|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Treba mi pomoć Ukoliko imate ljubavnih problema, ovo je pravo mesto za vas |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Čemu poruke? |
|
Odgovor: Čemu poruke? |
|
|
|
|
uvek ista
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: juče 02:19
Pol: Žensko
Godine: 46
|
Odgovor: Čemu poruke? -
16.05.2007, 01:39
...eee lutko lepa... da je meni 24... gde bi mi bio kraj.
A ti suzu pustas - za kim??? Glavu gore... Sad moram i tebi da kazem, ono sto je meni, moja mati odavno govorila: "sto se vise klanjas, dupe ti se vise vidi"!!!Žene imaju problem za svako rešenje
|
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 19.09.2007.
Poslednji login: 05.10.2008 17:40
Pol: Žensko
Godine: 20
|
Odgovor: Čemu poruke? -
24.09.2007, 02:53
Ma sestro pusti budalu...
Svi znamo da nam imponuje kad se nekom svidjamo i kad neko trcka za nama i kad se stvori kraj nas cim pucnemo prstima...ali isto tako nas "osamari" i trenutak kada ta osoba prestane da nam se baca pod noge i cesto onda pokusavamo da zadrzimo tu osobu. I to ne zato sto nam se svidja vec da bi nam dizala samopouzdanje. Svako od nas je bio makar jednom u toj situaciji i lagace oni koji kazu da nisu. Ti tom decku upravo sluzis da mu podignes ego, i cim primeti da se ti "hladis' on ce se stvoriti da proveri da li si jos uvek tu kad on pozeli... Zato treba da ga iskuliras najzesce i da mu pokazes da se tvoj svet ne vrti oko njega i da ti ne zivis za nekog ko te ne ceni...i nikada nece umeti da te ceni! Sledeci put kad se bude pojavio u tvom zivotu samo ga iskuliraj. ako ti posalje poruku ne odgovaraj ili reci da nemas vremena, ako te bude zvao ne javljaj se... Bice ti tesko u to budi sigurna ali to radis zbog sebe. Zapamti jednu stvar: Kad budes naucila da cenis i postujes samu sebe onda ce te i drugi postovati. ![]() |
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
| > Čemu poruke? |
Slične teme
|
||||
| Tema | Autor | Forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Čemu se najviše obradujete? | Lady S | Pričaonica | 106 | 01.12.2008 11:47 |
| Arhivisane SMS poruke | vlado | Pričaonica | 33 | 27.10.2008 19:15 |
| Zanimljive, šaljive, ljubavne, romantične, rodjendanske ... SMS poruke | SQUAW | Mobilna telefonija | 133 | 19.10.2008 16:45 |
| Privatne poruke - manijaci, spameri i ostali padobranci | SQUAW | Druženje forumaša | 38 | 09.10.2008 00:26 |
| Poruke za telefonsku sekretaricu | HLEBmaster | Humor i zabava | 10 | 27.07.2008 13:43 |