VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Tinejdžerski kafić

Tinejdžerski kafić Za sve od 13 do 19 godina, kao i za one koji se tako osećaju

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Rasprave sa roditeljima
staro
  (#1 (permalink))
Lady S
Administrator
Lady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimum

Član od: 11.03.2006.
Poslednji login: 24.11.2008 22:17
Pol: Žensko
Godine: 26
Rasprave sa roditeljima - 27.05.2007, 02:19

Da li ulazite u raspravu sa roditeljima kada urade ili kažu nešto što vam ne odgovara (na primer kada vas zbog nečega kazne i slično), ili ih poslušate bez pogovora? Ukoliko se raspravljate, šta je to što vas najviše isprovocira?

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Rasprave sa roditeljima
staro
  (#2 (permalink))
kissigirl
klinka, pa sta
kissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimum

Član od: 26.05.2006.
Poslednji login: 08.10.2008 11:56
Godine: 18
Odgovor: Rasprave sa roditeljima - 28.05.2007, 13:32

Ne raspravljam se bas cesto, ne smem, jer keva ne voli kada joj odgovaram pobogu, ona je autoritet, ja treba nju da slusam, ona zna sve najbolje... A i kada se zadesi da pocnem da se raspravljam sa njom, isprovocira me sto i dalje hoce da mi nametne svoje misljenje, kao da moje ne vredi nizasta i i dalje pokusava da krivicu prebaci na mene. Kao da je ona bezgresna ili staUvek sam ja kriva, iako ponekad ne znam ni o cemu se radi.

Moja vrata su uvek otvorena... Neka ti ne bude neugodno izaci.

staro
  (#3 (permalink))
stane37
Iskusni forumdžija
stane37 je dijamantstane37 je dijamantstane37 je dijamantstane37 je dijamantstane37 je dijamant

Član od: 03.06.2007.
Poslednji login: 20.03.2008 10:52
Pol: Muško
Godine: 16
Odgovor: Rasprave sa roditeljima - 04.06.2007, 08:41

^Klasika... ja kada pocnem da se raspravljam, uvek mi izvrnu reci, ispadne nesto sto uopste nije prvobitna moja misao. Na svu srecu, naucio sam da kuliram kada smaraju bez razloga, tipa: BLA, DIMITRIJE, IZGUBIO SI NAJBOLJE CARAPE!!!

Nije bitno koliko jako udaras, vec koliko jako mozes biti udaren a da ne padnes.

Uberi cvet, jer ce uvenuti iako ga ne uberes.

staro
  (#4 (permalink))
coolgirl
La Nińa [:
coolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostale

Član od: 28.02.2007.
Poslednji login: juče 21:57
Odgovor: Rasprave sa roditeljima - 25.11.2007, 00:59

Ne raspravljam se sad nesto... Trudim se da ne upadam u kazne,ali posto moji nisu strogi,ne TJERAJU ME da strebam k'o luda (sto jekod nas u skoli cesto),i stvarno su pravedni,i zato necu da ih zajebavam,jer su stvarno zakon... Malo me nekad nerviraju,ali se ne svadjam,moze sve bez svadje da se rijesi

IT'S ONLY ROCK AND ROLL,BUT I LIKE IT

staro
  (#5 (permalink))
grobarka4ever
Početnik
grobarka4ever će uskoro postati poznat član

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: 24.04.2008 11:16
Godine: 18
Odgovor: Rasprave sa roditeljima - 25.11.2007, 21:30

Uvek se svadjam... mislim da drugacije ne umem ni da razgovaram sa njima... ili oni sa mnom...

Zbog skole... jer mene porsek ne zanima i dovoljna mi je i dvojka iz svih predmeta, a oni normalno ocekuju (mnogo) vise...
Ili se sestra i ja posvadjamo, pa se oni umesaju...

Milion puta su mi produzili ili poostrili neku kaznu samo zato sto sam se svadjala, jer nisam umela mirno to da prihvatim...

staro
  (#6 (permalink))
shacky
medeno srce
shacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimum

Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: juče 21:53
Godine: 29
Odgovor: Rasprave sa roditeljima - 26.11.2007, 11:25

..i dan danas se raspravljam sa roditeljima jer evo za ovih 28 god. nisu shvatili da ja moram glavom kroz zid koliko god njihovi saveti bili dobronamerni...
...prosto volim sve da osetim na svojoj kozi i to ti je...
...mozda jednog dana i odrastem...

Kad bi meni dali kišobran, ja ga ne bih potrošio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slučajno sam.

staro
  (#7 (permalink))
Galahad
Lala, Bogu 'Fala
Galahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostale

Član od: 05.07.2006.
Poslednji login: 26.06.2008 21:19
Pol: Muško
Godine: 27
Odgovor: Rasprave sa roditeljima - 26.11.2007, 11:33

Raspravljao se vazdan... Nishta nije moglo da prodje onako kako su oni zamislili... A valjda to tako i mora... Ljudi kao rasa su i smishljeni tako, da najbolje uche na svojoj kozhi... Inache bi imali kao i neke zhivotinje, rasno pamtjenje...

Medjutim, uspeo sam da ih izdresiram, ali tek pre godinu, godinu i po dana... Nije da sam mator, al' majku mu, imam dovoljno godina da sam odluchujem o nekim stvarima... I jako me iritiraju oni, koji bez pogovora slushaju roditelje (tu mislim na ove malo starije )... Bre zheno/chovece, imash 30 godina, dokle tje mama da ti govori shta treba, a shta ne treba...

A inache ne volim da se svadjam... Sem ponekad

Al' sa roditeljima to mora, to je valjda pravilo, i to ono univerzalno kosmichko... Deca tje se svadjati sa roditeljima, i tako tje biti dok je sveta i veka...

Spajdr pig, spajdr pig, daz vatevr a spajdr pig daz, ken hi sving, from a veb, no hi kent, hiz a pig, lukaaaaaaaout, hiz a spaaaajdr piiiiiig...

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen
Pingbek je uključen
Refbek je uključen
Pređi na forum

VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Tinejdžerski kafić > Rasprave sa roditeljima
Slične teme
Tema Autor Forum Odgovora Poslednja poruka
Ziveti sa roditeljima? Ivana-psy Porodica 55 12.10.2008 12:28