VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Tinejdžerski kafić

Tinejdžerski kafić Za sve od 13 do 19 godina, kao i za one koji se tako osećaju

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Ekskurzije
staro
  (#1 (permalink))
Kunic
White Eagle
Kunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen član

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 27.10.2007 16:37
Pol: Muško
Godine: 25
Ekskurzije - 20.06.2006, 17:24

Eh kad se setim... Počinje školska godina i jedno od prvih pitanja je "Razredna, gde ćemo ove godine?"

Elem, mene zanima kako ste provodili ekskurzije, da li ste samo obilazili manastire i muzeje ili je bilo tu još nečega?

Neki ljudi samo zinu, pa zagade okolinu...

Nisam paranoičan, ali to ne znači da me neko ne progoni!

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Ekskurzije
staro
  (#2 (permalink))
vlado
Veteran
vlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen član

Član od: 22.06.2006.
Poslednji login: 22.11.2008 20:05
Godine: 15
Odgovor: Ekskurzije - 28.06.2006, 17:58

Pa naravno da je tu bilo jos necega. O zezanju na samom putu i da ne govorim: pipkanje devojcica, zbijanje sala, itd.
U samom hotelu je bilo urnebesno. Cele noci se nije spavalo, isli smo iz jedne sobe u drugu, stavljali pastu u usi onima koji su spavali, itd.

SVE U SVEMU EKSKURZIJE SU ZAKON I JEDVA CEKAM ONU U 8.

Carl doesn't want to belive, he wanted to know

staro
  (#3 (permalink))
Meggy
Veteran
Meggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostale

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 11.12.2006 13:27
Pol: Žensko
Godine: 31
Odgovor: Ekskurzije - 28.06.2006, 18:21

Citat:
vlado kaže:
Cele noci se nije spavalo, isli smo iz jedne sobe u drugu
Malecki, aj' to malo detaljnije, da znam na sta da obratim paznju kad budem vodila ove moje bitange sledece godine

Gather ye rosebuds while ye may...

staro
  (#4 (permalink))
valter
Poznata faca
valter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimum

Član od: 08.05.2006.
Poslednji login: 23.11.2008 21:01
Godine: 28
Odgovor: Ekskurzije - 28.06.2006, 18:31

-"Ko nije vodio decu na zagrebacki vele-sajam, taj nezna sta su muke"
Meg, samo gledaj da ih vratis barem koliko si i odvela - uspeh!

-A jes' bilo lepo, na jednoj smo bili zajedno u hotelu sa nekom (zenskom)srednjom iz Kovina. Milena "Moja MilEna". Prvi...

staro
  (#5 (permalink))
Lady in red
Epona of The Nosfera
Lady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen član

Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 30.10.2008 15:43
Godine: 23
Odgovor: Ekskurzije - 26.07.2006, 03:26

Citat:
valter kaže:
-"Ko nije vodio decu na zagrebacki vele-sajam, taj nezna sta su muke"
Meg, samo gledaj da ih vratis barem koliko si i odvela - uspeh!
Izvini, moram te ispraviti "taj ne zna sto je patnja", a moram jos i da dodam za Meggy: nemoj terati decu da se "jave direktoru svi do jednog" jer "direktor se ljuti sto ga mi zovemo"

Ekskurzije su the best of skolovanja, najbolji provod, najvise druzenja, najmanje spavanja a usput se malo i edukujes obidjes koji manastir, muzej...

staro
  (#6 (permalink))
vlado
Veteran
vlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen član

Član od: 22.06.2006.
Poslednji login: 22.11.2008 20:05
Godine: 15
Odgovor: Ekskurzije - 26.07.2006, 09:55

Citat:
Meggy kaže:

Malecki, aj' to malo detaljnije, da znam na sta da obratim paznju kad budem vodila ove moje bitange sledece godine
Pa s'o se tice ne spavanja tu je sve jasno ko dan, ko jos spava na ekskurziji A za prelaske u sobu je situacija sledeca: Ide se tamo gde je zurka ( pod zurkom se podrazumevaju obezbedjena hrana i pice kao i cure u donjem vesu )

P.S. Samo da znas da su nas nastavnici pustili da radimo s'a nam se cefne tako da ti te tvoje "bitange" nemoj mnogo da davis, to su samo tinejdzeri

