VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Tinejdžerski kafić

Tinejdžerski kafić Za sve od 13 do 19 godina, kao i za one koji se tako osećaju

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Čije ste postere lepili tada po zidovima?
staro
  (#1 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 30.11.2008 19:18
Pol: Žensko
Godine: 34
Čije ste postere lepili tada po zidovima? - 24.05.2006, 17:43

doticna gospodja
je u ona sretna vremena izgledala ovako

cak sam i moonwalk znala (danas ga izvodim u prilicno pripitom stanju, uz probrano drustvo, cisto da provjerim koliko skljocaju stare kosti )

nattydread is coming to dinner

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: cije ste postere ljepili tada po zidovima
staro
  (#2 (permalink))
Kunic
White Eagle
Kunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen član

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 27.10.2007 16:37
Pol: Muško
Godine: 25
Odgovor: cije ste postere ljepili tada po zidovima - 24.05.2006, 17:45

Joj, ako napišem poplašiću ljude.

Pa bilo je raznih, Metalika, Sepultura, Sex Pistols, Ritam Nereda, Riblja Čorba, Brendon Li...

Neki ljudi samo zinu, pa zagade okolinu...

Nisam paranoičan, ali to ne znači da me neko ne progoni!

staro
  (#3 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 04:00
Godine: 33
Odgovor: cije ste postere ljepili tada po zidovima - 24.05.2006, 18:51

Ccccc eeeee šta ti je Amerika... 'el vi'š! Tamo bre možeš da se rodiš kao siromašni mali crnac, a izrasteš u bogatu belu babu.

Ja i bata (onaj što mi je bliži po godinama) smo u sobi imali samo 4 zida podelili smo ih na dva moja dva njegova (mada sam se kasnije uspela izborim da i vrata budu moja ), pa je ta soba izgledala stravično. Moja dva zida sa izlepljenim stra'otama i muzičkim frikovima, pa prego svega toga pisano autolakom šta mi palo na pamet, a potpisivao se markerom kako je ko gde stigao Centralno mesto je svakako imao Vinetu kog sam ja nekako nesretno nacrtala temperama ali su mi ubrzo i njega ižvrljali... i onda, batina dva na kojima nije bilo bele rase uopšte. Sve crnje, košarkaši i reperi. Da nije bilo belog plafona i danju bi nam u sobi bio mrak mada sam jednom predložila da ga ispišemo šibicama onako upaljenim, ako znate za foru, ali je predlog odbijen

Uglavnom je najviše bio zastupljen Maiden, The Cult i AC/DC. A bilo je stvarno svega u sličnom fazonu

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#4 (permalink))
Meggy
Veteran
Meggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostale

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 11.12.2006 13:27
Godine: 31
Odgovor: cije ste postere ljepili tada po zidovima - 24.05.2006, 19:09

Citat:
Kunic kaže:
Joj, ako napišem poplašiću ljude.

Pa bilo je raznih, Metalika, Sepultura, Sex Pistols, Ritam Nereda, Riblja Čorba, Brendon Li...
'Ajde, sad lepo napisi kompletan spisak

Nisam se, doduse, lozila na one krelce poznate pod imenom New Kids on the Block, ali sam zato lepila Jasona Donovana
Onda sam se malo sabrala i pocela da slusam Guns n' Roses, pa sam ih polepila po celoj sobi... matori su odlepili Najzastupljeniji je bio Slash () u svim mogucim varijantama. Onda je jedno vreme bio tu i Sebastian (Skid Row) i tu sam otprilike i prestala da tapaciram zidove

Gather ye rosebuds while ye may...

staro
  (#5 (permalink))
Sonja
Poznata faca
Sonja je dijamantSonja je dijamantSonja je dijamantSonja je dijamantSonja je dijamant

Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 13.01.2007 06:22
Godine: 27
Odgovor: cije ste postere ljepili tada po zidovima - 26.05.2006, 12:53

Ja moram da budem iskrena i rizikujem da se osramotim...ali sta's
Iskljucivo Backstreet Boys!..cela soba mi je bila izlepljena njihovim posterima,nekima i u prirodnoj velicini ...tako da kada sam ih,posle nekog vremena skinula,tapete su bile totalno mesticave i uzas,te smo morali da ih skidamo...
Ali bila sam totalno zaludjena sa pronalazenje istih...razmena,"Bravo"...na sve strane.

staro
  (#6 (permalink))
irnik
Moderator
irnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2006.
Poslednji login: juče 05:52
Odgovor: cije ste postere ljepili tada po zidovima - 04.06.2006, 03:42

Citat:
Meggy kaže:

Nisam se, doduse, lozila na one krelce poznate pod imenom New Kids on the Block, ali sam zato lepila Jasona Donovana
Onda sam se malo sabrala i pocela da slusam Guns n' Roses, pa sam ih polepila po celoj sobi... matori su odlepili Najzastupljeniji je bio Slash () u svim mogucim varijantama. Onda je jedno vreme bio tu i Sebastian (Skid Row) i tu sam otprilike i prestala da tapaciram zidove
Ti ko da opisujes moju sobu , samo da jos dodam i George Michael-a, Tom Cruise, Rob Lowe, Djordjevic, Danilovic, Ivanisevic...

"I may not have gone where I intended to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams.

staro
  (#7 (permalink))
Captain Jack
Jolly Roger
Captain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: 03.12.2008 05:53
Pol: Muško
Odgovor: cije ste postere ljepili tada po zidovima - 04.06.2006, 06:13

Ma bilo tu svega i svacega,a u toj poslednjoj fazi sam se skrasio sa nekoliko njih.Pocasno mesto na vratima je zauzeo poster iz Rock-a,EKV u svom najboljem sastavuispod njega dvojac iz Cult-a,iznad kreveta neka brineta,pamet da ti stane,a iznad radnog stola sam imao Saleta Djordjevica,onaj sut iz Barselone97

Not all treasure is silver and gold, mate.

staro
  (#8 (permalink))
Masha 92
Početnik
Masha 92 je na dobrom putu

Član od: 12.01.2007.
Poslednji login: 31.03.2007 17:47
Godine: 16
Odgovor: cije ste postere ljepili tada po zidovima - 17.01.2007, 18:19

Citat:
nattydread kaže: Pogledaj poruku
doticna gospodja
je u ona sretna vremena izgledala ovako

cak sam i moonwalk znala (danas ga izvodim u prilicno pripitom stanju, uz probrano drustvo, cisto da provjerim koliko skljocaju stare kosti )
hehe dobra ti je ova
eminem,nightwish,acdc i s vremena na vreme neki golisavi frajer poput breda pita.i imam 2 od dzordza klunija

Vise je za zaljenje onaj ko zbog pameti izgubi ljubav,nego onaj ko zbog ljubavi izgubi pamet...

staro
  (#9 (permalink))
Kill Bill
Beatrix Kido
Kill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimum

Član od: 27.11.2006.
Poslednji login: 01.05.2008 23:58
Odgovor: cije ste postere ljepili tada po zidovima - 17.03.2007, 14:44

Ja sam samo jednom oblepila sobu posterima...
Posle me keva naterala da struzem seloteJp s zidovi...
od sta sam ja nacisto popizdeL...
i od tada pocela da se igram auticima...i kompjutercicima...

A koga sam lepila... pa sta ja znam,neke frajere,tipove,fenserica glumce...
ma sve sto sam stigla...
joj kad se samo setim kako su me prsti boleli od tih frajera posle....

Ubica mekog srca.

staro
  (#10 (permalink))
ZOE
uvek ista
ZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimum