VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Tinejdžerski kafić

Tinejdžerski kafić Za sve od 13 do 19 godina, kao i za one koji se tako osećaju

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Knjige, sveske i ostali papirnati prijatelji..
staro
  (#1 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija @
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 20:10
Pol: Žensko
Knjige, sveske i ostali papirnati prijatelji.. - 06.05.2008, 01:01

secam se da smo onomad radili neki grupni projekat pa mi je drugarica rekla neshto u fazonu "vidjela sam ja tvoje isharane sveske, ti cesh da budesh kreativna u tom projektu".. i tako sam svesno otishla da pogledam te moje sveske i imala sam shta da vidim.. sve sveske dupkom pune zhvrljotina.. a nisam ni svesna da to radim onda sam skontala da jedno predavanje, ako ne odspavam tih dva i po sata, onda konstantno neshto sharam i rishem..
oduvek su mi knjige bile potcrtane olovkom [one markere u boji nisam neshto gotivila] zaokrezheno ovo, strelice za ono, komentari.. a zadnje stranice svake sveske je uvek bilo rezervisano za "umetnost na chasu" znate onaj gornji deo na listu, koji je neshto shiri no ostali redovi, eeee to je uvek iscrtano

i takoooo..
a vi? jeste uvek pazili da su vam knjige i sveske uredne, bez onih coshkova? jeste ih umotavali u one plastichne korice? ili ste ih zhvrljali kao ja?

ae

moomoo meee juuooo

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Knjige, sveske i ostali papirnati prijatelji..
staro
  (#2 (permalink))
starsica
bataci za dz :)
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 21:24
Godine: 20
Odgovor: Knjige, sveske i ostali papirnati prijatelji.. - 06.05.2008, 01:31

uff.. mislim da mi nijedna knjiga nije bila postedjena.. i koliko se secam ni sveska.. pre sam sveske punila onim sto pisem po zadnjim stranama pa sve dok se ne sretne sa gradivom..
u osnovnoj mozda i ne toliko ali u srednjoj.. Bog da te vidi i kad sam pogledala sa koliko sam njih bila "u srcu" lepa vremena..
ali smarala sam samo olovkom, ne hemijskom.. ili u boji, nikada nisam volela da mi bude sareno pred ocima.. za podvlacenje je uvek ok bila i grafitna olovka a i nisam nesto imala zivaca da se smaram sa silnim bojama pred ucenje..
cudo jdno.. kad bih sve sveske i knjige iskopala koje su ismarane.. mogla ih roman o gluposti da napisem..

krek, krek.. ne gudra..

staro
  (#3 (permalink))
shacky
medeno srce
shacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimum

Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: danas 13:14
Godine: 29
Odgovor: Knjige, sveske i ostali papirnati prijatelji.. - 09.05.2008, 23:15

...one iz osnovne skole su koliko-toliko uredne, sa nekim uvijacima, nalepnicama i cudima, a sredjoskolske.......uuuuuu......knjiga i nije bas nesto bilo, strebalo se iz sveske, a sveske pune bisera, viceva, odvala, zvljotina, pa cak i umetnutih listova sa dodacima istog sadrzaja, nista nisam crtala, samo reci....i imena...

Kad bi meni dali kisobran, ja ga ne bih potrosio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slucajno sam.

staro
  (#4 (permalink))
The Gunslinger
Iskusni forumdžija
The Gunslinger je dijamantThe Gunslinger je dijamantThe Gunslinger je dijamantThe Gunslinger je dijamant

Član od: 04.03.2008.
Poslednji login: 16.07.2008 00:23
Pol: Muško
Godine: 16
Odgovor: Knjige, sveske i ostali papirnati prijatelji.. - 09.05.2008, 23:28

Imam sedam svesaka ispisanih dosad, i u svakoj ima pomalo od svakog predmeta. Niko ne može da senađe u njima osim mene. A crteža (oružja, čudovišta, ratnici, tribali, ornamenti i razne druge stvari), i raznih gluposti kao pesama i kratkih priča, ima u njima trostruko više nego gradiva. A magarećih ušiju ima milion. A profesorica matematike mi mal nije dobila srčku kad je videla da radim geometriju u svesci na linije. Rukopis mi je gori od nečijeg nogopisa, al ipak mogu da ga pročitam. Al mogu samo da mi trućaju kako sam neuredan i kako mi je loš rukopis. To ne utiče na moje ocene. I dalje su dobre.

Guns don't kill people.

I do!

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen
Pingbek je uključen
Refbek je uključen
Pređi na forum

VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Tinejdžerski kafić > Knjige, sveske i ostali papirnati prijatelji..
Slične teme
Tema Autor Forum Odgovora Poslednja poruka
Svetski dan knjige u Beogradu Leonard Peltier Vesti 0 22.04.2008 16:16