|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Tinejdžerski kafić Za sve od 13 do 19 godina, kao i za one koji se tako osećaju |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Najomiljeniji vid zabave |
|
Odgovor: Najomiljeniji vid zabave |
|
|
|
haile selassie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 30.11.2008 19:18
Pol: Žensko
Godine: 34
|
Odgovor: Najomiljeniji vid zabave -
05.03.2007, 19:32
ima tu svega i svačega, ali nekako mi je najmilije kad odem sa mojom ekipom u grad (a svi super raspoloženi, onako, osjeća se u vazduhu) na jednu dobru živu svirku (rock, reggae,ska,punk - nisam izbirljiva) lokalnog mladog benda gdje sve pršti od pozitivne energije, a ja onako naslonjena na šank, malo pivkane ili pelindžos, pokoji cigarilos i malo razmrdavanja. ništa mi više ni ne treba...
|
|
|
|
|
|
klinka, pa sta
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 26.05.2006.
Poslednji login: 08.10.2008 11:56
Godine: 18
|
31.10.2007, 18:21
Narvno, zurke
Tako se najbolje opustim, uz muziku, prijatelje i djuskanje ![]() I jos, gledanje filmova, slusanje muzike, citanje neke dobre knjige... ![]() |
|
|
|
|
|
medeno srce
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: juče 21:53
Godine: 29
|
02.11.2007, 10:16
trenutno ![]() ponekad mi legne vecernji odlazak na pice ali ne volim da sedim u mracnim i bucnim lokalima Kad bi meni dali kišobran, ja ga ne bih potrošio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slučajno sam. |
|
|
|
|
|
Poznata fAca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.04.2007.
Poslednji login: danas 01:33
Pol: Muško
Godine: 25
|
03.11.2007, 03:15
Dobar san mi je najbolja zabava.Elem, u nedostatku njega volim setnje po raznim mestima.
![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
La Nińa [:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 28.02.2007.
Poslednji login: juče 21:57
|
25.11.2007, 00:33
Ma ja najvise volim slusati mjuzu... To me najvise opusta. Isto volim tako druzenje sa drustvom,ali ne smaranje i bedacenje...
![]() Da i naravno zezancije na netu... Na forumima i MSN-u xD IT'S ONLY ROCK AND ROLL,BUT I LIKE IT
|
|
|
|