VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Tinejdžerski kafić

Tinejdžerski kafić Za sve od 13 do 19 godina, kao i za one koji se tako osećaju

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Bežanje od kuće
staro
  (#1 (permalink))
Mish
TerminatorJedanMuški
Mish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimum

Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: juče 01:05
Pol: Žensko
Bežanje od kuće - 10.09.2008, 00:53

Danas u razgovoru sa društvom sam shvatila da nikad nisam pobegla od kuće.I shvatih da sam preskočila jedno iskustvo u životu. Sad više nema smisla bežati, tj. pitanje je od koga bih danas bežala.
A sećam se tih bežanija: pobegli u bivše nam republike na utakmice, pobegli sa momkom na more, pobegli kod drugarice u Peštu,...
Jeste li bežali od kuće? Zašto? Gde? Na koliko? Kakve su bile kazne?

... Ko nije drvo razumeo prvo, pa tek onda sadio, taj nije ništa uradio... I, shvatiće, kad-tad, da ne zna šta je hlad....

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Bežanje od kuće
staro
  (#2 (permalink))
duga12
dugica
duga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimum

Član od: 17.10.2007.
Poslednji login: danas 01:20
Pol: Žensko
Godine: 31
Odgovor: Bežanje od kuće - 10.09.2008, 01:22

Ja bežala ....ali sa cele tri godine..inače sam bila mirno dete

Mama je izašla samo do prodavnice,meni padne ideja,kako bi bilo zgodno da ja odem do tetke u Sombor...poooodaleko od mog doma,drugi grad.Inače obožavala sam je,nedostajala mi je a ona je mene gledala me ko da sam ''njena'',jer svoje dece nije imala.

I tako,bilo je letnje vreme,prozor otvoren...i ja u majčici i gaćicama ,zapalim kroz prozor.

Sloboda ....

Prepešačila sam tako bukvalno ceo grad,i zaputila se po sećanju u pravcu Sombora .Ožednim usput,i uđem u neku prodavnicu da tražim vode..ne vidim se od onoga pulta..gužva...muvam se ja tako,ne bi li neko obratio na mene pažnju...

Vidim ja niko me ne zarezuje ...i počnem ljutito da plačem svi se okrenuli.Srećom tu se zatekla neka žena koja je poznavala moje roditelje...kad je shvatila da sam sama,upita me kuda sam pošla,ja velim kod tetke u Sombor,a ona meni,pa kako bez majke?

Mamaaaa tada sam joj rekla vodi me mami...Žena me stavi na svoj bajs,i krene sa mnom put moje kuće...usput srećemo uplakanu mamu ...koja je alarmirala celu familiju i policiju da me traži.

I dan dan danas,pamtim taj zagrljaj...i nikada mi više nije palo na um..da sprovodim takve avanture

Kazne nije bilo..samo se sećam...kako me je grlila.

treći oblačić levo...dugica

Odgovor: Bežanje od kuće
staro
  (#3 (permalink))
starsica
zaba Mrazica :)
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 03:34
Pol: Muško
Godine: 21
Lokacija: zivim na zici u sredini, a skacem sa druge na cetvrtu.. :)
Odgovor: Bežanje od kuće - 10.09.2008, 01:37

bila sam strasno nemirno dete.. i ako nije bilo po mome, ja sam bogami pribegavala drasticnim merama ali Bogu hvala i moji roditelji su
secam se, bila sam prvi razred osnovne skole, i uglavnom, deka koji je ziveo sa nama u kuci me je otpratio u skolu, a kod kuce sam aj prethodno nesto histerisala i izvodila besne gliste.. uglavnom, donese me deka u skolu, ja odsedim tamo jedan cas i pobegnem iz skole ali odem na busku stanicu da docekam bus da me odnese do moje tetke u susedno mesto.. naravno, nisam stigla dalje od autobuske stanice

sledeci put kad sam zdimila od kuce.. ne secam se tacno koliko sam godian imala, ali znam da sam bila na kazni zescoj.. cale me uhvatio kako pusim elem, moja soba je na spratu i gleda na ulicu, imam terasu ispred i brsljan tacno pored mog prozora koji se penje do krova.. ja sam lepo izasla na terasu i spustila se niz brsljan da bih to vece otisla na koncert Blaze i nisam bila na kazni vise posel tog dana.. posto ne mogu da mi stave reze na prozore, a ne mogu u kuci da me zadrze

Aj popela se zaba na banderu..
i jako joj je lepo kad je gore..

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen
Pingbek je uključen
Refbek je uključen
Pređi na forum

VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Tinejdžerski kafić > Bežanje od kuće
Slične teme
Tema Autor Forum Odgovora Poslednja poruka
Iz kuće ne izlazim bez... SQUAW Pričaonica 89 23.10.2008 01:32
Osnovi astrologije i astroloske konsultacije Lillith Astrologija 68 16.10.2008 02:23
Arhitektura ili lepe kuće Neron Nauka i tehnologija 19 25.08.2008 21:55
Jovica ĐURĐIĆ: Lepo je biti kod kuće, pesme za decu Jovica Djurdjic Poezija 0 21.07.2008 14:22
Ko je u Vašoj porodici "glava" kuće? makilli Porodica 40 15.06.2008 16:27