|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Tinejdžerski kafić Za sve od 13 do 19 godina, kao i za one koji se tako osećaju |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Koji profesor vam je ostao u secanju..? |
|
Odgovor: Koji profesor vam je ostao u secanju..? |
|
|
|
|
|
|
forever man
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 06.04.2006.
Poslednji login: juče 16:38
Pol: Muško
Godine: 24
|
Odgovor: Koji profesor vam je ostao u secanju..? -
13.04.2006, 19:27
Profesor istorije i profesor matematike u gimnaziji. Kakve su to budale bile!
![]() |
|
|
|
|
|
haile selassie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 30.11.2008 19:18
Pol: Žensko
Godine: 34
|
yige_gui!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! citam tvoj post i zakljucujem da smo isli zajedno u osnovnu skoluuuuuuuuuuuuu. e ne mogu da vjerujem kako je svijet mali. mozda smo i komsije bili. ja na ovo tvoje stvarno nemam sta da dodam, milosevicka iz istorije, strah i trepet, ali se sjecam kad smo isli na izlete, da je ona od svih profesora bila najludja i bas se cool zezala sa nama. i naravno seleskovicka koja meni ne samo da mi je predavala engleski, vec i likovni, bila mi je razredna, i jos mi je drzala latinski kao izborni u 8 razredu, pa sam je gledala skoro svaki dan. i uvijek je bila puna tih pricica od kojih smo ospice dobijali, ali meni je taj engleski i likovni bas dobro isao i ona mi je bas bila favorite jer nikada nije bila dosadna. sjecam se jednom na likovnom, da ju je neki lik iz naseg razreda bas izbacio iz takta, pa je pohisterila, pa se na kraju rasplakala, i meni je nje tada bas bilo zao. cak mi je na kraju osnovne skole poklonila knjigu "lovac u razi" i do neba sam joj zahvalna na tome, a i nedavno sam je iskopala preko neta, pa se i povremeno dopisujemo. yige_gui, ne znam koliko ce te zanimati, ali ona sada radi u nekoj srednjoj skoli, bavi se haiku pjesnistvom, izdala je i knjigu pjeama. uglavnom zena zmaj. a u srednjoj mi je ostala u sjecanju prijicka koja nam je predavala filozofiju i logiku, i bila je nevjerojatno zanimljiva, a usput se za razliku od drugih profesora znala i obuci.
|
|
|
|
|
|
impresario
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 02:39
Godine: 34
|
30.05.2006, 01:01
dragi profesor iz bankarskog poslovanja (pored razredne), koji nam je tako bezlican predmet nekako priblizio, na samo njemu svojstven nacin (gegovima, crnim humorom, primerima iz zivota..)
|
|
|
|
|
|
Veteran
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 11.12.2006 13:27
Godine: 31
|
30.05.2006, 01:31
Iz osnovne mi je u secanju ostala profesorka srpskog jezika koju tad bas nisam preterano gotivila jer je bila stroga i puno trazila... ali zahvaljujuci njoj sam bila druga na takmicenju i nisam pipnula srpski kad sam se spremala za prijemni
Mislim da je ta ista persona apsolutno svima uspela da utuvi u glavu da se ne kaze "ja sam kuci" i "zadnji put ti ovo govorim"... a kako me je samo ispizdjavalo kad nas je non-stop ispravljala ![]() Ali lik koji mi je u srednjoj predavao engleski... to se vise ne radja Njemu mogu apsolutno da zahvalim sto sam se opredelila za ovo. Lik je totalno opusten, apsolutno se nije drzao knjige, vec nam je donosio milion drugih stvari... donosio mjuzu pa smo skidali textove pesama Cak jednom se zajebao pa dosao u odelcetu, onako elegantan, i odma' ga docekale ovacije... vise nije imao slicnih radova Posle se odselio za BG, pa sam jednom i bila kod njega sa jednim drugom iz odeljenja... Cool, zajebavali smo se kao da smo zajedno odrasli ![]()
|
|
|
|