VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Tinejdžerski kafić

Tinejdžerski kafić Za sve od 13 do 19 godina, kao i za one koji se tako osećaju

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Šorc za fizičko ispod pantalona
staro
  (#1 (permalink))
GabriGeorgieva
Novi član
GabriGeorgieva je na dobrom putu

Član od: 14.09.2007.
Poslednji login: 24.09.2007 11:52
Pol: Žensko
Godine: 22
Šorc za fizičko ispod pantalona - 14.09.2007, 20:17

Hey momci ko je od vas voleo fizicko u skoli? Jel ste oblacili sorc kod kuce pa preko pantalone i u skoli pre casa samo skinete pantalone i ono ostanete u sorcu? Kako ste se osecali dok ste nosili sorc ispod pantalona?

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Šorc za fizičko ispod pantalona
staro
  (#2 (permalink))
Aca1983
Poznata faca
Aca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimum

Član od: 14.04.2007.
Poslednji login: 09.10.2008 22:43
Pol: Muško
Godine: 24
Odgovor: Šorc za fizičko ispod pantalona - 15.09.2007, 01:08

Citat:
GabriGeorgieva kaže: Pogledaj poruku
Hey momci ko je od vas voleo fizicko u skoli? Jel ste oblacili sorc kod kuce pa preko pantalone i u skoli pre casa samo skinete pantalone i ono ostanete u sorcu? Kako ste se osecali dok ste nosili sorc ispod pantalona?
Prvo da ti pozelim dobrodoslicu na forum. A sad da vidimo sta te interesuje.

Pa, vidi ovako, fizicko nisam voleo ama bas ni malo-to nam je uvek bivalo sredom zadnja dva casa, i nekako uvek sam voleo da me upisu i da mi daju ne opravdane, al bar ranije da odem kuci nego da trcim bezveze okolo naokolo, pritom me fudbal uopste ne interesuje.

Ono sto volim da igram, je odbojka, ali u skoli sam je retko kad igrao, jer nisam ni ostajao tako cesto na fizickom. Al zato u kraju, narocito u to vreme srednje skole-bombardovanje, i dok nas oni slepci cascavaju krstareci-m s mora, koje nam dobacuju iz vazduha, i usput nam salju Milosrdnog Andjela, mi tabamo odbojku ceo dan, plus rostilj, ma milina. Volim ja i druge sportove (npr. trenirao sam dzudo vise godina, tekvondo par meseci).
No, desavalo se da neki put i ne pobegnem s fizickog. To je obicno kad se baca medicinka, kad se meri brzina penjanja uz kanap, broj zgibova, i slicno. Sto da ne zaradim dobru ocenu kad mi je to bar lako. E, tad sam morao da bih prisustvovao casu imati sorc i majicu, i desavalo se i to, da ponesem sorc, a preko njega obucem pantalone. A , kako sam se osecao, hm, ne razumem bas pitanje-osecao sam se normalno. Nije mi smetalo, jer i onako sam se u to vreme nosio ko spadalo-opustene pantalone sa dzepovima do zemlje, preko velike dukseve, i imati mali sorc, veruj gotovo nikakva razlika u odnosu na bokserice.

Ako si na nesto drugo mislila, pitaj konkretnije, dobices odgovor.

Sreća-sreća-radost-uživancija.

Odgovor: Šorc za fizičko ispod pantalona
staro
  (#3 (permalink))
Nenad_DPb
Unexpected
Nenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen član

Član od: 31.03.2007.
Poslednji login: danas 20:45
Pol: Muško
Godine: 22
Odgovor: Šorc za fizičko ispod pantalona - 17.10.2007, 18:02

Da, desavalo se da ponekad obucem šorc ispod pantalona, nije mi bio "tesno" jer sam nosio uglavnom trenerke. To je bilo u osnovnoj, na fiskulturi smo uglavnom igrali fudbal i ko je mogao da troši dragoceno vreme na presvlacenje? Ovako nam bilo brze... U "starijim" razredima smo kolektivno izgubili tu "naviku", kao i preteranu želju za fudbalom...

Treba znati da se prvi poljubac ne daje ustima vec ocima.

Odgovor

« - | Nova skola... »

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen
Pingbek je uključen
Refbek je uključen
Pređi na forum

VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Tinejdžerski kafić > Šorc za fizičko ispod pantalona
Slične teme
Tema Autor Forum Odgovora Poslednja poruka
AP: Zakonom protiv širokih pantalona silvia Belosvetske zanimljivosti 0 24.08.2007 11:44
Suknja preko pantalona? yige_gui Spomenar 18 22.08.2007 20:16
Vodili ljubav i srušili se sprat ispod SQUAW Belosvetske zanimljivosti 2 28.11.2006 01:00