|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Tinejdžerski kafić Za sve od 13 do 19 godina, kao i za one koji se tako osećaju |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Puskice |
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 27.11.2007.
Poslednji login: 13.07.2008 12:04
Pol: Muško
|
Odgovor: Puskice -
16.02.2008, 16:54
PREPISIVANJE to sam doktorirao..............
reki su profesori i nastavnici kod kojih nije moglo da se prepise............... bilo je puskica na raznim mestima, od digitrona pribora i drugih stvari koje stoje na stolu (inace pribor mi je bio isasan potpisima drugara, a puskice su bile pisane na zadnjoj strani koja je bila najmanje isarana, a napravio sam i svoju azbuku kombinovanje tacaka i crtica tako da sam mogo da je stavim na vidno mesto i svi bi mislili da su to samo bezvezne sare) preko papira zalepljenih na unutraslju stranu duksa (kod stomaka) ili rukava ili kod grudi (to je dobar trip za zenske osobe) do ispisanih delova tela, najcesce na podlakticama ili ono meni najomiljenije na prstima (na unutrasnjim delovima prstiju gde se spajaju, tako da kada dodje profesor/ka samo spojis prste i nema sanse da provali) ![]() Do I look like I give a FUCK, what U think about me?
|
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 28.02.2008.
Poslednji login: 18.07.2008 16:03
Pol: Žensko
Godine: 15
|
29.02.2008, 20:55
Ja ispisem sve na malim papiricima i onda ih zalepim na stolicu.Pa kad mi zatreba meni samo "ispadne" olovka.Inace,moji drugovi koji sede zajedno u klupi,ispisu sve na pod,pa kao ovaj vezuje pertle i procita sta mu treba,a ovaj pored njega mu kaze:,,Sta vise vezujes te pertle,smetas mi,guras me..."Onda nastavnici upadnu u raspravu i pocnu pricu kako njih dvoljica ne treba da sede zajedno i cak i ne pomisle da prepisuju!
|
|
|
|
|
|
strawberry blonde
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 18.12.2007.
Poslednji login: 22.06.2008 14:09
Godine: 24
|
29.02.2008, 21:53
Moj drug iz klupe i ja smo imali odlicno razradjen sistem u osnovnoj skoli
... posto je on znao da pise jako sitno on je ispisivao puskice a moj jedini zadatak je bio da taj dan kada imamo kontrolni/pismeni obucem suknju , pa zalepimo puskicu na unutrasnju stranu suknje , pa oboje prepisujemo ...naravno sistem je propao kada smo stigli do "odredjenih" godina ... ![]() |
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 04.04.2008.
Poslednji login: 15.07.2008 13:58
Godine: 16
|
05.04.2008, 15:38
Otkucam sve na kompu i prebacim na mobilni.Kada me pitaju sta radim sa telefonom ja kazem da gledam koliko jos ima vremena do zvona
![]() |
|
|
|
|
|
Početnik
Član od: 04.02.2008.
Poslednji login: 06.07.2008 13:44
Godine: 17
|
06.04.2008, 18:11
Pa prosto je,..ako si umetnik za to
ewo nekoliko primera: 1.Napises na papirice i koji god da ti treba stavis ga na papir nakojem radis i ako profa pridje puskicu samo poklopis rukom 2.Preduslov-twoj sto mora biti redovno iskraban neke te skrabotine obrises i ispises neki deo na sto tako da se ni ne primeti,..pa cim prepises samo rukom izmuljas,.. 3.Napises po digitronu,..onom koji ima poklopac,.. 4.Nabavis baterijicu sa ultra violetnim swetlom i pre toga ispises povrsinu koju zelis i kad je obasjas twoje puskice se pojave,.. 5.Malo rizicno,.ali ispises twoj radni papir,..na kojem ces da radis,..ispises ga tanko skoro da se ne vidi,. 6.Kupis olovku/hemijsku namenjenu za takve stvari,..sa pairicem na izvlacenje 7.Pod uslovom da sedis u zadnjoj klupi kao i ja,..uvek ostavi torbu sirom otvorenu,.i naravno otvorenu swesku sa lekcijom i samo kao na fazon ispala ti hemijska/olovka okrenes se da je podignes i za to vreme procitas sta hoces iz sweske 8.Ako sedis u zadnjoj klupi i profesor ti se ne sheta za to vreme komotno mozes i swesku izvaditi 9.Upotrebi dosetljivost i zamisli twog druga iz klupe kao pushkicu,..reci mu ako ti uradi kontrash za dobru ocenu,dobija minimum 3 pica u petak uvece 10.Na zadnje pravilo nikad niko ne obraca paznju,..zamsli sebe kao puskicu i nauci to glupo gradivo i to je to,..najsigurniji nacin ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
Početnik
Član od: 26.04.2008.
Poslednji login: 21.05.2008 23:04
Godine: 18
|
27.04.2008, 15:44
ne prevazidjeni:
nasnimas sve lepo polako izdiktirano na mobilni, na kontrolnom stavis slusalicu, pokrijes kosom (decaci, postanite metalci) jedina mana je to sto nekada ne moze sve da stane-trajalo bi vise od 45 minuta, e tu one lakse i krace ipak nauci... ili, sve kucas na kompu, istampas u "columns", sve to iseckas, polepis i posavijas kao harmoniku...uglavnom, trebalo bi da je to stampano velicinom 7, pa je i sama puskica uska i mala, a ti samo okreces...nema trazenja papirica"joj na kom mi je to" a i lako se prekrije rukom... ja sam na ovim puskicama zavrsila srednju sa odlicnim prosekom ![]() |
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
| > Puskice |