|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Treba mi pomoć Ukoliko imate ljubavnih problema, ovo je pravo mesto za vas |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: gde ste svi zaljubljeni |
|
|
|
Veteran
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 11.12.2006 13:27
Pol: Žensko
Godine: 31
|
Odgovor: gde ste svi zaljubljeni -
19.11.2006, 22:42
Citat:
I sad nesto razmisljam... pa, nije to tako samo u ovoj sferi zivota. I na poslu ces se ponasati nonsalantno ako ti sef to dozvoli. Ali, cim on izrazi nezadovoljstvo (podvikne), odmah se menja i tvoj odnos prema radu
|
|
|
|
|
|
|
Delete Woman
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: danas 09:14
|
19.11.2006, 22:51
Citat:
Čini mi se da u tim dugim vezama prihvatiš drugu stranu "zdravo za gotovo". I kada nastupi to neko zahlađenje (ono se prosto oseća, teško da se može imenovati neki konkretni potezi partnera koji ukazuju na hladnoću), prihvati se kao nešto prolazno, loš momenat, i ne čini se ništa da se ono promeni. A iz zahlađenja nastaje i otuđenje. Bila sam u toj situaciji. Tek kada sam pokušala da odlepršam iz takve veze je pokazao koliko mu značimo. I lagala bih kada bih rekla da mi nije to prijalo, da me nije lomilo, ali s druge strane je još jače zabolelo. Zašto tek tada trud da opstanemo? Suviše je kasno truditi se kada popucate po svim šavovima. Zato je moj savet da najpre obaviš jedan iskren razgovor sam sa sobom i priznaš gde sebe vidiš u takvoj vezi i šta nadalje očekuješ od nje. A potom moraš obaviti i krajnje iskren razgovor sa partnerkom. Ako veza vredi truda, uloži ga na vreme i vrati zadovoljstvo koje ste imali dok ste bili zajedno. |
|
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 18.11.2006.
Poslednji login: juče 21:28
Pol: Muško
Godine: 36
|
20.11.2006, 10:47
Samo da pojasnim situaciju...
Kao sto navedoh, upoznali smo se 1997. Super, ludilo, zujanje okolo... Septembar 1998. odlazim u armiju i potom u martu na Kosova (ko ne zna boj na Kosovu 2). Pred kraj vojske odnosi zahladnili (daleko od ociju daleko od srca...). Vracam se u septembru stvari krecu na bolje... Decembar 2000 rekli smo daaaaaa..... U junu rodila mi se cerka U 2005. cerka narasla nema puno posla oko deteta sve ide svojim tokom ali nema zara.... Konkurisao sam za Canadu jer mi je dosadno... Pricali smo, ali unaokolo jer ne bih zeleo da to bude nesto opterecujuce za nju. Ne vidimo tu situaciju kao problem za sada ni ona ni ja. ![]() |
|
|
|
|
|
Samo svoja...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 18.05.2006.
Poslednji login: 20.05.2008 09:01
Godine: 31
|
20.11.2006, 14:00
Odlično
Onda problema i nema! Zar ne? Da budem iskrena, pa makar imala i petoro dece, kada žara ne bi bilo, i kada bi mi bilo toliko dosadno da apliciram za Kanadu... ne samo da bih smatrala da u mom odnosu ima problema, nego bih se ozbiljno bacila na pronalaženje uzroka i rešavanje istih... ma, šta ja znam.. ![]() sto ljudi sto ćudi, dobro pa nismo svi isti! ![]() |
|
|
|
|
|
uzimati 3x2 dnevno!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: danas 14:45
Pol: Muško
|
20.06.2007, 21:13
Imam, al mi sramota...
![]() i shvatio da me optuzuju sto sam tajio da sam gajio zelenu travu doma mog
|
|
|
|
|
|
**CicaMaca**
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 21.03.2007.
Poslednji login: danas 10:46
Godine: 19
|
24.09.2007, 20:11
...kod mene ni brige ni pameti...
![]() sve ide kao podmazano ![]() ![]() I'm not evil.... I'm just up to no-good... |
|
|
|