VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Tinejdžerski kafić

Tinejdžerski kafić Za sve od 13 do 19 godina, kao i za one koji se tako osećaju

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Piercing & tatoo
staro
  (#11 (permalink))
*made_of_stars*
Početnik
*made_of_stars* je na dobrom putu

Član od: 07.11.2007.
Poslednji login: 08.05.2008 18:27
Pol: Žensko
Odgovor: Piercing & tatoo - 29.01.2008, 22:53

Citat:
biterlemon kaže: Pogledaj poruku
Ne dopada mi se ni tetovaza ni tatoo, pa mi se dopadaju zene koje to nemaju...

bilo je jace od mene

btw necu se tetovirati do sl godine jer sam napravila neku gadnu glupost,pa mi je dok se ne preselim u ns zabranjeno da budem extremna u bilo kom smislu

I am the storm I am the wonder
And the flashlights nightmares
And sudden explosions

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
Isahara
žena drugog sistema
Isahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimum

Član od: 14.11.2007.
Poslednji login: danas 21:43
Odgovor: Piercing & tatoo - 30.01.2008, 15:55

Ove godine planiram da se istetoviram, nešto ne tak veliko, na ledjima. Pod stare dane, što bi rekla moja prijateljica

Obožavam piercing na nosu,neki mali kamenčić ali to ostavljam za trenutak kada dobijem rešenje za stalni radni odnos

"Whenever people agree with me I always feel I must be wrong" Oscar Wilde

staro
  (#13 (permalink))
mickom
Početnik
mickom će uskoro postati poznat članmickom će uskoro postati poznat član

Član od: 22.09.2007.
Poslednji login: juče 16:21
Pol: Muško
Odgovor: Piercing & tatoo - 30.01.2008, 20:44

Tetovaza mi se ne svidja,ali mi je skroz ok kad vidim neku dobru i dobro uradjenu.
Imam probusene usi,dve mindjuse na levom i jednu u desnom,razmisljem o obrvi,ma videcu jos.

staro
  (#14 (permalink))
Apolonija
Početnik
Apolonija će uskoro postati poznat član

Član od: 17.01.2008.
Poslednji login: 30.09.2008 01:17
Godine: 28
Odgovor: Piercing & tatoo - 31.01.2008, 00:00

Citat:
Isahara kaže: Pogledaj poruku
Ove godine planiram da se istetoviram, nešto ne tak veliko, na ledjima. Pod stare dane, što bi rekla moja prijateljica

Obožavam piercing na nosu,neki mali kamenčić ali to ostavljam za trenutak kada dobijem rešenje za stalni radni odnos
Mada ovaj deo ne spada u moje godine ali na trenutak ću se umešati ja sam se tetovirala 98god. i imala pirsing u nosu.Tada je to bilo strašno ljudi su me posmatrali kao da sam pala sa marsa,i posao nije bilo šanse da nađem jer su me smatrali za najgorim ološem,međutim danas je to postalo sasvim normalno i po meni ok.Pirsing više nenosim,ali tatoo nemogu ustvari ne želim da skinem.

Piercing & tatoo
staro
  (#15 (permalink))
Banchi
Početnik
Banchi će uskoro postati poznat član

Član od: 07.01.2008.
Poslednji login: juče 23:24
Piercing & tatoo - 31.01.2008, 01:14

Nemam nista ni protiv tatooa ni piercinga, ja imam tatoo na nozi, posto sam lav u horoskopu,a obozavam triabale, nasao sam nesto izmedju! Mozda bi izgledalo bolje na ruci ali sam uradio na nozi evo je_:

http://img132.imageshack.us/img132/1113/dsc00104qh0.jpg

sta mislite?

