VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ljubav > Treba mi pomoć

Treba mi pomoć Ukoliko imate ljubavnih problema, ovo je pravo mesto za vas

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Čemu poruke?
staro
  (#1 (permalink))
bubica
Početnik
bubica će uskoro postati poznat članbubica će uskoro postati poznat član

Član od: 19.12.2006.
Poslednji login: 23.09.2007 08:58
Pol: Žensko
Čemu poruke? - 14.05.2007, 01:27

Zabavljala sam se sa deckom vise od 4 godine i onda smo prekinuli. pa se ponovo nešto nasli posle 3 meseca, kratko se vidjali i onda mi je rekao da mu ne pišem, a on mene nije kontaktirao. Tada kada smo se vidjali slao mi je poruke da hoće sa mnom porodicu, decu, da želi sa mnom sve. Naravno da mu nisam verovala i prebacivala sam mu zbog nekih stvari koje je radio kao sto sam ranije radila. I onda je usledilo zatisje. Pre nedelju dana mi je slao neke poruke, kao kad mu prođe neka frka na poslu, on hoće da sednemo i pricamo. I onda je nestao.
Ja mu kažem da je negde tvrdio ili utvrdio pazar i sad ko me *ebe.
I danas ga vidim ispred zgrade moje drugarice, sedi u autu sa nekom devojkom. I tako sam se uznemirlia, da vam ne mogu opisati. Ali, možda je i glupo sto sam to uradila, viknula sam ga i mahnula i rekla cao. Samo da zna (mada ga to uopste ne interesuje) da sam ga videla.
I ne znam sto vam ovo pišem, ali sam mnooooooogo tuzna. Cemu meni onakve poruke, kad uopste to nije ni mislio. Malo da se poigra mojim osecanjima i ajd cao ((

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Čemu poruke?
staro
  (#2 (permalink))
tibor
Banovan
tibor je miljenik mnogih članovatibor je miljenik mnogih članovatibor je miljenik mnogih članovatibor je miljenik mnogih članovatibor je miljenik mnogih članovatibor je miljenik mnogih članova

Član od: 09.03.2007.
Poslednji login: 19.07.2007 20:27
Pol: Muško
Godine: 48
Odgovor: Čemu poruke? - 14.05.2007, 11:36

bubice , posalji govno na reciklazu , upoznaces ti osobu koja je za tebe , ne brini brigu , a na njega nemoj da pomisljas . osoba koja te jednom slaze , lagace te stalno, kome dozvolis da ti nesto uradi po prvi put to ce ti ciniti stalno i u sve vecoj meri .zapamti to . mlada si tragaj za tvojom ljubavi , tu je ona negde . tu gde se nalazi problem - tu se nalazi i resenje problema . ljubav je prolazna pojava , najbitnija je iskrenost i postovanje bez toga u vezi nema nista . onda ste kao zemlja bez vode , dokle god ima vlage opstajete , kada vlage nestane biljka se osusi i tu je kraj . poruke pisati na kraju ne vredi . budi sa njim dobra , nasmejana , reci mu da ti je lepo i da si dobro . ali ponovo vezu nemoj nikako to ti savetuje i necu daaaaaaaaa mmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiii budessssssssss ttuznnnnnaaaaaaaaa

staro
  (#3 (permalink))
cicka
BitterSweet
cicka je miljenik mnogih članovacicka je miljenik mnogih članovacicka je miljenik mnogih članovacicka je miljenik mnogih članovacicka je miljenik mnogih članovacicka je miljenik mnogih članova

Član od: 15.05.2007.
Poslednji login: 04.08.2007 15:25
Godine: 25
Odgovor: Čemu poruke? - 16.05.2007, 01:25

