VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Tinejdžerski kafić

Tinejdžerski kafić Za sve od 13 do 19 godina, kao i za one koji se tako osećaju

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Maturaaaaaa
staro
  (#11 (permalink))
C.Ronaldo
Novi član
C.Ronaldo je na dobrom putu

Član od: 02.09.2007.
Poslednji login: 05.09.2007 18:48
Pol: Muško
Godine: 15
Odgovor: Maturaaaaaa - 02.09.2007, 19:18

nisam imao maturu

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
alexando
Novi član
alexando je na dobrom putu

Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: 17.09.2007 18:06
Odgovor: Maturaaaaaa - 17.09.2007, 17:56

JA SAM IMAO MATURU VELIKU OVE GODINE(Subotica) Ivan.g.Kovacic
nije bilo nesto zato sto se pkvarilo pola ozvucelja ta ko da smo bili tihi da bi smo culi nesto

staro
  (#13 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija @
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: juče 04:11
Pol: Žensko
Odgovor: Maturaaaaaa - 18.09.2007, 06:16

mala matura je bila toliko dobra da je se ni ne secam neshto kroz maglu.. secam se sportske dvorane.. neka muzika.. brdo klinaca koji bi plesali, a zapravo ne znaju di ce sa sobom, rukama.. pogledima.. cirkaju po skriveci da ih profesori ne vide dzizssss koja patetika

vel'ka matura.. bojkot brate! sad mi se ti razlozi chine toliko besmislenim da je to strashno a u to vreme su nam se ti isti razlozi chinili tako jebeno "pametnim" na kraju smo se ipak do DZaDZa proveli sami sa sobom, bez velikih sala, bez gala haljina i odjela, bez kica i drame, bez patetichne muzike i rastanka u fazonu "odlazimo zauvijek svako svojim putem".. onako smo se lepo napili, naduvali, i sledeci dan se nashli na kafi

moomoo meee juuooo

staro
  (#14 (permalink))
DrinChe
just en
DrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimum

Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: danas 04:04
Odgovor: Maturaaaaaa - 22.09.2007, 16:40

Do 19 godina?
Nista,dragi buduci maturanti, samo da vam kazem kako je meni bilo-mozda bude korisno.

Posle osnovne, u biblioteci skolskoj je bila bukvalno igranka, kao i citave godine sto smo imali ako bi bili dobriOpusteno, bez krpica,sljokica i sminke.Lepo,skroz decije.Djuskanje dok Fiza(aha,nastavnik dezurni) nije poceo da pali i gasi svetla.I nije glumio lajt shou-to je stvarno bio kraj(mislio je on). Mi smo presli u malo skolsko dvoriste-tamo nisu mogli da nas vide iz zbornice.I nije bilo pijancenja.Pricali smo, kikotali se, a neki hrabri su se cak i ljubili.

GimnazijaHuH! Jedna od dve najsnobovskije moguce,ali u kojoj sam se tako zaljubila(opet-hUh)...da mi je veci problem bio sta obuci za matursko vece, nego to sto se prijemni ispit nevidjeno priblizio.
Pa sa dve drugarice i drugom-pravac Italija i shoping.Secam se da sam i prvi Diorov karmin(crveni )namackala tada.
Prvi maturski ples razredna najavljuje, meni srce vec u petama,ali se radujem - jedva cekam.I on ustaje, prilazi i uz onaj njegov osmeh uz koji ti odmah bude najbolje na svetu, zamoli Anu za ples(nisam ja Ana ).To je tada meni bio kraj sveta.I zao mi je sto se nikada nisam zahvalila njegovom najboljem drugu koji mi je tada prisao i sa kojim sam,ne znam kako, otplesala taj prvi ples.

Sta sam naucila?Prvo ove trivijalne stvari: ne dajem vise 220 000 lira za obucu, pa makar zlatne bile i ne ulazim ni u kakve krpice zato sto tako treba.
Vaznije:brat mi je objasnio odmah,kad me je video onako nikakvu posle mature, da se i muskarci stide, da su nesigurni, da se plase odbijanja...i da ne smem zbog svoje stidljivosti toliki stit oko sebe da pravim, jer ih plasi.

I najvaznije:na drugove koji uskacu kao prva rezerva i koji su uvek tu kada bilo sta zatreba, uvek treba obratiti duplo vise paznje nego sto to obicno cinimo.Da sam njegovog najboljeg druga gledala u oci, mozda bih primetila suzene zenice.Mozda.Ovako, danas nemam kome da se zahvalim.