Pozz

Choose to know!!!

staro
  (#16 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 22:06
Godine: 44
Odgovor: Piercing & tatoo - 31.01.2008, 01:17

MoJ... na današnji dan

...ja sam uvek u pravu,čak i kada jesam...neko to shvati pre,a neko i ranije...

staro
  (#17 (permalink))
believer
clan TNT grupe
believer je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimum

Član od: 17.11.2007.
Poslednji login: 06.10.2008 23:33
Godine: 42
Odgovor: Piercing & tatoo - 31.01.2008, 01:26

nekad davno,dok sam stanovala na uglu izmedju Vladetine i Knez Danilove,upoznavala sam najcudnije ljude iz komsiluka....jedan bracni par ,gde je on bio artist a ona "zena koju seku" u cirkusu,pa jedna matora lezbejka s voajerskim sklonostima,pa neka ludnjaca mrsava ko Oliva i jos tako neki svet.....prvo jutro,sedim s cirkusantima na stepenistu u dvoristu i pijem kaficu upoznavanja.....kazu ,sad ce da se pridruzi i Fatima,komsinica sa drugog......fina zena...samo ,tako,...ume da bude ponekad nervozna....
ja se mislim,besparica sigurno,ko nije nervozan......

leleeeeeeeeee,bogo moj!!!!

kad izadje Fatima u tankoj cicanoj haljini na raskopcavanje bez rukava.....a tetovirana na obe ruke.....od ramena do laktova!!!!! a ispod laktova sve oziljci ,ko od nozeva

ziv me stra` pojede da joj se ne zamerim ako pije slatku a ja skuvala bez secera......

da rezimiramo....volim tetovaze.....ali...jednog dana bicu zbrckana....i mogla bi da licim na fatimu....a ja to nikako ne bi `tela....

ploviti se mora i bez broda

staro
  (#18 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Odgovor: Piercing & tatoo - 31.01.2008, 01:31

Citat:
believer kaže: Pogledaj poruku
nekad davno,dok sam stanovala na uglu izmedju Vladetine i Knez Danilove,upoznavala sam najcudnije ljude iz komsiluka....jedan bracni par ,gde je on bio artist a ona "zena koju seku" u cirkusu,pa jedna matora lezbejka s voajerskim sklonostima,pa neka ludnjaca mrsava ko Oliva i jos tako neki svet.....prvo jutro,sedim s cirkusantima na stepenistu u dvoristu i pijem kaficu upoznavanja.....kazu ,sad ce da se pridruzi i Fatima,komsinica sa drugog......fina zena...samo ,tako,...ume da bude ponekad nervozna....
ja se mislim,besparica sigurno,ko nije nervozan......

leleeeeeeeeee,bogo moj!!!!

kad izadje Fatima u tankoj cicanoj haljini na raskopcavanje bez rukava.....a tetovirana na obe ruke.....od ramena do laktova!!!!! a ispod laktova sve oziljci ,ko od nozeva

ziv me stra` pojede da joj se ne zamerim ako pije slatku a ja skuvala bez secera......

da rezimiramo....volim tetovaze.....ali...jednog dana bicu zbrckana....i mogla bi da licim na fatimu....a ja to nikako ne bi `tela....
I ja sam za to da žensko treba da se buši,a ne da se crta... pirsing gde god može i što lepši nakit

staro
  (#19 (permalink))
believer
clan TNT grupe
believer je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimum

Član od: 17.11.2007.
Poslednji login: 06.10.2008 23:33
Godine: 42
Odgovor: Piercing & tatoo - 31.01.2008, 10:58

i kad se bushi u odredjenim godinama bi izgledala ko Fatima.....

ploviti se mora i bez broda

staro
  (#20 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION

Odgovor: Piercing & tatoo - 31.01.2008, 12:03

Citat:
Banchi kaže: Pogledaj poruku
Nemam nista ni protiv tatooa ni piercinga, ja imam tatoo na nozi, posto sam lav u horoskopu,a obozavam triabale, nasao sam nesto izmedju! Mozda bi izgledalo bolje na ruci ali sam uradio na nozi evo je_:

http://img132.imageshack.us/img132/1113/dsc00104qh0.jpg

sta mislite?

Pozz
Pravi lav... koliko te koštalo i ko ti je radio? Mogao si i na ramenu negde... 'ebu dlake ako je to tvoja noga...

Odgovor