Citat:
bubica kaže: Pogledaj poruku
Zabavljala sam se sa deckom vise od 4 godine i onda smo prekinuli. pa se ponovo nešto nasli posle 3 meseca, kratko se vidjali i onda mi je rekao da mu ne pišem, a on mene nije kontaktirao. Tada kada smo se vidjali slao mi je poruke da hoće sa mnom porodicu, decu, da želi sa mnom sve. Naravno da mu nisam verovala i prebacivala sam mu zbog nekih stvari koje je radio kao sto sam ranije radila. I onda je usledilo zatisje. Pre nedelju dana mi je slao neke poruke, kao kad mu prođe neka frka na poslu, on hoće da sednemo i pricamo. I onda je nestao.
Ja mu kažem da je negde tvrdio ili utvrdio pazar i sad ko me *ebe.
I danas ga vidim ispred zgrade moje drugarice, sedi u autu sa nekom devojkom. I tako sam se uznemirlia, da vam ne mogu opisati. Ali, možda je i glupo sto sam to uradila, viknula sam ga i mahnula i rekla cao. Samo da zna (mada ga to uopste ne interesuje) da sam ga videla.
I ne znam sto vam ovo pišem, ali sam mnooooooogo tuzna. Cemu meni onakve poruke, kad uopste to nije ni mislio. Malo da se poigra mojim osecanjima i ajd cao ((
Jao bubice nek ti to bude najmanja briga, mozda cu zvucati grubo ali u zivotu te cekaju mnogo gore i teze situacije sa kojima ces se takodje izboriti kao i sa ovim. Nekad nisam verovala ljudima koji su mi govorili da vreme leci sve, licilo mi je na frazu koju koriste da bi me raspolozili ali vremenom sam uvidela da je to stvarno tako.
Ne postoji stvar koju vreme ne izleci. A ljubav ponekad boli...pre ili kasnije zaboli, zato je ljubav, ljubav.
Uvek neko voli vise, uvek taj neko i vise pati...daj sebi vremena da prebolis i kreni u nove pobede.

Zivot je lep, samo ga treba znati ziveti!

Budi srecna, nasmejana i vesela....

Best regards from cicka....

staro
  (#4 (permalink))
ZOE
uvek ista
ZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimum

Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: juče 02:19
Godine: 46
Odgovor: Čemu poruke? - 16.05.2007, 01:39

...eee lutko lepa... da je meni 24... gde bi mi bio kraj. A ti suzu pustas - za kim??? Glavu gore... Sad moram i tebi da kazem, ono sto je meni, moja mati odavno govorila: "sto se vise klanjas, dupe ti se vise vidi"!!!

Žene imaju problem za svako rešenje

staro
  (#5 (permalink))
Joanna
Poznata faca
Joanna je uzor za ostaleJoanna je uzor za ostaleJoanna je uzor za ostaleJoanna je uzor za ostaleJoanna je uzor za ostaleJoanna je uzor za ostaleJoanna je uzor za ostaleJoanna je uzor za ostaleJoanna je uzor za ostale

Član od: 19.09.2007.
Poslednji login: 05.10.2008 17:40
Godine: 20
Odgovor: Čemu poruke? - 24.09.2007, 02:53

Ma sestro pusti budalu...
Svi znamo da nam imponuje kad se nekom svidjamo i kad neko trcka za nama i kad se stvori kraj nas cim pucnemo prstima...ali isto tako nas "osamari" i trenutak kada ta osoba prestane da nam se baca pod noge i cesto onda pokusavamo da zadrzimo tu osobu.
I to ne zato sto nam se svidja vec da bi nam dizala samopouzdanje. Svako od nas je bio makar jednom u toj situaciji i lagace oni koji kazu da nisu.
Ti tom decku upravo sluzis da mu podignes ego, i cim primeti da se ti "hladis' on ce se stvoriti da proveri da li si jos uvek tu kad on pozeli...
Zato treba da ga iskuliras najzesce i da mu pokazes da se tvoj svet ne vrti oko njega i da ti ne zivis za nekog ko te ne ceni...i nikada nece umeti da te ceni!
Sledeci put kad se bude pojavio u tvom zivotu samo ga iskuliraj. ako ti posalje poruku ne odgovaraj ili reci da nemas vremena, ako te bude zvao ne javljaj se...
Bice ti tesko u to budi sigurna ali to radis zbog sebe.
Zapamti jednu stvar: Kad budes naucila da cenis i postujes samu sebe onda ce te i drugi postovati.

Poruku je izmenio Mish, 24.09.2007 u 19:32. Razlog: Nema potrebe za vikanjem

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen
Pingbek je uključen
Refbek je uključen
Pređi na forum

VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ljubav > Treba mi pomoć > Čemu poruke?
Slične teme
Tema Autor Forum Odgovora Poslednja poruka
Čemu se najviše obradujete? Lady S Pričaonica 106 01.12.2008 11:47
Arhivisane SMS poruke vlado Pričaonica 33 27.10.2008 19:15
Zanimljive, šaljive, ljubavne, romantične, rodjendanske ... SMS poruke SQUAW Mobilna telefonija 133 19.10.2008 16:45
Privatne poruke - manijaci, spameri i ostali padobranci SQUAW Druženje forumaša 38 09.10.2008 00:26
Poruke za telefonsku sekretaricu HLEBmaster Humor i zabava 10 27.07.2008 13:43