Carl doesn't want to belive, he wanted to know

staro
  (#7 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 30.11.2008 19:18
Godine: 34
Odgovor: Ekskurzije - 26.07.2006, 14:35

mi smo, na zalost isli na ekskurziju samo u 8. osnovne. trebalo je da biramo izmedju kumrovca - rodnog grada najveceg sina jugoslovenskih naroda ili u bosnu - putevima revolucije. mi smo svi izglasali bosnu, jer je bilo dva dana duze, a kumrovec nam je ionako bio pod nosom, a i bilo je krace, tako da se nama to uopste nije svidjelo. sta se desilo, sta nije, netko je pametan odlucio da ipak idemo u kumrovec, na nasu veliku zalost. spavalo se uopste nije, mi smo uspjeli jedva jedvice da prosvercujemo nekoliko piva (sa nama je tad islo krsa profesorica, ukljucujuci pedagoga - koji je bio nalik hitleru, i psiholog), trckarali smo po hodnicima iz sobe u sobu (sto rece vlado), ali je bilo djavolski tesko jer je onaj glupavi pedagog glupio dezurnog getapovca (a i da vam odam tajnu da je mene jedne veceri uhvatio, pa sam morala sve u pidzami i bosa na recepciji da cekam razrednu, da bi joj ovaj rapotrirao kako sam ja najgora od sve djece). kada se sve rezimira, pijuckalo se ono malo piva, puckale su se cigare, isto tako teskom mukom prosvercovane, jurcali smo po hodnicima i nekim uspavanim ljepoticama istiskivali pastu za zube po faci i po kvakama, malko se ljubakali i to je bilo sve. ali ja dan danas ne mogu prezaliti one puteve revolucije, jer je to bio zadnji voz da se ode u sarajevo, u onom njegovom prvobitnom obliku...

nattydread is coming to dinner

Poruku je izmenio nattydread, 26.07.2006 u 17:49.

staro
  (#8 (permalink))
Meggy
Veteran
Meggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostale

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 11.12.2006 13:27
Godine: 31
Odgovor: Ekskurzije - 26.07.2006, 16:17

Citat:
vlado kaže:
P.S. Samo da znas da su nas nastavnici pustili da radimo s'a nam se cefne tako da ti te tvoje "bitange" nemoj mnogo da davis, to su samo tinejdzeri
Ma, ok je to, malecki, sve dok neko ne popije dovoljno da dobije zelju da proba da leti, kao sto je bio slucaj sa klincem koji je bio u odeljenju kod jedne moje koleginice

Gather ye rosebuds while ye may...

staro
  (#9 (permalink))
Kill Bill
Beatrix Kido
Kill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimum

Član od: 27.11.2006.
Poslednji login: 01.05.2008 23:58
Odgovor: Ekskurzije - 18.12.2006, 15:07

Jao sto ja imam {citaj opet } nekih prisecanja o exkurzijama....

secam se da sam jednom u osnovnoj skoli...ja streber bila s dve klosarke u sobi...doduse tesko zabu u vodu naterati..
Kad smo stigli neki likovi slavili maturu.to su se samo donosili ovali s mezom u sobu...ma sve sto uspesh ugrabiti...o zurkama u nasoj sobi da ne govorim...
zadnji dan razredna obilazi sobe...kuku lele sta cemo sad...
a kod nas u sobi kontAjner smeca..
meni {naravno } padne na um genijalno resenje da svo smece gurnemo ispod kreveta, dignem ja krevet ..a krevet tezak...kuku...
i njih dve pogurase smece ispod..Ja da spustim kad krevet ne moze da se spusti od kolicine smeca...
i odvadimo mi malo i dignem ja i drugi krevet...
ma sredimo sobu cakum pakum..
i jos nas razredna pohvali kako nam je najurednija soba...

posle mesec dana ide druga skola tamo....kad slusaj price... u sobi 333 je nevidjeno bazdelo...

Ubica mekog srca.

staro
  (#10 (permalink))
NoxX
Novi član
NoxX je na dobrom putu

Član od: 24.11.2006.
Poslednji login: 12.01.2007 23:29
Odgovor: Ekskurzije - 12.01.2007, 23:27

Наравно да није било ничег више од манастира

Шалу на страну. Било је свега. Најбољи су хотели и особље.

Прво кад пођемо распоредимо се по аутобусу како ће ко и са ким да седи. Наравно, након два сата већ пети пут се заменимо за места.
Најбоље је, као што рекох, у хотелу. Наш разредни је имао обичај да лег