VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ljubav > Treba mi pomoć

Treba mi pomoć Ukoliko imate ljubavnih problema, ovo je pravo mesto za vas

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Ostavljena, sta dalje???
staro
  (#11 (permalink))
Lady in red
Epona of The Nosfera
Lady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen član

Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 06.07.2008 21:29
Pol: Žensko
Godine: 22
Odgovor: Ostavljena, sta dalje??? - 19.12.2006, 12:07

Bila sam u slicnoj situaciji. Samo cu ti reci: Budi jaka! Sve prolazi, pa i bol. Bice kise, ali posle dodje sunce, uvek mnooooogo lepse nego ikada......

Evo, promenila sam potpis

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
Mish
Delete Woman
Mish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimum

Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: juče 23:25
Odgovor: Ostavljena, sta dalje??? - 20.12.2006, 01:19

Potpisujem Lillith, Lady i Indijanku.
I ne zatvaraj svoje srce. Ne odbacuj svet od sebe. Nemoj zbog jednog neuspeha, zbog razočaranja, da dozvoliš da izgubiš neke dobre životne prilike za sadržajne trenutke, za ispunjeno vreme, za ispunjenost tebe same.

... Ko nije drvo razumeo prvo, pa tek onda sadio, taj nije ništa uradio... I, shvatiće, kad-tad, da ne zna šta je hlad....

staro
  (#13 (permalink))
TROPRSTI
Početnik
TROPRSTI je miljenik mnogih članovaTROPRSTI je miljenik mnogih članovaTROPRSTI je miljenik mnogih članovaTROPRSTI je miljenik mnogih članovaTROPRSTI je miljenik mnogih članovaTROPRSTI je miljenik mnogih članova

Član od: 13.06.2006.
Poslednji login: 01.05.2008 11:06
Pol: Muško
Godine: 51
Odgovor: Ostavljena, sta dalje??? - 20.12.2006, 11:17

Izbegni nekako plakanje i samosažaljevanje.

Ja bih uradio sledeće.
Napravio VELIKO SPREMANJE. Prvo u stanu. I složio uspomene koje vredi sačuvati. Ostalo u kutiju pa u podrum, kako bi eventualno mogla naknadna ekspertiza da se izvrši pre totalnog odbacivanja.

Uporedo sa tom rekreacjom bih premotao ceo film i složio lepe trenutke na jednu stranu a loše na drugu kako bi neke pouke izvukao iz svega toga.

Onda bih se bacio na aktivnosti koje me mogu ispuniti nezavisno od trenutnog nemanja partnera, umetnost, sport ili šta god.

Kad sebe napuderišem pristojnim raspoloženjem krećem da dajem signale potencijalnim kandidatima da je mesto sexualno-emotivnog partnera upražnjeno i da mogu konkurisati.

I nikakve priče o bivšem. Osmeh na lice i potraga za drugom polovinom.

I nek ti je sa srećom.

staro
  (#14 (permalink))
Lillith
moonlight shadow
Lillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimum

Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: 21.05.2008 14:27
Godine: 24
Odgovor: Ostavljena, sta dalje??? - 20.12.2006, 14:57

Citat:
TROPRSTI kaže: Pogledaj poruku
Izbegni nekako plakanje i samosažaljevanje.
Izbegnuti samosazaljevenje ok,ali izbegnuti plakanje zena ne moze jer joj je jako potrebno da se isplace...Zena prosto mora da place i bolje da se isplace odmah nego da to nosi u sebi i da onda provali na mozda cak i neprimerenom mestu

''Though nothing can bring back the hour of splendor in the grass, glory in the flower, we will grieve not, rather find strength in what remains behind.''

William Wordsworth

staro
  (#15 (permalink))
TROPRSTI
Početnik
TROPRSTI je miljenik mnogih članovaTROPRSTI je miljenik mnogih članovaTROPRSTI je miljenik mnogih članovaTROPRSTI je miljenik mnogih članovaTROPRSTI je miljenik mnogih članovaTROPRSTI je miljenik mnogih članova

Član od: 13.06.2006.
Poslednji login: 01.05.2008 11:06
Godine: 51
Odgovor: Ostavljena, sta dalje??? - 21.12.2006, 11:11

Citat:
Lillith kaže: Pogledaj poruku
ali izbegnuti plakanje zena ne moze jer joj je jako potrebno da se isplace...Zena prosto mora da place i bolje da se isplace odmah nego da to nosi u sebi i da onda provali na mozda cak i neprimerenom mestu
Zar nas plakanje ne zadržava u stanju neraspoloženja i sprečava da se izmigoljimo iz te situacije. Čak nam se može dopasti to plačljivo stanje pa se predugo zadržimo u toj ,,žabokrečini''.

