VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ljubav > Treba mi pomoć

Treba mi pomoć Ukoliko imate ljubavnih problema, ovo je pravo mesto za vas

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Veliki problem
staro
  (#1 (permalink))
dachaki
Novi član
dachaki je na dobrom putu

Član od: 25.06.2007.
Poslednji login: 19.12.2007 03:54
Pol: Muško
Veliki problem - 31.10.2007, 22:27

Pomozite mi poludecu ,sa devojkom se zabavljam vec godinu i 3 meseca.Jako mi je stalo do nje volim je vise od sebe ali u poslednjih 6 meseci nema vise harmonije u vezi.Vidjali smo se do sada svako vece kad ja zavrsim posao i odjedno je pocela da prica o monotoniji kako joj je dosadno i resila je da napravimo pauzu postala je jako hladna i bezosecajna.Razne sumnje mi prolaze kroz glavu poludecu cudnoo mi je sto je to odjednom resila da se ne vidjamo neko vreme jer je sita.Pomozite miii!!!!!!!!Unapred hvala!

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Veliki problem
staro
  (#2 (permalink))
Duh
IsNoGood
Duh je dijamantDuh je dijamantDuh je dijamantDuh je dijamantDuh je dijamant

Član od: 17.06.2007.
Poslednji login: 13.07.2008 19:07
Odgovor: Veliki problem - 31.10.2007, 22:32

Pa nije to odjednom. I sam kazes da 6 meseci nema harmonije, a to nije ni malo, a ni odjednom... "Jedini nacin da se booool prevazidje, prevrnes prvu koja naidje..."

"Ride. Because children need heroes."

staro
  (#3 (permalink))
Angus
Vatrogasac...
Angus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimum

Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: juče 05:41
Godine: 38
Odgovor: Veliki problem - 31.10.2007, 22:36

Citat:
dachaki kaže: Pogledaj poruku
Pomozite mi poludecu ,sa devojkom se zabavljam vec godinu i 3 meseca.Jako mi je stalo do nje volim je vise od sebe ali u poslednjih 6 meseci nema vise harmonije u vezi.Vidjali smo se do sada svako vece kad ja zavrsim posao i odjedno je pocela da prica o monotoniji kako joj je dosadno i resila je da napravimo pauzu postala je jako hladna i bezosecajna.Razne sumnje mi prolaze kroz glavu poludecu cudnoo mi je sto je to odjednom resila da se ne vidjamo neko vreme jer je sita.Pomozite miii!!!!!!!!Unapred hvala!
...kazes ok...i ne zoves je vise...za to vreme,dok ona dolazi K' sebi...indzoj jorself...pij,napadaj ribe,zajebavaj se...shvatice ona...ne brini...

...hell ain't a bad place to be...

staro
  (#4 (permalink))
Cecara
just keep swimming..
Cecara je dostigao maksimumCecara je dostigao maksimumCecara je dostigao maksimumCecara je dostigao maksimumCecara je dostigao maksimumCecara je dostigao maksimumCecara je dostigao maksimumCecara je dostigao maksimumCecara je dostigao maksimumCecara je dostigao maksimumCecara je dostigao maksimum

Član od: 22.08.2007.
Poslednji login: juče 14:37
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Veliki problem - 31.10.2007, 22:49

Za njeno ponasanje sigurno postoji razlog. Ukoliko ga saznas, ne verujem da ce ti biti prijatno, ali sta je tu je. Zivot ide dalje.
Razmisli, zelis li da provodis vreme sa osobom koja je postala hladna i nezainteresovana? I koja ocito ima druge namere? Ja ljubav razumem jako dobro ali moras razgraniciti sta je ljubav a sta navika, kao prvo. Kao drugo, svi se mi menjamo. Menjaju nam se zelje, ciljevi, pogled na zivot uopste. Mozda ti jos uvek volis ono kakva je ona bila ali i sam kazes da nije vise. Dobro se pazi ovakvih iluzija. I ne boj se promena. Posle kise mora doci jedno veliko sunce. Gore glavu!

