|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Tinejdžerski kafić Za sve od 13 do 19 godina, kao i za one koji se tako osećaju |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Pisanje dnevnika :) |
|
Odgovor: Pisanje dnevnika :) |
|
|
|
Delete Woman
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: juče 23:56
Pol: Žensko
|
Odgovor: Pisanje dnevnika :) -
06.02.2008, 01:26
Pisala sam ga.
Samo, to baš nije bio dnevnik, više neki nedeljnik, mesečnik, godišnjak,... (lenčuga, pa to ti je )Danas su mi jako smešni oni delovi dnevnika koje sam pisala negdo u osnovnoj školi. Ima tu svega: od referata šta sam radila od kako sam ustala do momenta upisa u dnevnik, ocena, pljuvanja po nastavnicima, potom pesmica koje sam tada pisala "onom koji je meni značio sve, a ja njemu ništa" (kako da mu značim kad nije ni znao da postojim ) ... Već one zapise nakon 15-16 godine ne bih smatrala smešnim. Nisu to više bili detaljni opisi dnevnog rasporeda i nabrajanja događaja. Ima tu dosta ispisanih reči koje su stizale iz srca i duše. Nazire se svo previranje pubertetlijke i lagano odrastanje. Veoma, veoma retko, ali ipak i nakon tinejdžerskih dana mi se dešavalo da se prihvatim pisanja. To su bile situacije kada sam se lomila kada sam morala najpre sebi neke stvari da priznam, predočim, razlučim,... Prosto, dozvola bih sebi da misli i emocije pretočim u reči, da nekako isplivaju iz mene. To mi donosilo jedan vid pražnjenja, nekog sirovog pražnjenja. S druge strane, nakon par sati ili par dana od toga, čitanje onog što je izletelo u tom pisanju dalo bi mi jasne smernice gde leži rešenje onog što me je lomilo. Čuvam sve to. Zajedno sa spomenarima i leksikonima. |
|
|
|
|
|
... baba Ruija ~
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: 11.10.2008 10:34
|
06.02.2008, 02:01
aaaa dnevnik
kako da ne, pisala sam ih, i to vishe komada ![]() ne znam sad di su mi mora da su negde u nekoj kutiji, u podrumu.. ako, ako.. bice lepo jedng dana otvoriti ga i chitati sve one "vazhne" stvari koje su se deshavale u to vreme.. mogu da se prisetim na shta to lichi.. ljubavni problemi.. shkolski problemi.. xmmm, jesu postojali josh kakvi problemi u to vreme? ![]() u pochetku sam ga pisala svaki dan.. posle su se ta pisanja malo razredila.. znam da sam na kraju pisala par puta godishnje ![]() |
|
|
|
|
|
I'm a dreamer
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: juče 19:12
|
06.02.2008, 09:52
Vidim svi se smejemo na pomen dnevnika
![]() ![]() ![]() Jao moj je bio pun nekog jadikovanja...posto sam ga pisala kad god se zaljubim ...Onda prvi decko ![]() ![]() do detalja sam mu ispricala kako je to kad se prvi put poljubis ...pa sam cak u njemu vodila i evidenciju skolskih ocena i sta cu koji dan da ucim A cak sam ga tri put krstila... sva tri puta je ostao zensko ![]() Onda sam jednog dana prestala ...al mi zanimljivo sad kad procitam ![]()
|
|
|
|
|
|
strawberry blonde
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 18.12.2007.
Poslednji login: 22.06.2008 14:09
Godine: 24
|
06.02.2008, 13:15
Pisala sam dnevnik...
![]() Nikad nisam znala gde se tacno nalazi posto sam ga svako jutro, pre polaska u skolu premestala, da ga moj stariji brat ne pronadje.... u to vreme sam bila "smrtno" zaljubljena u njegovog najboljeg prijatelja ... Pronasla sam ih kad sam se selila... volim da ih procitam, cini mi se da sam neke stvari mozda cak i jasnije videla u vreme kada sam ih pisala nego sto cinim sad... sad sam sklona da zakomplikujem . Mozda nesto i naucim...![]() |
|
|
|
|
|
haile selassie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 27.08.2008 22:04
Godine: 34
|
06.02.2008, 14:12
evo ovako, svaki put kad bih dobila rokovnik, ja sam kontala, eto tu cu da pisem dnevnik, i tako drzi me plafon sedmicu dana, pa odustanem, pa onda istrgam te listove, a rokovnik redovno upotrijebim za nesto drugo. tako da, bilo je beskonacno mnogo pokusaja, uglavnom uzaludnih. nije mi se svidjala ta obaveza, a jos vise pomisao da bi netko od ukucana mogao da naleti na njega.
|
|
|
|
|
|
mornar iz gibraltara
Član od: 19.04.2007.
Poslednji login: 09.10.2008 19:54
Pol: Muško
Godine: 35
|
06.02.2008, 21:20
ево, ко каже да мушкарци то не раде? писао сам и ја дневник.... неку врсту... романсирану историју животног пута б. р.
![]() с ветром уз лице |
|
|
|