VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Tinejdžerski kafić

Tinejdžerski kafić Za sve od 13 do 19 godina, kao i za one koji se tako osećaju

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Koji profesor vam je ostao u secanju..?
staro
  (#1 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija ~
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: juče 22:38
Pol: Žensko
Koji profesor vam je ostao u secanju..? - 05.04.2006, 03:05

evo danas sam imala raspravu o secanju na profesore i razlozi zbog koji su mi neki ostali u secanju..

kad se setim profesora iz osnovnjaka.. prvo mi na pamet pada Miloshevicka koja je predavala istoriju u visim razredima.. ta je bila stra' i trepet na njenom casu se ni muva nije chula.. to je uvek bila stroga tishina.. odgovarao si samo kad te se nesto pitalo.. srecom nisam dozivela da je imam kroz celu osnovnu, posle je otisla u penziju...

druga profesorka koja mi ostala u secanju je Seleskovicka.. ta mi predavala engleski u osnovnoj.. uvek je imala neke besne izjave.. tipa kako se cokolada radi od svinjskih dlaka i kako to nije zdravo za nas.. kako je Dzon Lenon bio prehladjen dok su snimali ne-znam-kako-se-zove album.. i ako malo pazljivije poslushamo, cucemo kako mu je glas promuknut
uvek je dolazila sa bolovima u krizima.. i znala je ceo cas da prica kako ju je muz masirao da bi ona ujutro mogla da stigne na chas jednom nas je cak kolektivno zakljucala u ucionicu.. jer se posvadjala sa jednim momkom koji je hteo da ode sa chasa.. nije ju jadnik vise mog'o slusa.. a ova mu nije dala da ode.. tako da smo blok sat sedeli u zakljucanoj ucionici

sad kad se setim moji profesori u osnovnoj su svi bili neki chudaci.. i svih se secam no necu sad da pisem romane o svima..

iz srednje mi pada na pamet Zurak.. taj mi predav'o latinski.. a nije bio normalan.. svi smo masovno imali komade kod njega.. i kolektivno odgovarali na kraju godine (kao i hemiju).. a kad bi nekog prozvao.. pitao bi te jedno pitanje.. ako ne znas.. sledece pitanje je bilo 'oces 11 ili 111?' (prve dve ocene su bile izvadjene rechi + citanje/prevod, a druge tri ocene su bile izvadjene rechi + citanje/prevod + gramatika.. sigurno se pitate sta smo uvek birali ) on je pak kopao nos za vreme chasa.. i shibao te kuglice na razred popizdeo je bio kad je jedna devojka donjela laboratorijskog misha u kutiji (taman je pala razmena, zamoraz za lab. misha) dobro da nisu i ona i njen novi kucni ljubimac letili kroz prozor.. vikao je tako strashno, da smo svi izashli iz te skole sa oslabljenim sluhom..

dosta od mene.. podelite vi sa nama vashe profesore koji su vam ostali, sto u dobrom, sto u loshem secanju..

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Koji profesor vam je ostao u secanju..?
staro
  (#2 (permalink))
Phoenix
Iskusni forumdžija
Phoenix će uskoro postati poznat članPhoenix će uskoro postati poznat član

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 05.05.2006 02:02
Pol: Muško
Odgovor: Koji profesor vam je ostao u secanju..? - 10.04.2006, 18:18

Jao, jedna lepa profesorka na faksu. Imala je tako lepe i bujne... oči... Očijukali smo, nije da nije .

staro
  (#3 (permalink))
Leka
Početnik
Leka će uskoro postati poznat članLeka će uskoro postati poznat član

Poslednji login: 06.07.2006 23:31
Godine: 28
Odgovor: Koji profesor vam je ostao u secanju..? - 11.04.2006, 17:03

Profesor fizičkog,to je bio lik nevidjeni.
Ja njega šutnem u d..e(naravno misleći da je to neko od učenika),a on meni kaže:"Miko ti si puko,MARŠ NAPOLjE!!!
Čovek me izbaci sa časa,a nije me ni upisao,ni prijavio kod razrednog.
Lik nevidjen.

Samo jedan klub,
samo jedan grad,
samo Partizan,
samo Beograd!
Njega volimo,
njega bodrimo,

njemu pevamo,
brate Partizan!!!

staro
  (#4 (permalink))
ribenzzi
Iskusni forumdžija
ribenzzi je miljenik mnogih članovaribenzzi je miljenik mnogih članovaribenzzi je miljenik mnogih članovaribenzzi je miljenik mnogih članovaribenzzi je miljenik mnogih članovaribenzzi je miljenik mnogih članova

Poslednji login: 22.09.2007 01:37
Godine: 27
Odgovor: Koji profesor vam je ostao u secanju..? - 13.04.2006, 12:22

Njezno sjecanje na profesorku srpskog jezika iz osnovne- bakica koja se jedva kretala od starosti, bila je jako dobar covjek i jako dobar profesor , i sjecanje na profesora fizickog iz srednje koji me ucio da igram tango mlad+lep+lood=

staro
  (#5 (permalink))
Phoenix
Iskusni forumdžija
Phoenix će uskoro postati poznat članPhoenix će uskoro postati poznat član

