|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Treba mi pomoć Ukoliko imate ljubavnih problema, ovo je pravo mesto za vas |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Ostavljena, sta dalje??? |
|
|
|
|
|
|
|
Neprskana!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: danas 06:39
Pol: Žensko
Godine: 33
|
Odgovor: Ostavljena, sta dalje??? -
21.12.2006, 12:44
Citat:
i da dodam: sad znaš...šta hoćeš, šta nećeš...šta voliš a šta ne voliš...i trudi se da ti se greške ne ponavljaju, seci u korenu sve što ti se ne dopada i što ti ne prija... ...odvrni muziku...i pun gas ![]()
|
|
|
|
|
|
|
moonlight shadow
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: 21.05.2008 14:27
Godine: 24
|
21.12.2006, 13:38
Citat:
Treba se isplakati jedno vece,pozeljno sto pre,bas onako kako napisah,da imas osecaj da ces umreti od suza,dok se sasvim ne iscrpis i ne zaspis lepo,posle toga plakanje se ne preporucuje nego glavu gore i sve ostalo... Ali reci ne placu za zenu nema smisla jer zene ne funkcionisu tako... William Wordsworth |
|
|
|
|
|
|
Legenda
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 19.09.2006.
Poslednji login: juče 19:06
Pol: Muško
Godine: 44
|
21.12.2006, 15:13
Malo je informacija da bi se nesto konkretnije moglo
prokomentarisati. Medjutim,dovoljno da se zakljuci da si Ti u poslednjih par dana vec druga "ranjena dusa"koja pokusava da na ovom Forumu pridobije simpatije i sazaljenje. Odmah u pocetku - moje ne mozes dobiti.Naprotiv! Moje razmisljanje ide cak dotle da i Ti i prethodna "ucveljena", da ne budem vulgaran,pokusavate da se "zabavljate"na racun ovih ovde dobronamernih ljudi. U suprotnom, vas dve stvarno imate ozbiljan problem koji zahteva brigu i paznju, sto nije u mom domenu! |
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.10.2006.
Poslednji login: juče 23:09
|
21.12.2006, 23:27
Citat:
Inace, po nasem pravopisu ti se nikada ne pise velikim slovom, vec samo Vi i to samo u slucaju kada se koristi kao izraz postovanja. ![]() |
|
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 19.12.2006.
Poslednji login: 23.09.2007 08:58
|
22.12.2006, 07:56
[quote=bubica;54013]
Citat:
Dosla sam da cujem misljenje drugih ljudi. Zaista mi nije jasno cemu ovakva tvoja poruka. Pa ti covece me ni ne poznajes, a dajes sebi za pravo da tako pises. Al sta sad, ima nas svakavih likova. Pozdrav |
|
|
|
|