VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Tinejdžerski kafić

Tinejdžerski kafić Za sve od 13 do 19 godina, kao i za one koji se tako osećaju

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Najomiljeniji vid zabave
staro
  (#1 (permalink))
makilli
Moderator
makilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimum

Član od: 21.11.2006.
Poslednji login: juče 12:37
Pol: Žensko
Godine: 26
Najomiljeniji vid zabave - 04.03.2007, 17:53

Dragi tinejdžeri,naravno i ostali koji se tako osećaju,koji vam je najomiljeniji vid zabave?
Da li su to izlasci u grad,žurke,dobra knjiga,listanje časopisa,druženje sa dragim ljudima,surfovanje netom,... ili nešto sasvim deseto?

...i may not be perfect but i'm always me...

...najmračnija mesta u paklu rezervisana su za one koji ostaju neutralni u vreme krize morala...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Najomiljeniji vid zabave
staro
  (#2 (permalink))
vlado
Veteran
vlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen član

Član od: 22.06.2006.
Poslednji login: 22.11.2008 20:05
Pol: Muško
Godine: 15
Odgovor: Najomiljeniji vid zabave - 04.03.2007, 20:59

Pa 'vako

Kod mene vrsta zabave zavisi od doba dana Danju je to listanje casopisa (odredjenog sadrzaja, naravno ), visenje na net-u and ispijanje kafice sa drugaricom + (leti) odlazak na bazen sa drustvom

Nocu su tu izlasci da drustvom, naravno. Djuskanje po diskotekama, opijanje po kaficima,....

Citat:
ili nešto sasvim deseto?
Mastanje o cicama

Carl doesn't want to belive, he wanted to know

staro
  (#3 (permalink))
Neuhvatljiva_
I'm a dreamer
Neuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimum

Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: juče 22:06
Odgovor: Najomiljeniji vid zabave - 04.03.2007, 21:06

Pa trenutno najcesci vid mi je piskaranje po forumu... gledanje nekih opustenih filmica...

staro
  (#4 (permalink))
lav71
odžačar grla
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: danas 00:25
Godine: 37
Odgovor: Najomiljeniji vid zabave - 04.03.2007, 23:41

...čačkanje nosa....

...raznosim damama p....

...oklone...

staro
  (#5 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 30.11.2008 19:18
Godine: 34
Odgovor: Najomiljeniji vid zabave - 05.03.2007, 19:32

ima tu svega i svačega, ali nekako mi je najmilije kad odem sa mojom ekipom u grad (a svi super raspoloženi, onako, osjeća se u vazduhu) na jednu dobru živu svirku (rock, reggae,ska,punk - nisam izbirljiva) lokalnog mladog benda gdje sve pršti od pozitivne energije, a ja onako naslonjena na šank, malo pivkane ili pelindžos, pokoji cigarilos i malo razmrdavanja. ništa mi više ni ne treba...

nattydread is coming to dinner

staro
  (#6 (permalink))
kissigirl
klinka, pa sta
kissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimum

Član od: 26.05.2006.
Poslednji login: 08.10.2008 11:56
Godine: 18
Odgovor: Najomiljeniji vid zabave - 31.10.2007, 18:21

Narvno, zurke Tako se najbolje opustim, uz muziku, prijatelje i djuskanje
I jos, gledanje filmova, slusanje muzike, citanje neke dobre knjige...

Moja vrata su uvek otvorena... Neka ti ne bude neugodno izaci.

staro
  (#7 (permalink))
shacky
medeno srce
shacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimum

Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: juče 21:53
Godine: 29
Odgovor: Najomiljeniji vid zabave - 02.11.2007, 10:16

trenutno
ponekad mi legne vecernji odlazak na pice ali ne volim da sedim u mracnim i bucnim lokalima

Kad bi meni dali kišobran, ja ga ne bih potrošio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slučajno sam.

staro
  (#8 (permalink))
Kal_el
:)
Kal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimum

Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: juče 13:34
Godine: 42
Odgovor: Najomiljeniji vid zabave - 02.11.2007, 10:34

... da se brçkam u kadici s ribicom i patkom

Ko je za jednu rely vožnjicu ?

staro
  (#9 (permalink))
Aca1983
Poznata fAca
Aca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimum

Član od: 14.04.2007.
Poslednji login: danas 01:33
Godine: 25
Odgovor: Najomiljeniji vid zabave - 03.11.2007, 03:15

Dobar san mi je najbolja zabava.Elem, u nedostatku njega volim setnje po raznim mestima.

Sreća-sreća-radost-uživancija.

staro
  (#10 (permalink))
coolgirl
La Nińa [:
coolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostale

Član od: 28.02.2007.
Poslednji login: juče 21:57
Odgovor: Najomiljeniji vid zabave - 25.11.2007, 00:33

Ma ja najvise volim slusati mjuzu... To me najvise opusta. Isto volim tako druzenje sa drustvom,ali ne smaranje i bedacenje...
Da i naravno zezancije na netu... Na forumima i MSN-u xD

IT'S ONLY ROCK AND ROLL,BUT I LIKE IT