VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ljubav > Treba mi pomoć

Treba mi pomoć Ukoliko imate ljubavnih problema, ovo je pravo mesto za vas

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Zaljubljena
staro
  (#21 (permalink))
biterlemon
uzimati 3x2 dnevno!
biterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: juče 21:35
Pol: Muško
Odgovor: Zaljubljena - 20.06.2007, 21:06

............................................

Ovo gore je mesto za moje iskustvo...

A ovo dole je moje misljenje o svemu:

Jedino su tvoja deca vazna!

i shvatio da me optuzuju sto sam tajio da sam gajio zelenu travu doma mog

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#22 (permalink))
Mina1809
Početnik
Mina1809 će uskoro postati poznat članMina1809 će uskoro postati poznat članMina1809 će uskoro postati poznat član

Član od: 12.05.2007.
Poslednji login: 01.05.2008 08:38
Pol: Žensko
Godine: 26
Odgovor: Zaljubljena - 22.07.2007, 09:27

ajde i Mina nesto da kaze :

znaj, da ti imas svoj svet...a i ona ima svoj svet...stvorili ste VAS svet...koji ste sagradili sa najlepsim stvarima iz ona dva ostala sveta...ne zaboravi to...moj savet: zivite u tom vasem svetu dok je tako lep...a posle toga, kad se vam nesvidja vise to "mesto", vratite se opet tamo odakle ste posli...
Ne osudjujem vas...tako nesto moze svakome da se desi, ne reci nikad NIKAD...
Jer boze moj, i ti si zena koja zeli da zivi, nisi stolica ili deo namestaja iz kuce koja samo funkcionise, zar ne?
Uzivaj u lepim trenucima i lepim recima, i koristi tu pozitivnu energiju,koju izvuces iz te situacije, prema tvojoj deci. Jer bice tebi i njima bolje kad imas svoju unutrasnju ravnotezu, nego kad si nervozna i imas osecaj da si zapustena i zaboravljena.
Jos jedan savet, i onda cu da cutim :
Nemoj nikad da razmisljas o njegovom "svetu"...sta radi kad nije sa tobom, itd.
jer ce te to dovoditi do ludila

staro
  (#23 (permalink))
veljko yaric
Pristupacan
veljko yaric obasjava toplim zrakom Suncaveljko yaric obasjava toplim zrakom Suncaveljko yaric obasjava toplim zrakom Suncaveljko yaric obasjava toplim zrakom Suncaveljko yaric obasjava toplim zrakom Suncaveljko yaric obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 26.07.2007.
Poslednji login: 14.01.2008 14:24
Godine: 24
Odgovor: Zaljubljena - 23.09.2007, 22:11

eh da, nisi trebala da dolazis u tu situaciju a ako si vec dosla gledaj svoju djecu i svoju porodicu i ne pokolebavaj se i ako opet dodjes u iskusnju pogledaj te svoje andjele i misli na njih kad vec ko sto vidim ne mislis na muza

u svakom zlu ima nesto dobra

staro
  (#24 (permalink))
Aca1983
Poznata faca
Aca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimum

Član od: 14.04.2007.
Poslednji login: juče 23:40
Odgovor: Zaljubljena - 24.09.2007, 01:54

Ne znam sta da kazem, jer znam da ja imam bezbroj svesnih blokada (ako treba reci i zrtvovanja) koje mi niposto ne bi dozvolile da tako nesto uradim (ja cak jos ni jednu svoju devojku nisam prevario, i ostacu dosledan tome, iako sam imao prilika ...) , pa cak ni ako mi ne cvetaju ruze. Mozda ja gresim, ali na tvom mestu bi se cuvao svih posledica koje bi mogle da se dese povlacenjem tih poteza, a buduci da je ovo stvarni zivot, a ne igra saha, posle nema kajanja, i nema povlacenja rokada. Jednom se zivi, a osnovno nacelo zivota i prirode je izvesti na pravi put seme svog uspeha, na koje ce se biti ponosno celog zivota, i koje ce biti ponosno na svoja oba roditelja koja ce mu biti dostupna na jednom mestu, u istom trenutku . Svako udaljavanje od prirode snosi sankcije, a kazne ne pise samo bracni partner, vec moral ako je svratio da kampuje tu negde. Neka te moral vodi i vrati pravcu kome treba. Svak je kovac svoje srece, i na moje savete treba da obratis paznju manje nego li na lanjski sneg.

staro
  (#25 (permalink))
Najgora
Neprskana!
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: danas 06:39
Godine: 33
Odgovor: Zaljubljena - 24.09.2007, 18:54

Citat:
ana kaže: Pogledaj poruku
Svako misljenje mi dobro dosao. Ne nameravam da se restanem,jer bih vise gubila nego dobila.A o nastavku flerta cu jos razmisliti... Ne znam bas da li je to ispravno,mada....
Mene sad živo zanima da li još uvek chatuješ sa tim čovekom?

staro
  (#26 (permalink))
sudbinica
Novi član
sudbinica je na dobrom putu

Član od: 22.04.2008.
Poslednji login: 22.04.2008 14:40
Odgovor: Zaljubljena - 22.04.2008, 14:40

rekla bih da neki mladji tu mnogo pametuju...
tako je retk pronaci osobu koju mozes da volis.Kada je nadjes, cemu toliko strahovanja? Samo napred, hrabro, bori se za svoju ljubav, prica o deci i ostalom je lazno moralisanje.Sve se da "skockati" kad se hoce.
Volela bih da ja mogu ostvariti svoje snove...

staro
  (#27 (permalink))
_baba_
Matori Predator
_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum

Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: 06.07.2008 04:05
Odgovor: Zaljubljena - 03.07.2008, 08:41

Citat:
sudbinica kaže: Pogledaj poruku
rekla bih da neki mladji tu mnogo pametuju...
Pa daj onda da vadim prosek Mada tesko da ce od mog "pametovanja" biti neke vajde.
Ali pre svega...ana? ti li si?

Citat:
tako je retk pronaci osobu koju mozes da volis.Kada je nadjes, cemu toliko strahovanja? Samo napred, hrabro, bori se za svoju ljubav, prica o deci i ostalom je lazno moralisanje.Sve se da "skockati" kad se hoce.
Ma naravno da ovde svi lazno moralisu. Ja prva. Bas volim da slusam i citam sebe kad prosipam moralne zakone. Osecam se tako...uzviseno. I bas me briga, meni lepo.

Retko je naci osobu koju mozes da volis? A muz je sta? Donator sperme? Znala sam ja da ona emisija "Beyond 2000" nece nista dobro da nam donese.

дo TokиJa

Odgovor

« ljubav ili ... | - »

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen