VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Tinejdžerski kafić

Tinejdžerski kafić Za sve od 13 do 19 godina, kao i za one koji se tako osećaju

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Priche iz skolskih klupa..
staro
  (#11 (permalink))
Sara Niagara
Novi član
Sara Niagara je na dobrom putu

Član od: 26.03.2006.
Poslednji login: 17.07.2008 14:03
Pol: Muško
Odgovor: Priche iz skolskih klupa.. - 16.04.2006, 13:50

Evo jednog, za mene za sada neprevazidjenog bisera, a kao nastavnica u skoli cujem sve i svasta tokom dana i trudim se da ostanem koliko-toliko normalna. Dakle, klince iz V razreda sam zamolila da kod kuce svako nacrta po neko povrce da bih ja to polepila na hamer i dopisala kako se to kaze na engleskom i zakacila na zid da im uvek bude na oku. Naglasila sam da crtez bude na A5 formatu, tj. pola A4, da bude sto vece da bi moglo da se vidi i iz poslednje klupe. I dolazi jedna mala sa nacrtanom rotkvicom, ali rotkvica nije ni pola A5 formata. "Jsam li ja rekla da bude velika?" pitam
"Ali, nastavnice, rotkvica je maaaalaaaa" I sta sam joj rekla?? "Pa dobro, onda lubenicu necemo da crtamo jer je velika i ne moze da stane na pola A4!"
S druge strane, ima nekih pametnih provala koje me nasmeju i dan danas kad ih se setim. Npr. citamo tekst o zgradi koja na 43. spratu ima bazen, a klinac kaze "A na 42. vlaga". E, to je vec nesto.

p.s. Meggy, saaaaavrseno te razumem

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
Banat
Novi član
Banat je na dobrom putu

Član od: 23.04.2006.
Poslednji login: 15.01.2007 10:45
Odgovor: Priche iz skolskih klupa.. - 30.04.2006, 21:51

Arhitektonske konstrukcije, poslednji kontrolni rad...

Jedan moj kolega (po svemu sudeci nije znao odgovore na zadatke) zvrjio je okolo i "blagoteleci" gledao u plafon. Profesorica (pohotna dama tridesetih godina, veoma krupnih grudi, plavusa duge kose i uzasno velikih usana - curice u skoli su je nazvale "Pushika" - ne znam zasto ) mu pridje i pita ga: "Zasto nista ne radis?". "Pao mi je lenjir na pod" - odgovori zbunjeni decko. "Pa ti sad cekas JA da ti ga dignem!?" - spontano ga pita profesorica.

Nas jedno 35 je vristalo na sav glas narednih 20ak minuta, a ona se samo nasmesila i odsetala dalje.

staro
  (#13 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 27.08.2008 22:04
Pol: Žensko
Godine: 34
Odgovor: Priche iz skolskih klupa.. - 13.05.2006, 14:46

ja se sjecm iz osnovne kad je ona milosevicka, strah i trepet, ulazila kod nas na cas i lupila se svom snagom po famoznom srednjem prstu. i sada cijeli razred je zamuknuo, bleji u nju kako se previja od bolova, pa nas pogleda onako i prasne u smijeh i kaze nam: pa dobro, nije vam zabranjeno da se smijete, sto nama naravno nije tesko palo. onda se sjecam prvog dana u srednjoj skoli, ne znas nikoga, skoro svi su zbunjeni, trazis si ime na spisku i ulazis u ucionicu. i tako mi posjedali, cekamo razrednu, kad ulazi neka namontirana riba (samo godinu dana starija od nas), mi se svi dizemo, jel mislimo da nam je to razredna, kad namonitirana riba, mrtva ladna sijeda u zadnju klupu i pocinje da se upoznaje sa nama. i onda skontamo da nije razredna, vec da ide sa nama u razred.

staro
  (#14 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 27.08.2008 22:04
Godine: 34
Odgovor: Priche iz skolskih klupa.. - 13.05.2006, 14:50

eh, jos ovo. ja u prvom razredu, i pisemo u svesku, po prvi put. e sada, ja sam ispisala cijelu prvu stranicu i zbunim se sta cu sada. i ja onako sva ponosna, pitam uciteljicu: ja sam ispisala cijelu stranicu, ne znam sta cu dalje?
a ona meni: pa okreni stranicu i pisi na novu. bas logicno...

staro
  (#15 (permalink))
Kill Bill
Beatrix Kido
Kill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimum

Član od: 27.11.2006.
Poslednji login: 01.05.2008 23:58
Odgovor: Priche iz skolskih klupa.. - 17.12.2006, 16:12

....jao sto se ja secam profesorskih bisera...

Latinjara: "vi ste jedina generacija koja je rodjena te godine"

Istoricarka: "dajte mi bojicu koja nije u boji"

Cefka: "decko ne diraj tu cefku..."
-ll- : "nije bitno sta pises vec koliko napises"

ovo nikad nisam skontala... jedna drugarica je napisala na kontrolnom recept i dobila 5 jer je ispisala 4 A4 stranice... ... a za predmet tj geografiju bila je vezana samo prva recenica...

Ubica mekog srca.

staro
  (#16 (permalink))
NoxX
Novi član
NoxX je na dobrom putu

Član od: 24.11.2006.
Poslednji login: 12.01.2007 23:29
Odgovor: Priche iz skolskih klupa.. - 12.01.2007, 23:20

Пита мене биологичарка лекцију, а ја наравно, немам две благе. Причам ја њој нешто што сам гледао на дискаврију што нема везе са питањем. Каже она мени "е супер, ајде сад ти нама покажи то на цртежу, имаш нацртано у свесци, зар не?". Ја наравно да нисам имао нацртано, али пун себе кажем "да, да, наравно да имам". Каже она мени "па хајде, покажи нам", а ја мртав 'ладан вадим књигу и показујем слику. Каже она мени да се манем књиге и да покажем свеску, а ја ћу ту, ко да сам управу, па није ту свеска. На питање где је, кажем ја "па кући". Професорка се збуни и пита шта моја домаћа свеска ради кући, а ја ћу, ко да сам ослободио Србију, "па то је домаћа свеска, зове се домаћа зато што седи тамо где је мој дом или мојој кући, да је школска ја би је понео". Професорка се збуни, истерао сам је из памети и каже она мени "па добро бре, за кога ти пишеш тај домаћи", а ја ћу мртав 'ладан "па за себе". Одељење је до тог тренутка држало уста да не пукне од смеха, али кад сам то провалио, сви су почели да се ваљају од смеха. Таман је тад звонило.

То је био први и последњи пут да ме професорка пита у целом полугодишту.

staro
  (#17 (permalink))
Kill Bill
Beatrix Kido
Kill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimum

Odgovor: Priche iz skolskih klupa.. - 16.03.2007, 14:06

Gariju se prispavalo od nemonotonih pricica na biologiji,povio se na klupu samo sto ne zaspe...
Tek ce biologicarka{u narodu poznata kao baba}: "sta si se povio tako,bices ko kifla..."

Ubica mekog srca.

staro
  (#18 (permalink))
lav71
mudorator
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: danas 08:33
Godine: 37
Odgovor: Priche iz skolskih klupa.. - 16.03.2007, 20:16

...davno je bilo...ničeg se ne sećam...

...snaga caruje dok um ne popizdi...

staro
  (#19 (permalink))
ZOE
uvek ista
ZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimum

Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: juče 22:46
Godine: 46
Odgovor: Priche iz skolskih klupa.. - 16.03.2007, 20:36

Moja je snaja uciteljica u OS Nikola Tesla u N.Sadu. Uvek je puna prica o dozivljajima sa njenih casova. Jedna od njenih prica me je do suza nasmejala:

Radilo se o tome da deci objasni sta su to asocijacije.
Nije znala bolji primer da im navede, od sledeceg: "Vidite deco - na stolu stoji stolnjak; znaci sto nas asocira na stolnjak" itd...!
Ubila se sirota objasnjavajuci im sta je asocijacija! Sada ih ona pita, da navedu primere...
Klinci odgovaraju:
1) ... u vazi stoji cvece...
2).... u kaminu gori vatra
3) ... na zidu vise slike
Pita, zatim ona jednog malisu, a on siroma ne moze nicega da se seti. Ona mu pomaze: "Gorane, u peratonici stoje....???? STA?
Goran se misli: "u peratonici stoje..... u peratonici stoje..... u peratonici stoje.... Ma, otkud ja znam uciteljice, sta ti je to per'tonica!!!

Druga dobra prica:
Moja snaja u zbornici, nazdravlja sa rakijom za kolegu, koji odlazi u penziju. Gucnula je samo malo, jer je morala da ide na cas. Na casu, sagla se iznad ucenika u klupi da mu nesto objasni, a ovaj ce: "Uciteljice, smrdis na rakiju!!!"
Ona mu objasni, da je popila casicu rakije, da bi nazdravila za ucitelja koji ide u penziju, a klinac na to: "MA, UCITELJICE, TI SI PIJANA!!!"

Ima jos puno bisera, ali o njima drugi put....

Šta ti je smisao života, da bi ti život imao smisla

staro
  (#20 (permalink))
Kill Bill
Beatrix Kido

Odgovor: Priche iz skolskih klupa.. - 21.05.2007, 13:43

odgovaranje filozofije... mene mrzi da zivim a ne da ucim tu filozofiju, iako ima svega par stana al gradivo smor neki,katastrofa...i aj sad cu ja to da smlatim ...
oko mene sve sami shaptachi, milina jedna...

ovaj gleda u onaj svoj papir...pa kaze:
khm gospodjice, kazite vi meni jedno delo od Nichea... ali ne ona dva glavna nego ono jedno sporedno,ako se secate..spominjali smo ga...

ja: sve nisam sigurna jel prvo slovo R il H... rectohomo, hectohomo...{delo se ustvari zove ectohomo, rectohomo bolje da ne znate sta je... }

a ovaj sve kako pa kako...

ja sricem nesto...

tek ce ovaj: a sta to znaci?

ja: evo coveka...

maratonac: aha,aha... nije nego evo njega...

ja: pa da, evo njega...

maratonac:A od koga je on preuzeo to delo?

ja: hm,pa ovaj od Pilata...

maratonac: da,da a ko je to vama rekao? ( ko mi je shapnuo)

ja: pa ovaj, pa vi ste mi rekli...jednom prilikom...

maratonac: e i ja svasta govorim...
.
.
.

i tako nastavilo se to... zbunila ja coveka, vishe nije znao siroma ni sta je pricao...
a ja dobih 5icu iz svog baljezganja

Ubica mekog srca.