Life is a series of challenges to be met and mastered.

staro
  (#5 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: juče 08:36
Godine: 33
Odgovor: Veliki problem - 31.10.2007, 22:51

Ja bih rekla da hoće ili da te otkači ili da te zaledi na neko vreme jer se trenutno nečim drugim zabavlja, pa joj malo smetaš A možda se samo smorila

Citat:
postala je jako hladna i bezosecajna
6 meseci si imao da se potrudiš da nešto popravite, ako je to uopšte i bilo moguće, sad pošto je njoj zanimljivije razdvojeno, potrudi se da i tebi bude zanimljivo, pa ćeš znati šta ti je raditi posle

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#6 (permalink))
Nenad_DPb
Unexpected
Nenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen član

Član od: 31.03.2007.
Poslednji login: juče 17:17
Godine: 22
Odgovor: Veliki problem - 31.10.2007, 23:41

Citat:
dachaki kaže: Pogledaj poruku
Zeznuto je to, znam taj osecaj. Ali iz iskustva jedan savet - pokusaj da je zaboravis i iskuliraj je neko vreme. Imao sam i ja slicnih problema, ali sada cim cujem "mislim da je najbolje da napravimo pauzu na neko vreme", odmah raskidam pa makar je do tad obožavao i voleo. Devojka koja voli, želi da vreme provodi pored decka, a ne nekakve glupe pauze. To u ostalom pokazuje njenu (ne) ozbiljnost, ako joj se raskida treba tako i reci , a ne da "smiruje" stvar pauzama. Time smiruje sebe, a tebi pravi dramu u glavi i ne da ti da spavas... Mada zapitaj sebe kako je bilo nekoj drugoj devojci kad si ti ostavljao, tad je njoj bilo loše... Svi uglavnom gledamo svoju stranu. Možda je sebicno, ali tako je...Znam, sad je tebi tesko i svasta ti se vrti po glavi, al ne brini bice ti lakse. Javi nam kad sve prodje šta si uradio...

Treba znati da se prvi poljubac ne daje ustima vec ocima.

Poruku je izmenio Nenad_DPb, 31.10.2007 u 23:47.

staro
  (#7 (permalink))
dapokalypto
Početnik
dapokalypto će uskoro postati poznat člandapokalypto će uskoro postati poznat član

Član od: 25.10.2007.
Poslednji login: 11.06.2008 10:37
Godine: 28
Odgovor: Veliki problem - 31.10.2007, 23:48

... odmah preseći. rana će boleti ali će zarasti.. sam si sebi najvažniji i što pre to shvatiš to bolje po tebe.. glavu gore i dalje...

bolje imati nego nemati

staro
  (#8 (permalink))
lav71
mudorator
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: juče 20:48
Godine: 37
Odgovor: Veliki problem - 01.11.2007, 00:03

...stavi kupus da se kiseli...posle može biti kasno...

...ako već moraš da progutaš.... ...ne mućkaj u ustima dugo...

staro
  (#9 (permalink))
Andjelika
Poznata faca
Andjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članova

Član od: 19.01.2007.
Poslednji login: juče 17:37
Godine: 25
Odgovor: Veliki problem - 01.11.2007, 01:24

mozda se stvarno smorila u toj vashoj vezi?
mozda se osetjala zapostavljenom?
mozda je nisi zadovoljavao sexualno?

bolje da razgovarash sa njom, nego da sechesh bez veze.

Moras prihvatiti poraze i pobede,
moras se navitji na tugu i sretju,
moras da volis i da te vole,
moras biti deo stvarnosti,
ipak,
nikada ne napustaj svoje snove!

Veliki problem
staro
  (#10 (permalink))
Neuhvatljiva_
I'm a dreamer
Neuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimum

Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: juče 19:49
Veliki problem - 01.11.2007, 08:07

Mislim da je za nju to bio najbezbolniji način da ti kaže da je ona nastavila dalje i da je za nju to bio kraj...
Osećanja su nešto što ne možeš da kontrolišeš ...a logično je da kad sreću i zadovoljstvo ne nalaziš u svom partneru...ti tragaš...tragaš za njom...Za šest meseci izgleda je to i uspela....da pronadje...
Tako da...odmori ...nemoj kidati sebe ...od toga neceš imati ništa...jer nešto što nije izgubljeno ne možeš ni da povratiš...

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu