VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ljubav > Treba mi pomoć

Treba mi pomoć Ukoliko imate ljubavnih problema, ovo je pravo mesto za vas

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Zaljubljena
staro
  (#11 (permalink))
Andjelika
Poznata faca
Andjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članova

Član od: 19.01.2007.
Poslednji login: 14.09.2008 17:46
Pol: Žensko
Godine: 25
Odgovor: Zaljubljena - 20.01.2007, 20:04

Citat:
TROPRSTI kaže: Pogledaj poruku
Ana. Imaš brigu o troje dece i šansu da bineš o još troje!

Teško da će u RL doći do onoga do čega bi bilo ,,logično'' da dođe!

Ili sačekaj da te prođu osećaji kojima si obuzeta. Ili iskoristi vašu zalepršalost i uspostavi totalni kontakt.

Brakove razarati je nekad dosta stresno i zato priuštite sebi avanturu koja može i da potraje.
Neverstvo vam može oboma popraviti raspoloženje.
A može se desiti i da vas ubrzo sve to prođe kad se malo ustali.

Ne bi trebalo čak da vas grize savest. Loše ophođenje partnera ti daje ,,moralno opravdanje'' da potražiš sebi alternativu.

Izigrajte se kao klinci od 15 leta pa svako svojoj kući.
Lepo kaze kolega Troprsti.....

Uostalom, 99% sam sigurna da se i tvoj muz teshi u zagrljaju neke druge zene... Po definiciji je tako....
Zato nemoj da te grize savest, uzivaj dok ti traje romansa sa tim tipom, muzu nista ne pricaj, jer ni on tebi ne prica o svojim avanturama ( nemoj da mislis da je nevinasce)...

Od 100 ozenjenih, njih 98 peva pesmu o tome kako ih zena zapostavlja, kako su nesretjni u braku, usamljeni.... Kad ih cujes, dodje ti da ih oplaces... A onda cujes drugog, tretjeg, pedesetog... I shvatis da su to samo fore za navatavanje "sveze robe"......
Pokusaj udaranja na zenske emocije i sazaljenje, prema "jadnom muskarcu kog zena zapostavlja".......

Meni su smesni, a ti iskoristi priliku.....
Dok traje-traje.....

Tako radi i tvoj muz......

Moras prihvatiti poraze i pobede,
moras se navitji na tugu i sretju,
moras da volis i da te vole,
moras biti deo stvarnosti,
ipak,
nikada ne napustaj svoje snove!

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
Zvonchica
Bee
Zvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimum

Član od: 03.12.2006.
Poslednji login: juče 20:51
Godine: 24
Odgovor: Zaljubljena - 05.02.2007, 16:00

Citat:
Andjelika kaže:
99% sam sigurna da se i tvoj muz teshi u zagrljaju neke druge zene... Po definiciji je tako....
Izvini, ali po kojoj to definiciji? Ana je rekla da suprug zapostavlja, i nju i decu ali to bas ne mora da znaci da je vara. Ne kazem da nije moguce. Jeste, ali definicija mi nije jasna.

Sto se tice te ljubavi i ja mislim da nije nesto veliko moglo da se rodi za tako kratko vreme. Ali, ko sam ja da sudim...
Ako se stvarno oboje tako osecate i mislite da bi ta veza mogla da potraje,da niste jedno drugom samo 'izduvni ventil', zasto da ne.
Samo prvo dobro sagledati situaciju sa svih strana.

~*~*~*~*~*~*~*~*~
Tinkerbell
~*~*~*~*~*~*~*~*~

staro
  (#13 (permalink))
makilli
Moderator
makilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimum

Član od: 21.11.2006.
Poslednji login: juče 12:37
Godine: 26
Odgovor: Zaljubljena - 10.02.2007, 15:32

Uradi onako kako TI smatras da je najbolje za sve.Tvoj zivot je u pitanju.Zivi ga onako kako mislis da zasluzujes.

...i may not be perfect but i'm always me...

...najmračnija mesta u paklu rezervisana su za one koji ostaju neutralni u vreme krize morala...

staro
  (#14 (permalink))
lav71
odžačar grla
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: danas 00:25
Pol: Muško
Godine: 37
Odgovor: Zaljubljena - 13.02.2007, 22:48

Citat:
makilli kaže: Pogledaj poruku
Uradi onako kako TI smatras da je najbolje za sve.Tvoj zivot je u pitanju.Zivi ga onako kako mislis da zasluzujes.
...i budi spremna na sve posledice koja mogu proisteći iz toga...

...raznosim damama p....

...oklone...

staro
  (#15 (permalink))
mcmix
Početnik
mcmix će uskoro postati poznat član

Član od: 13.02.2007.
Poslednji login: 21.11.2007 14:12
Odgovor: Zaljubljena - 16.02.2007, 15:03

Ako zelis da upropastis ono sto si godinama gradila samo napred, samo ne znam sta si planirala sa svojom decom. Po mom misljenju deca tu treba da ti budu najvaznija. Mozda ce zvucati malo grubo ali batali tu glupost koju si zapocela i misli malo na svoju decu a ne da budes sebicna i da mislis samo na sebe jer ces napraviti gresku zbog koje ces se verovatno kajati do kraja zivota.

staro
  (#16 (permalink))
Neuhvatljiva_
I'm a dreamer
Neuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimum

Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: juče 22:06
Odgovor: Zaljubljena - 20.02.2007, 22:59

