VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Tinejdžerski kafić

Tinejdžerski kafić Za sve od 13 do 19 godina, kao i za one koji se tako osećaju

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Puskice
staro
  (#1 (permalink))
kissigirl
klinka, pa sta
kissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimum

Član od: 26.05.2006.
Poslednji login: 09.05.2008 21:48
Pol: Žensko
Godine: 17
Puskice - 20.10.2007, 19:18

Upotrebljavate li puskice kada imate neki vazan test? Da li vam one sluze samo za "svaki slucaj" ili ceo test odradite uz pomoc puskica? Gde ih sakrivate?

Moja vrata su uvek otvorena... Neka ti ne bude neugodno izaci.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Puskice
staro
  (#2 (permalink))
biterlemon
uzimati 3x2 dnevno!
biterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: juče 23:43
Pol: Muško
Odgovor: Puskice - 20.10.2007, 19:35

Da, koristio sam ih za formule.
Uglavnom na papiricu koji sam vadio iz dzepa.
Nekad na dugom papiru koji sam smotao u dva zavojka, i vezao ih koncem i tada se sve moglo motati i citati redom...

Nikad me nisu uhvatili, ali sam tezio da sto vise naucim i vadim puskice samo kada nema opasnosti od otkrivanja.

i shvatio da me optuzuju sto sam tajio da sam gajio zelenu travu doma mog

staro
  (#3 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 05.07.2008 18:54
Godine: 34
Odgovor: Puskice - 21.10.2007, 18:58

auuu, obilato su se koristile za formule, tko je lud da to uci napamet, kad u svakoj firmi ako ti i ztareba, fino uzmes prirucnik i pogledas. ja sam pisala one nevidljive. papir na papir, pa pritisnes olovkom, pa na onom drugom papiru ostane otisak. e to nije bilo sanse da se vidi. nikad me nisu uhvatili.

nattydread is coming to dinner

staro
  (#4 (permalink))
Blossom
Iskusni forumdžija
Blossom je savršen članBlossom je savršen članBlossom je savršen članBlossom je savršen članBlossom je savršen članBlossom je savršen članBlossom je savršen članBlossom je savršen članBlossom je savršen članBlossom je savršen članBlossom je savršen član

Član od: 20.07.2007.
Poslednji login: juče 01:15
Godine: 9
Odgovor: Puskice - 07.12.2007, 23:23

Ja nikada nisam pravila puskice ali znam kako da ih sakrijes evo na primer: uzmes prepises iz knjige, stavis u dzep,i kada je test samo zamolis da ides u WC procitas puskicu odes nazad napises tacan odgovor i eto ti 55555555!!!!!!

Najgora junior

staro
  (#5 (permalink))
grobarka4ever
Početnik
grobarka4ever će uskoro postati poznat član

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: 24.04.2008 11:16
Godine: 18
Odgovor: Puskice - 08.12.2007, 00:21

Citat:
Blossom kaže: Pogledaj poruku
Ja nikada nisam pravila puskice ali znam kako da ih sakrijes evo na primer: uzmes prepises iz knjige, stavis u dzep,i kada je test samo zamolis da ides u WC procitas puskicu odes nazad napises tacan odgovor i eto ti 55555555!!!!!!
Malo profesora daje da se ide u WC kad je kontrolni... neki uopste ne daju da se ide u WC na casovima...

Koliko ima zanimljivih nacina za prepisivanje, pa to je neverovatno...

Mada ja najcesce stavim knjigu ili mobilni telefon u krilo, i preko toga navijacki sal...

Ili ispisem minijaturne puskice, pa ako me i primete, dok dodju do mog stola, papiric je vec nestao...

I skoro uvek imam i rezervne puskice...

staro
  (#6 (permalink))
Najgora
Neprskana!
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: danas 00:11
Godine: 33
Odgovor: Puskice - 08.12.2007, 00:56

Ja sam puškice lepila selotejpom ispod stola i kad nastavnik naidje samo je prilepim Nikad me nije provalio
A jednom sam ispisala formule iz matiša na noktima sa onim tankim flomasterom Na kraju pismenog kaže mi nastavnik: ..."djavole znam da si prepisivala samo mi kaži kako? " kad sam mu pokazala...šokirao se

staro
  (#7 (permalink))
Blossom
Iskusni forumdžija
Blossom je savršen članBlossom je savršen članBlossom je savršen članBlossom je savršen članBlossom je savršen članBlossom je savršen članBlossom je savršen članBlossom je savršen članBlossom je savršen članBlossom je savršen članBlossom je savršen član

Član od: 20.07.2007.
Poslednji login: juče 01:15
Godine: 9
Odgovor: Puskice - 09.12.2007, 14:01

ne pravim puskice ali ovo se zove puskice na stolu ...napravis puskicu prepises na sto i samo citas ali ako nastavnik dolazi ti samo stavis papir tu da ne primeti i kao sto rekoh evo ti samo 5555 sa varanjem !!!

Najgora junior

staro
  (#8 (permalink))
Pera Mitic
Početnik
Pera Mitic je naprosto sjajan članPera Mitic je naprosto sjajan članPera Mitic je naprosto sjajan članPera Mitic je naprosto sjajan članPera Mitic je naprosto sjajan članPera Mitic je naprosto sjajan članPera Mitic je naprosto sjajan član

Član od: 08.09.2006.
Poslednji login: 21.02.2008 16:21
Pol: Muško
Godine: 57
Odgovor: Puskice - 09.12.2007, 21:10

Jeste, pisao sam. Jednom zaradio 1 izbacili me iz ucionice a drugi put sam pisao toliko sitno da ni sam nisam mogao da procitam. Posle sam prestao da se mucim sa tim. I dvojka je za djaka.

Ko ne voli karanfile, taj ne treba ni da živi!

staro
  (#9 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija @
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: juče 22:26
Odgovor: Puskice - 10.12.2007, 02:55

Citat:
Blossom kaže: Pogledaj poruku
uzmes prepises iz knjige, stavis u dzep,i kada je test samo zamolis da ides u WC procitas puskicu odes nazad napises tacan odgovor
xmmm, ne secam se bash da sam znala mnogo profesora koji su pushtali da se ide na WC za vreme ispita pa nisu ni oni od juche

moomoo meee juuooo

staro
  (#10 (permalink))
coolgirl
wild at heart
coolgirl je nadaleko poznat člancoolgirl je nadaleko poznat člancoolgirl je nadaleko poznat člancoolgirl je nadaleko poznat člancoolgirl je nadaleko poznat člancoolgirl je nadaleko poznat člancoolgirl je nadaleko poznat član

Član od: 28.02.2007.
Poslednji login: juče 20:47
Odgovor: Puskice - 13.12.2007, 00:12

Ja moram sutra puskicce Ma,bolje cijelu svesku-istorija

*Što više sanjaš, više možeš napraviti..
*Tajna sreće je sloboda, a tajna slobode hrabrost

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu