VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ljubav > Treba mi pomoć

Treba mi pomoć Ukoliko imate ljubavnih problema, ovo je pravo mesto za vas

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Kako se osecate kada vas mrzi onaj koga volite?
staro
  (#21 (permalink))
biterlemon
narcis
biterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: juče 23:02
Pol: Muško
Godine: 42
Odgovor: Kako se osecate kada vas mrzi onaj koga volite? - 16.09.2007, 10:49

Citat:
cupavi kaže: Pogledaj poruku
Pa Gogo...ovako :

Proveli smo 16 meseci....u zadnjih 10-ak dana ne mogu da je prepoznam,Kao da to nije moja maza...od kada smo raskinuli zbog sada mogu da kazem i gluposti (obostranog inata)....ucinila je neke stvari koje se nisam nadao od nje.Ne zelim da kazem konkretno sta, ali njeni postupci i izjave ukazuju da me mrzi,iako ona danas kaze da ne ume da mrzi.Pomislim sta bi tek bilo da ume .

Ja jos uvek ne mogu da shvatim sta nam se desilo....zasto smo postali grubi i odvratni jedno prema drugom, zasto bar ne mozemo biti prijatelji,jer odrasli smo ljudi....i znam da je volim svim srcem...iako mislim da nismo jedno za drugog...iako mislim da je ovog puta hleb presecen zauvek....ili bar za neko duze vreme.

Znam da je to bila moja druga i poslednja ljubav u zivotu. Niko ne moze tri puta ovako voleti....i volecu je dok disem.

Mora da sam proklet,kad ovako prolazim....
Dr Biter:
Mislim da smo suoceni sa cinjenicom odavno poznatom nauci srca.
Ona je odlucila da raskine.
Moguce je da se pojavio neko drugi u njenom zivotu, mada ne mora, mozda je samo dosla do zakljucka da je ova veza nemoguca i nema buducnost. U svakom slucaju ona trazi izlaz iz veze!

Tada zena prolazi kroz burnu unutrasnju reakciju, upada u dileme, preispituje sebe, i mislim da cesto odlucuje pogresno (barabe su temperamentnije, pa se cine vecim princevima od pravih)...

Ipak, ona ce pokusati da bira... Ne ispusta vise iz svog srca novog i nalazi hiljadu razloga zasto treba raskinuti svoju prethodnu vezu...
Pokusat ce da te odvrati, da smanji tvoju ljubav. Time zeli sebi naci dodatni razlog za odlazak... Bit ce gruba, nekorektna, nekad ce sve to pozaliti, isplakat ce se i mozda te u oci lagati da nema drugog. Mozda zato da te ne povredi jos vise...

U svakom slucaju ona vise nije tvoja, i nikad vise nece ni biti potpuno tvoja...
U tebi ce se nesto polomiti, zalit ces za prelepim letom i svemu onom lepom sto ste zajedno imali.

Zbog tih secanja nikada se ne ljuti na nju, nemoj je prezirati i nikad ni slucajno nemoj je zadirkivati! Neka ti ostane u lepom secanju, mada tvoj bol ce mozda trajati godinama... Ti si jak i moras da budes jak! Musko si! A muskarci su tvrdi ljudi, zar ne?

/detalj iz biterove licne prakse.../

Come on you boy child,
You winner and loser,
Come on you miner for truth and delusion, and shine!

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#22 (permalink))
veljko yaric
Pristupacan
veljko yaric obasjava toplim zrakom Suncaveljko yaric obasjava toplim zrakom Suncaveljko yaric obasjava toplim zrakom Suncaveljko yaric obasjava toplim zrakom Suncaveljko yaric obasjava toplim zrakom Suncaveljko yaric obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 26.07.2007.
Poslednji login: 14.01.2008 14:24
Godine: 25
Odgovor: Kako se osecate kada vas mrzi onaj koga volite? - 23.09.2007, 10:26

Stvarno neznam sta bih ti rekao ne bih voleo biti na tvom mjestu.

u svakom zlu ima nesto dobra

staro
  (#23 (permalink))
love hunter
skywalker
love hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2007.
Poslednji login: danas 00:26
Godine: 36
Odgovor: Kako se osecate kada vas mrzi onaj koga volite? - 04.10.2007, 19:44

Perfektno (mazohista ).

...isti, poseban, slobodan, samo svoj...

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen
Pingbek je uključen
Refbek je uključen
Pređi na forum

VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ljubav > Treba mi pomoć > Kako se osecate kada vas mrzi onaj koga volite?
Slične teme
Tema Autor Forum Odgovora Poslednja poruka
Osnovi astrologije i astroloske konsultacije Lillith Astrologija 68 16.10.2008 02:23
Kako reaguju horoskopski znaci kada su uhvaćeni u laži? Goga Astrologija 18 22.08.2008 03:02
Planete i homoseksualnost Crazy Angel Astrologija 5 13.08.2008 05:11
Kako horoskopski znaci razgovaraju telefonom sekula Astrologija 21 22.05.2008 23:26
Kako se svideti.. Crazy Angel Astrologija 11 04.01.2008 19:42