I pored sve price, svako ce doziveti na svoj nacin,znam.I ja sam odmahivala rukom u fazonu"ok,ok-znam ja to".A ne znam.

staro
  (#15 (permalink))
Andjelika
Poznata faca
Andjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članova

Član od: 19.01.2007.
Poslednji login: 11.05.2008 20:17
Godine: 25
Odgovor: Maturaaaaaa - 16.10.2007, 20:23

Pa prvo je bila ona posle 4. osnovne.... Decurlija... Secam se da smo igrali, pevali.... toliko....

Onda ona posle 8. osnovne....
Na koju prvo nisam htela ni da idem, ali mi onda pukao film pa sam sve sama organizovala ( od klope du muzike)
Proveli smo se fenomenalno, imali profy DJ-jeve...... Ma stvarno bilo extra Sad gledam da snimak sa kasete prebacim na DVD ......

Matura u srednjoj..... Direktorka me iznervirala shto nam nametnula neki svoj orkestar umesto Zeljka Samardzitja sa kojim sam vetj bila u pregovorima... Zaboga, skupo njoj da damo po nekih 800 dinara vishe u to vreme.... Debil.
Muzika bila osrednja, polovinu pesama nisu znali, drugu polovinu otaljali......
Konobari maznjavali chak i poklone koje smo kupili profesorima....
Mada, bez obzira na sve to, super smo se proveli

I naravno, napravili josh jedno tri reprize po nekim kafitjima

Moras prihvatiti poraze i pobede,
moras se navitji na tugu i sretju,
moras da volis i da te vole,
moras biti deo stvarnosti,
ipak,
nikada ne napustaj svoje snove!

staro
  (#16 (permalink))
Angus
Vatrogasac...
Angus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimum

Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: 10.07.2008 04:04
Godine: 38
Odgovor: Maturaaaaaa - 22.02.2008, 20:56

......Kopaonik 89'...3 dana...medeni mesec za bata Prleta...
...jos uvek mi odzvanja Billy Idol...dok u sobi pijemo Shtok,Vekiu,valjamo se sa ribama i cekamo da pocne gala manifestacija...

...hell ain't a bad place to be...

staro
  (#17 (permalink))
zrnce
IhLibeDihtung....
zrnce je savršen članzrnce je savršen članzrnce je savršen članzrnce je savršen članzrnce je savršen članzrnce je savršen članzrnce je savršen članzrnce je savršen članzrnce je savršen članzrnce je savršen članzrnce je savršen član

Član od: 24.10.2007.
Poslednji login: juče 11:16
Godine: 31
Odgovor: Maturaaaaaa - 22.02.2008, 22:14

meni na fotKi sa male mature iza ledja visi slika druGa tiTa....

Chibu....bre!

staro
  (#18 (permalink))
popcorn
Početnik
popcorn će uskoro postati poznat član

Član od: 26.04.2008.
Poslednji login: 21.05.2008 23:04
Godine: 18
Odgovor: Maturaaaaaa - 27.04.2008, 15:33

prva je bila ona posle 4. razred..nista posebno, svaki razred svom ucitelju u ucionici napravio zurkicu, uz muziku na kasetofonu ...secam se da je posle sat vremena pod bio pun kokica, mi smo se svi pohvatali za ruke, prvi je nosio kasetofon na baterije i stalno vrteo jednu pesmu, mi tako plesuci "kolo" isli do igralista (koje je na 100 metara od skole) posle kroz sve ucionice...:D
8. razred...e tu smo se pravili kao finoca, sve devojke su se pravile da su dame, obule neke stikletine i posle pola sata ih bolele noge (secam se da sam mesec dana pre maturskog cila da hodam na stiklama :D) a ja...ajde, profesori su e slozili da sam bila najbolje obucena-nikakav kic ni preterivanje-sto su mi posle 3 dana rekli, ali zato sminka... posto sam bila obucena u belo, stavila sam belu senku, i stalno mi se cinilo da se ne vidi dovoljno, pa sam narokala pola kg ... joooooj, da vidite sliku uglavnom to je odrzano u skoskoj hali-koja je jako velika+ ima naokolo balkon, jako lepo je bilo sredjeno...
sad za mesec dana imam matursko-4. godina srednje i sutra nosim da m sasiju dugu crnu haljinu

staro
  (#19 (permalink))
DUKI_INDJIJA
Novi član
DUKI_INDJIJA je na dobrom putu

Član od: 14.02.2008.
Poslednji login: juče 12:23
Odgovor: Maturaaaaaa - 14.07.2008, 12:29

Matura mi je bila lepa

staro
  (#20 (permalink))
Andjela94
Novi član
Andjela94 je na dobrom putu

Član od: 17.07.2008.
Poslednji login: 17.07.2008 12:32
Godine: 14
Odgovor: Maturaaaaaa - 17.07.2008, 12:25

ja cu sad u 8 razred pa onda matura.Jedva cekam!

Gde je moja prava ljubav?

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen