|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Tinejdžerski kafić Za sve od 13 do 19 godina, kao i za one koji se tako osećaju |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Čije ste postere lepili tada po zidovima? |
|
Odgovor: cije ste postere ljepili tada po zidovima |
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 13.01.2007 06:22
Pol: Žensko
Godine: 27
|
Odgovor: cije ste postere ljepili tada po zidovima -
26.05.2006, 12:53
Ja moram da budem iskrena i rizikujem da se osramotim...ali sta's
![]() Iskljucivo Backstreet Boys!..cela soba mi je bila izlepljena njihovim posterima,nekima i u prirodnoj velicini ...tako da kada sam ih,posle nekog vremena skinula,tapete su bile totalno mesticave i uzas,te smo morali da ih skidamo...Ali bila sam totalno zaludjena sa pronalazenje istih...razmena,"Bravo"...na sve strane.
|
|
|
|
|
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 01.04.2006.
Poslednji login: juče 05:52
|
04.06.2006, 03:42
Citat:
, samo da jos dodam i George Michael-a, Tom Cruise, Rob Lowe, Djordjevic, Danilovic, Ivanisevic... ![]() |
|
|
|
|
|
|
Jolly Roger
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: 03.12.2008 05:53
Pol: Muško
|
04.06.2006, 06:13
Ma bilo tu svega i svacega,a u toj poslednjoj fazi sam se skrasio sa nekoliko njih.Pocasno mesto na vratima je zauzeo poster iz Rock-a,EKV u svom najboljem sastavu
ispod njega dvojac iz Cult-a,iznad kreveta neka brineta,pamet da ti stane,a iznad radnog stola sam imao Saleta Djordjevica,onaj sut iz Barselone97![]() |
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.01.2007.
Poslednji login: 31.03.2007 17:47
Godine: 16
|
17.01.2007, 18:19
Citat:
![]() eminem,nightwish,acdc i s vremena na vreme neki golisavi frajer poput breda pita.i imam 2 od dzordza klunija ![]() |
|
|
|
|
|
|
Beatrix Kido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 27.11.2006.
Poslednji login: 01.05.2008 23:58
|
17.03.2007, 14:44
Ja sam samo jednom oblepila sobu posterima...
Posle me keva naterala da struzem seloteJp s zidovi... od sta sam ja nacisto popizdeL... i od tada pocela da se igram auticima...i kompjutercicima... A koga sam lepila... pa sta ja znam,neke frajere,tipove,fenserica glumce... ma sve sto sam stigla... joj kad se samo setim kako su me prsti boleli od tih frajera posle.... ![]() Ubica mekog srca. |
|
|
|