Citat:
ana kaže: Pogledaj poruku
U uzasnim sam mukama.Udata sam a zaljubljena u ozenjenog coveka.
Pa definitivno ti treba da razmisliš šta želiš od svog života...Da li je tvoja porodica i prvenstveno tvoj muž ono što čini smisao tvog života, ili osecaš da ti je zaista potrebno nešto drugo...
Mada sve u svemu...čini mi se da je to jedan čist nepromišlen postupak...To je objašnjivo kod tinejdžera ali kod tebe...zaista
Potrebno je ponekad malo glavom mucnuti i možda par puta pre nego što neku glupost napraviš...
A i čini mi se da bi krajnji epilog bio ovakav : ti bi se rešila na rastavu, izgubila porodicu, ovaj ti pričao priče i na kraju ostao sa ženom...a ti..gde si onda...ni na nebu ni na zemlji...

staro
  (#17 (permalink))
milutin
Novi član
milutin je na dobrom putu

Član od: 22.02.2007.
Poslednji login: 14.10.2007 00:54
26.02.2007, 01:04

Citat:
U uzasnim sam mukama.Udata sam a zaljubljena u ozenjenog coveka.Upoznali se mesec dana cetovali i zaljubili se.Ljubav je obostrana.Stigli do poljubca i onda nas je uhvatila njegova zena.Izborili smo se nekako.Mi se i dalje volimo.Ne znam da li je cet tako odrazilo na nas da se tako ludo zaljubimo.Sada patimo jer ne znamo sta dalje da radimo.Ceta vise nema,vidjanja nema.Da li ostati sa porodicom i da se ohladimo ili da nastavimo dalje vigjanje?Sta vi mislite?Ocajna sam!
potrazi novo catanje

blogo ti u dom

Poruku je izmenio goldie, 26.02.2007 u 01:18. Razlog: spojila sam dve poruke

staro
  (#18 (permalink))
JasnaBGD
s vetrom u kosi
JasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostale

Član od: 02.11.2006.
Poslednji login: 16.10.2007 14:40
Odgovor: Zaljubljena - 05.04.2007, 12:10

Kasnim i ne znam koliko je moje mišljenje aktuelno za ovaj problem, ali mogu da kažem generalno: ako nekom nije dobro u braku, bez obzira na decu - neka ode, čiste savesti i mirne duše. Deca od nas ne traže takve žrtve zbog kojih ćemo kasnije u životu biti nesrećni i isfrustrirani, pa njima prebacivati: "Zbog tebe/vas sam trpeo/la... " Ne. Svako neka preuzme odgovornost za svoje postupke - to je, valjda, odraz emocionalne zrelosti ljudskog bića.
Te licemerne igrice, kalkulacije i švrljanja... to je neodgovorno, nezrelo i nemoralno. Mislim, nije pitanje morala ko će se i sa kim muvati, ali su itekako etička pitanja: varanje, laganje, prikrivanje.
Zato čovek mora sam da odluči o svom životu, uz svest da odluka može imati više negativnih posledica, nego što je moguće u datom trenutku predvideti - pogotovo ako ima decu.

Ne biti mrtav nije što i biti živ.

staro
  (#19 (permalink))
Kal_el
:)
Kal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimum

Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: juče 13:34
Godine: 42
Odgovor: Zaljubljena - 05.04.2007, 12:16

Citat:
Imam 3 dece i on takogje.Posle 18 god. braka jako smo se udaljili jedno od drugog.Nazalost muz me zapostavlja i mene i decu.Sa tom izvesnom osobom desilo se ljubav na prvi pogled.Cet nam je pomoglo da podubimo osecanja.Svatili smo da smo srodne duse,da i njemi ljubav fali u zivotu kao i meni.Nismo verovali da u tim godinama mozemo biti tako ludo zaljubljeni.Osecamo kao da nam je 15 god.Ta veza je vise na emotivnom planu.Pricali smo i o posledicama.Ni jedan od nas nema snage da zapocnemo zivot zajedno,a nemamo ni snage za rastanak.Razum govori jedno a srce drugo.Zbog toga jako patimo i ne znamo kako dalje.Prekinuli bismo a nemamo snage za to.

gledaj tu decu !

Ko je za jednu rely vožnjicu ?

Poruku je izmenio SansRomantic, 13.04.2007 u 15:43. Razlog: nema vređanja članova!

staro
  (#20 (permalink))
Doktor
Novi član
Doktor je na početku

Član od: 12.04.2007.
Poslednji login: 03.06.2007 13:25
Godine: 28
Odgovor: Zaljubljena - 12.04.2007, 23:55

Da ti doktor kaze nesto!
Ako nebudes sa tim likom patices jer ga volis ili sta vec jer sad si "luda", ali to je samo hemija u organizmu! Kapis!
A ako budes sa njim onda uvek budi spremna da izgubis sve pa zato radi sve oprezno i pazljivo!
Ja sam bio u vezi sa dve devojke i moja javna devojka nikada to nije provalila i to 5 godina! Zato moze se sve sto se hoce! Ali oprezno! Nemoj muza da ostavis zbog dece a i nije lepo! Volela si i njega pa te proslo tako ce biti i sa ovim drugim! Ljubav traje par godina a ostalo je navika!
Nisi mala a i zanas sta hoces! Uradi to da se nekajes ali sta i imas od toga! Sve lepo vec imas a to ti je to dete i nemoj ga izneveriti jer ako te provale kako ces posle da objasnis detetu kada dodje vreme zasto si to uradila! Zbog ljubavi koje tada vise nece ni biti! Kapiras! Zato odluci sama niko tebi nemoze reci sta da radis i sta je pametno! A pametno ja da svekako sve radis pametno! I nezaboravi da je sve sto osecas hemijski proces u tvom organizmu a time mozes da upravljes i sve mozes da potisnes!
Pozdrav!

Odgovor