VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ljubav > Treba mi pomoć

Treba mi pomoć Ukoliko imate ljubavnih problema, ovo je pravo mesto za vas

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Preterivanje ili stvarni problem u vezi
staro
  (#11 (permalink))
Goga
impresario
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 02:39
Pol: Žensko
Godine: 34
Odgovor: Preterivanje ili stvarni problem u vezi - 02.09.2007, 12:19

Citat:
Duh kaže: Pogledaj poruku
Moras nauciti da pravis razliku izmedju poverenja i ciste gluposti...

Kako uopšte staviti u istu ravan poverenje i čistu glupost, da bismo mogli da pravimo razlike, deljenja, množenja, sabiranja ( ili bilo koje druge operacije ) . Sve što si do sada napisao na Forumu mi je bilo jasno, ali ovo ni malo...

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
Lillith
moonlight shadow
Lillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimum

Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: 01.12.2008 22:38
Pol: Žensko
Godine: 25
Odgovor: Preterivanje ili stvarni problem u vezi - 02.09.2007, 12:57

Citat:
Devojka sa kojom sam trenutno voli cesto da mi gleda mobilni i cita poruke i tome slicno.Ja to nikada nisam njoj radio do skoro.Znaci ide po onom principu napad je najbolja odbrana pa me tako stalno napada za neke moje poruke i drugarice.
Pitenje je zasto ona tebi rovari po fonu:zato sto joj drugi tipovi salju sms i cimaju je,zato sto je opsednuta kontrolom i maximalno posesivna i ljubomorna ili zato sto si joj ti dao razloga za to...

Znam jednu vezu u kojoj su oboje imali pristup ne samo telefonima vec i mail adresama i stalno su se svadjali,proveravali jedno drugo i bla bla...Jedva su uspali da spasu vezu ali zato danas niko nikome ne rovari po mailu niti gleda u fon jer imaju poverenja jedno u drugo,jer su se promenili i ne daju povoda da bi mogli biti nevjerni...

Ovo sto tebi devojka radi je samo manifastacija njenog nepoverenja koje uzrok ima u tvom ponasanju ili njoj samoj(onda je psiho),drugog razloga nema...
A ako nema poverenja medju partnerima tesko da ce tu biti i veze

Citat:
Pogledao sam joj telefon vec par puta nikada skoro nema ni jednu poruku a i pozive brise.Desilo mi se vec par puta da je u tri sata uvece cimaju navodno njeni drugari,ali kakvi su to drugari ja se pitam.
Gotovo sam 100% sigurna da ona ima nekoga ili vise njih i prihvata tu igru bas zato sto joj kod tebe nesto fali,mozda sumnja u tvoje osecaje sto bi bio razlog njenog nepoverenja i proveravanja iz prvog dela...brise poruke jer da ih procitas sasvim sigurno ti se ne bi svideo njihov sadrzaj...
Ti tipovi i porukice i cimanje joj vracaju osecaj da je pozeljna,da vredi,dizu samopouzdanje sto nas dovodi do pitanja kako se ti ponasas prema njoj...

Citat:
Da li sam to samo ja malo vise ljubomoran ili je neko imao slicno iskustvo,i sta bi trebalo da uradim?
Sta da radis?Pa razmisli dobro o svemu i pronadji uzrok svom problemu...Kada shvatis uzrok znat ces ga i resiti...

''Though nothing can bring back the hour of splendor in the grass, glory in the flower, we will grieve not, rather find strength in what remains behind.''

William Wordsworth

staro
  (#13 (permalink))
Duh
IsNoGood
Duh je dijamantDuh je dijamantDuh je dijamantDuh je dijamantDuh je dijamant

Član od: 17.06.2007.
Poslednji login: 13.07.2008 19:07
Pol: Muško
Odgovor: Preterivanje ili stvarni problem u vezi - 02.09.2007, 13:08

Citat:
Goga kaže: Pogledaj poruku
Kako uopšte staviti u istu ravan poverenje i čistu glupost, da bismo mogli da pravimo razlike, deljenja, množenja, sabiranja ( ili bilo koje druge operacije ) . Sve što si do sada napisao na Forumu mi je bilo jasno, ali ovo ni malo...
Apsolutno poverenje je cista glupost... Xex, sad su u istoj ravni

"Ride. Because children need heroes."

Odgovor

« - | Reći ili ne »

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen
Pingbek je uključen
Refbek je uključen
Pređi na forum

VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ljubav > Treba mi pomoć > Preterivanje ili stvarni problem u vezi
Slične teme
Tema Autor Forum Odgovora Poslednja poruka
Kompromisi u vezi? Goga Ljubav 40 04.11.2008 14:07
Sex Pistols DrinChe Strani spotovi i tekstovi 26 13.01.2008 13:32
Softverski problem Najgora Humor i zabava 0 29.05.2007 17:58