To je kao vožnja po kiši u sporoj koloni.
Nego, uključimo ,,brisače'' na veću brzinu. Bacimo poled u ,,retrovizor'', zatim na put pred sobom. ,,Levi migavac'' i gas.
Adrenalin proradi i stanje se menja.

staro
  (#16 (permalink))
Najgora
Neprskana!
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: danas 06:39
Godine: 33
Odgovor: Ostavljena, sta dalje??? - 21.12.2006, 12:44

Citat:
Zar nas plakanje ne zadržava u stanju neraspoloženja i sprečava da se izmigoljimo iz te situacije. Čak nam se može dopasti to plačljivo stanje pa se predugo zadržimo u toj ,,žabokrečini''.

Nego, uključimo ,,brisače'' na veću brzinu. Bacimo poled u ,,retrovizor'', zatim na put pred sobom. ,,Levi migavac'' i gas.

i da dodam:
sad znaš...šta hoćeš, šta nećeš...šta voliš a šta ne voliš...i trudi se da ti se greške ne ponavljaju, seci u korenu sve što ti se ne dopada i što ti ne prija...
...odvrni muziku...i pun gas

staro
  (#17 (permalink))
Lillith
moonlight shadow
Lillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimum

Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: 21.05.2008 14:27
Godine: 24
Odgovor: Ostavljena, sta dalje??? - 21.12.2006, 13:38

Citat:

E sad,ako cemo da cmizdrimo danima i salzaljevamo se to ne,ali to i nije bila moja poenta...
Treba se isplakati jedno vece,pozeljno sto pre,bas onako kako napisah,da imas osecaj da ces umreti od suza,dok se sasvim ne iscrpis i ne zaspis lepo,posle toga plakanje se ne preporucuje nego glavu gore i sve ostalo...
Ali reci ne placu za zenu nema smisla jer zene ne funkcionisu tako...

''Though nothing can bring back the hour of splendor in the grass, glory in the flower, we will grieve not, rather find strength in what remains behind.''

William Wordsworth

staro
  (#18 (permalink))
A6quattro
Legenda
A6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimum

Član od: 19.09.2006.
Poslednji login: juče 19:06
Godine: 44
Odgovor: Ostavljena, sta dalje??? - 21.12.2006, 15:13

Malo je informacija da bi se nesto konkretnije moglo
prokomentarisati.
Medjutim,dovoljno da se zakljuci da si Ti u poslednjih par dana vec
druga "ranjena dusa"koja pokusava da na ovom Forumu pridobije simpatije i sazaljenje.
Odmah u pocetku - moje ne mozes dobiti.Naprotiv!
Moje razmisljanje ide cak dotle da i Ti i prethodna "ucveljena",
da ne budem vulgaran,pokusavate da se "zabavljate"na racun ovih
ovde dobronamernih ljudi.
U suprotnom, vas dve stvarno imate ozbiljan problem koji zahteva brigu i
paznju, sto nije u mom domenu!

nomen est omen

staro
  (#19 (permalink))
Hocu-necu
Početnik
Hocu-necu će uskoro postati poznat članHocu-necu će uskoro postati poznat član

Član od: 12.10.2006.
Poslednji login: juče 23:09
Odgovor: Ostavljena, sta dalje??? - 21.12.2006, 23:27

Citat:
A6quattro kaže: Pogledaj poruku
prokomentarisati.
druga "ranjena dusa"koja pokusava da na ovom Forumu pridobije simpatije i sazaljenje.
Ne znam sta ima lose u tome sto neko trazi misljenje ili savet od drugih ljudi.

Inace, po nasem pravopisu ti se nikada ne pise velikim slovom, vec samo Vi i to samo u slucaju kada se koristi kao izraz postovanja.

staro
  (#20 (permalink))
bubica
Početnik
bubica će uskoro postati poznat članbubica će uskoro postati poznat član

Član od: 19.12.2006.
Poslednji login: 23.09.2007 08:58
Odgovor: Ostavljena, sta dalje??? - 22.12.2006, 07:56

[quote=bubica;54013]
Citat:
A6quattro kaže: Pogledaj poruku
prokomentarisati.
Ja ovde nisam dosla da trazim necije simpatije, a posebno ne sazaljenje.
Dosla sam da cujem misljenje drugih ljudi.
Zaista mi nije jasno cemu ovakva tvoja poruka. Pa ti covece me ni ne poznajes, a dajes sebi za pravo da tako pises.
Al sta sad, ima nas svakavih likova.
Pozdrav

Odgovor