Poslednji login: 05.05.2006 02:02
Odgovor: Koji profesor vam je ostao u secanju..? - 13.04.2006, 13:02

Citat:
zlocazlockasta kaže:
i sjecanje na profesora fizickog iz srednje koji me ucio da igram tango mlad+lep+lood=
A profesor Kaladonta? I on pleše tango...

staro
  (#6 (permalink))
ribenzzi
Iskusni forumdžija
ribenzzi je miljenik mnogih članovaribenzzi je miljenik mnogih članovaribenzzi je miljenik mnogih članovaribenzzi je miljenik mnogih članovaribenzzi je miljenik mnogih članovaribenzzi je miljenik mnogih članova

Poslednji login: 22.09.2007 01:37
Godine: 27
Odgovor: Koji profesor vam je ostao u secanju..? - 13.04.2006, 13:23

Sto se toga tice- samouka

staro
  (#7 (permalink))
greco
forever man
greco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen član

Član od: 06.04.2006.
Poslednji login: juče 16:38
Godine: 24
Odgovor: Koji profesor vam je ostao u secanju..? - 13.04.2006, 19:27

Profesor istorije i profesor matematike u gimnaziji. Kakve su to budale bile!

staro
  (#8 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 30.11.2008 19:18
Godine: 34
Odgovor: Koji profesor vam je ostao u secanju..? - 13.05.2006, 14:22

yige_gui!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! citam tvoj post i zakljucujem da smo isli zajedno u osnovnu skoluuuuuuuuuuuuu. e ne mogu da vjerujem kako je svijet mali. mozda smo i komsije bili. ja na ovo tvoje stvarno nemam sta da dodam, milosevicka iz istorije, strah i trepet, ali se sjecam kad smo isli na izlete, da je ona od svih profesora bila najludja i bas se cool zezala sa nama. i naravno seleskovicka koja meni ne samo da mi je predavala engleski, vec i likovni, bila mi je razredna, i jos mi je drzala latinski kao izborni u 8 razredu, pa sam je gledala skoro svaki dan. i uvijek je bila puna tih pricica od kojih smo ospice dobijali, ali meni je taj engleski i likovni bas dobro isao i ona mi je bas bila favorite jer nikada nije bila dosadna. sjecam se jednom na likovnom, da ju je neki lik iz naseg razreda bas izbacio iz takta, pa je pohisterila, pa se na kraju rasplakala, i meni je nje tada bas bilo zao. cak mi je na kraju osnovne skole poklonila knjigu "lovac u razi" i do neba sam joj zahvalna na tome, a i nedavno sam je iskopala preko neta, pa se i povremeno dopisujemo. yige_gui, ne znam koliko ce te zanimati, ali ona sada radi u nekoj srednjoj skoli, bavi se haiku pjesnistvom, izdala je i knjigu pjeama. uglavnom zena zmaj. a u srednjoj mi je ostala u sjecanju prijicka koja nam je predavala filozofiju i logiku, i bila je nevjerojatno zanimljiva, a usput se za razliku od drugih profesora znala i obuci.

staro
  (#9 (permalink))
Goga
impresario
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 02:39
Godine: 34
Odgovor: Koji profesor vam je ostao u secanju..? - 30.05.2006, 01:01

dragi profesor iz bankarskog poslovanja (pored razredne), koji nam je tako bezlican predmet nekako priblizio, na samo njemu svojstven nacin (gegovima, crnim humorom, primerima iz zivota..)

staro
  (#10 (permalink))
Meggy
Veteran
Meggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostale

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 11.12.2006 13:27
Godine: 31
Odgovor: Koji profesor vam je ostao u secanju..? - 30.05.2006, 01:31

Iz osnovne mi je u secanju ostala profesorka srpskog jezika koju tad bas nisam preterano gotivila jer je bila stroga i puno trazila... ali zahvaljujuci njoj sam bila druga na takmicenju i nisam pipnula srpski kad sam se spremala za prijemni Mislim da je ta ista persona apsolutno svima uspela da utuvi u glavu da se ne kaze "ja sam kuci" i "zadnji put ti ovo govorim"... a kako me je samo ispizdjavalo kad nas je non-stop ispravljala

Ali lik koji mi je u srednjoj predavao engleski... to se vise ne radja Njemu mogu apsolutno da zahvalim sto sam se opredelila za ovo. Lik je totalno opusten, apsolutno se nije drzao knjige, vec nam je donosio milion drugih stvari... donosio mjuzu pa smo skidali textove pesama Cak jednom se zajebao pa dosao u odelcetu, onako elegantan, i odma' ga docekale ovacije... vise nije imao slicnih radova Posle se odselio za BG, pa sam jednom i bila kod njega sa jednim drugom iz odeljenja... Cool, zajebavali smo se kao da smo zajedno odrasli

Gather ye rosebuds while ye may...

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu