VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Tinejdžerski kafić

Tinejdžerski kafić Za sve od 13 do 19 godina, kao i za one koji se tako osećaju

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Istina ili mit..!?
staro
  (#1 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija @
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 02:08
Pol: Žensko
Istina ili mit..!? - 28.09.2006, 00:29

sad mi je palo nesto na pamet.. da li je istina da su oni uchenici koji sede u prednjim klupama u principu bolji uchenici?? mislim, da li imaju bolje ocene i vladanje?? i da li oni koji sede otraga uvek imaju loshije vladanje i loshije ocene??

pa da proverimo.. u kojim ste klupama vi sedeli -- otraga ili napred -- i kakav ste uchenik/student u proseku bili??

ajd' da vas cujem kloshari i shtreberi

moomoo meee juuooo

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Istina ili mit..!?
staro
  (#2 (permalink))
Lady in red
Epona of The Nosfera
Lady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen član

Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 06.07.2008 21:29
Godine: 22
Odgovor: Istina ili mit..!? - 28.09.2006, 02:11

UVEK sam sedela u predzadnjoj klupi u srednjem redu sa drugaricom. Obe smo sve cetiri godine srednje skole bile odlicne, ja 4,53-4,63 a ona uvek iznad 4,70
Sto se tice ovih malo losijih, imali smo dva lika koji su redovno sedeli u prvim klupama, a bili su 'dobri'

U osnovnoj sam uglavnom sedela u drugoj klupi, ali nikada nisam bila nerd

Evo, promenila sam potpis

staro
  (#3 (permalink))
vlado
Veteran
vlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen član

Član od: 22.06.2006.
Poslednji login: 05.07.2008 18:18
Pol: Muško
Godine: 15
Odgovor: Istina ili mit..!? - 28.09.2006, 12:58

Oduvek sam sedeo i idalje sedim u predzadnjoj klupi, do vrata To da se pozadi kriju losi djaci je apsolutno netacno . Zadnja klupa, naime, pruza lagodnost da se razbaskarimo, ispricamo i ismejemo do mile volje Da l' u prednjim klupama sede bolji dzaci, I don't now, but sigurno da se tu zguze oni koji zele da slusaju profesora/ku

Zakljucak: Zadnja klupa je zakon

Carl doesn't want to belive, he wanted to know

staro
  (#4 (permalink))
Kunic
White Eagle
Kunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen član

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 27.10.2007 16:37
Godine: 25
Odgovor: Istina ili mit..!? - 28.09.2006, 13:11

Počev od osnovne, preko srednje, pa i sada na faksu - uvek u zadnjoj klupi. Ako izbacim osnovnu, u mojoj srednjoj su u prvom redu sedeli štreberi i to oni najgori - iz usta im smrdi na čitanku. Znači kada profesor piše po tabli, iza njegovog/njenog dupeta je red za uvlačenje. A sem što su štreberi, bili su i neverovatni cinkaroši. Ako redar nekog ne prijavi, zlikovci iz prve klupe su to činili. Zašto? Ne znam. Inače, bio sam od 3,50 do 4,20 u srednjoj i to samo zato što me je bolelo uvo da učim biologiju, hemiju, muzičko i ostala sranja, jer sam znao šta ću posle da upišem

A sada na faksu se taj trend nastavlja. Аli đubrad jedna, ako već sede ceo semestar u prvoj klupi, zašto onda na ispitu sede pozadi? Nabijem ih, dođu tri sata ranije i zauzmu zadnje klupe. Kao ucuri i sve znaju, a na ispitu prepisuju. Stoka. Zbog njih, mi koji prirodno volimo zadnje klupe, smo ugroženi.

Neki ljudi samo zinu, pa zagade okolinu...

Nisam paranoičan, ali to ne znači da me neko ne progoni!

staro
  (#5 (permalink))
Lady S
Administrator
Lady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimum

Član od: 11.03.2006.
Poslednji login: 01.07.2008 13:17
Godine: 26
Odgovor: Istina ili mit..!? - 28.09.2006, 13:24

Ja sam uvek sedela u trećoj ili četvrtoj klupi u srednjem redu, i u toj sredini sam se najbolje osećala. Par puta sam se sticajem okolnosti našla u prvoj i stvarno je glup osećaj, čoveku naprosto bude neprijatno a zadnju sam izbegavala, jer su oči nastavnika/profesora uvek uprte u tebe, posebno na kontrolnim i slično. Tako da - sredina rulz.
A na faksu sam sedela u poslednjim redovima kada su predavanja, a u prvom redu kada je ispit. Imali smo neke visoke amfiteatre, tako da je prvi red bio nekako podignut i profesor te ne vidi kada sedi na svom mestu. Odnosno, vidi tebe, ali ne vidi tvoj papir. Znalo se desiti da izvadim celu knjigu. Asistenti se obično svi naguraju gore da kontrolišu poslednje redove koji prepisuju... i onda nama milina.

staro
  (#6 (permalink))
Najgora
Neprskana!
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: danas 06:39
Godine: 33
Odgovor: Istina ili mit..!? - 28.09.2006, 13:32

hehehe kad se samo setim...
Kao Najgora uvek sam se krila u zadnjem redu ali... ti nastavnici znaju i gde djavo spava pa su me uvek nekako pronalazili...uz pomoc dnevnika... bila sam prva na spisku...
ali sam zahvaljujuci tome bila dobar djak!

staro
  (#7 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 02:38
Godine: 33
Odgovor: Istina ili mit..!? - 28.09.2006, 13:37

Ja sam sedela u zadnjoj, jerbo sam uvek volela da se naklatim na zid sa stolicom i ljuljam noge i vazda sam visila na one dve nogice. Nekoliko puta me to koštalo bubrega, jer pandrknem na sred časa kad mi se nogice omaknu pa mi samo cipele vire gore iznad klupe... a i tako sam mogla nesmetano slušati walkman povremeno smo se svi menjali jer se određeni profesori nisu bunili, a i po potrebi je trebalo šaputati onome ko odgovara...

- Gladijatori su bili...
- Aligatori su bili...
- Biljo, gladijatori, GLADIJATORI...

A onda su me na pola srednje mangupi premestili jednoglasno u prvu klupu. I to onu naslonjenu na profesorsku katedru. Niko nije umeo brže da provali šta je zapisao/la u dnevniku i to još da gleda naopako (čak smo imali i određenu signalizaciju... blenem šta piše i onda rukom iza leđa palac na gore - nova lekcija, palac na dole - ispitivanje, pa se nekima naprasno piški, kašlje ili bilo kako pozli ), onda, bolje da zagovara i odlaže ispitivanje "Jao profesorka, koja vam je to farba, divna je..." i sve ono ostalo zbog čega se sedenje tamo isplatilo Mada, imalo je i to svoju cenu... najbrže sam pisala u razredu pa su profesori koji su voleli da diktiraju gledali u moju svesku kao prvu na vidiku i po meni furali tempo... e onda su iza letele i sveske i olovke o pod iz besa ili jednostavno krenu da me zasipaju gumicama po tintari

I do kraja školovanja ostade prva klupa

Bila sam dobar djak, a mangup. Ubitačna kombinacija.

E sad... da li je istina ili mit... zavisi od škole do škole i od razreda do razreda... kod mene su oni koji su se pokazali kao bolji sedeli pozadi

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#8 (permalink))
valter
Poznata faca
valter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimum

Član od: 08.05.2006.
Poslednji login: 01.07.2008 01:07
Godine: 27
Odgovor: Istina ili mit..!? - 28.09.2006, 16:22

-...da da, bilo je to u vreme dok sam jos bio mali djavolan u Tasmaniji...

-Zadnja klupa, ali i vrlo bitan faktor ko je 8 godina (4+4) sedeo u klupi ispred .

-"...a ja, ja se kockam s'prevarantom zivotom..."

staro
  (#9 (permalink))
makycica
Iskusni forumdžija
makycica je dijamantmakycica je dijamantmakycica je dijamantmakycica je dijamant

Član od: 25.09.2006.
Poslednji login: 07.07.2008 22:50
Odgovor: Istina ili mit..!? - 28.09.2006, 16:36

U osnovnoj skoli sam bila prava bubica sedela sam u drugoj klupi, druzila sam se samo sa jednom drugaricom, bila sam puvucena u sebe i uvek sam strebala... ali zato u srednjoj skoli totalni preokret pravi sedela u zadnjoj klupi naravno kad sam bila na casovima... ali ipak sam se uvek snalazila i dalje bila dobar djak, ne bas kao u osnovnoj...ali tu negde...

staro
  (#10 (permalink))
Majkl Majers
Banovan
Majkl Majers će uskoro postati poznat članMajkl Majers će uskoro postati poznat član

Član od: 10.08.2006.
Poslednji login: 26.12.2006 12:30
Godine: 28
Odgovor: Istina ili mit..!? - 28.09.2006, 17:05

Zadnja klupa rulez

I u osnovnoj i u srednjoj sam sedeo u zadnjoj klupi srednjeg reda. Jednostavno, ne bih se mogao privići na bilo koje drugo mesto ( pogotovu ne na prvu klupu ). Kod nas je važilo pravilo da su oni iz prve štreberi i štekeri ( što je i bilo tačno ). Uvek je neki od njih bio predsednik odeljenja, i uvek je neko od njih video neki od naših nestašluka pa nas lepo otkucao kod razredne I niko se nije družio sam njima, što je i logično.

Odgovor sa citatom