|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Tinejdžerski kafić Za sve od 13 do 19 godina, kao i za one koji se tako osećaju |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Piercing & tatoo |
|
Odgovor: Piercing & tatoo |
|
|
|
|
|
|
La Nińa [:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 28.02.2007.
Poslednji login: juče 19:43
Pol: Žensko
|
Odgovor: Piercing & tatoo -
25.11.2007, 00:51
Ja bih volila probusiti uvo ali se bojim da ne zeznem hrskavicu...
![]() A volila bih obrvu,to mi je tako mocno,a keva mi kaze da samo sanjam ![]() I svidja mi se u usni,ali ne vjerujem da bih probusila JA,ne privlaci me bas TOLIKO... ![]() |
|
|
|
|
|
LIMITED EDITION
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: juče 22:31
Pol: Muško
|
21.12.2007, 16:35
Imam tatoo,a bushio bih ushi,svoje naravno,il' bar obrvu,al' mi ne dozvoljava keva...kaze pomislice da si veci narkoman nego sto jesi...
u pravu je zena...![]() Promoter kiča,alkohola,droge,bluda i folka...
|
|
|
|
|
|
BaraBa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: juče 20:44
Pol: Žensko
|
23.12.2007, 10:34
Citat:
sta onda ja da kazem? ![]() Imam i tetovazu( malu, slatku, sakrivenu) i pirsing na pupku. Oduvek sam htela pirsing nosa, ali mi je mama rekla da ce mi odseci nos ako to uradim. Svidja mi se i mindzusica na obrvi, a koliko sam luda mozda je i nabacim uskoro ![]()
|
|
|
|
|