nema ni jednu poruku a i pozive brise.Desilo mi se vec par puta da je u tri sata uvece cimaju navodno njeni drugari,ali kakvi su to drugari ja se pitam.
|
Gotovo sam 100% sigurna da ona ima nekoga ili vise njih i prihvata tu igru bas zato sto joj kod tebe nesto fali,mozda sumnja u tvoje osecaje sto bi bio razlog njenog nepoverenja i proveravanja iz prvog dela...brise poruke jer da ih procitas sasvim sigurno ti se ne bi svideo njihov sadrzaj...
Ti tipovi i porukice i cimanje joj vracaju osecaj da je pozeljna,da vredi,dizu samopouzdanje sto nas dovodi do pitanja kako se ti ponasas prema njoj...
Citat:
Da li sam to samo ja malo vise ljubomoran ili je neko imao slicno iskustvo,i sta bi trebalo da uradim?
|
Sta da radis?Pa razmisli dobro o svemu i pronadji uzrok svom problemu...Kada shvatis uzrok znat ces ga i resiti...