|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Tinejdžerski kafić Za sve od 13 do 19 godina, kao i za one koji se tako osećaju |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Istina ili mit..!? |
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.03.2008.
Poslednji login: 16.07.2008 00:23
Pol: Muško
Godine: 16
|
Odgovor: Istina ili mit..!? -
12.05.2008, 08:53
Ja sedim sad u prvoj klupi, i često se klatim na stolici, profesorima ne smeta, pošto znaju da sam dobar učenik i da kapiram ono što (trkeljaju) pričaju.
Logika mi dobro ide, a većina predmeta u mojoj školi (ekonomska) ima svoju lepu logiku, pa mi nije nešto teško. Zaista žalim one koji pomno slušaju u zadnjim klupama i bubaju napamet, da bi bi imali iste ocene koje ja imam bez pipanja knjige. Što se vladanja tiče. svi pričaju na času, i oni u prvoj i oni u zadnjoj klupi. Samo trkeljaju.... i ja s njima ![]() Guns don't kill people.
I do! |
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.05.2008.
Poslednji login: 19.07.2008 13:11
Pol: Žensko
|
Ja uvek sedim u prvoj klupi,jer kada u prvoj klupi pricham nastavnici i ne obracjaju paznju na mene,a oni u zadnjoj se klupi moraju potruditi za bolju ocenu.Uvek me prozovu na tablu za neki lak zadatak izato dobijem pet,a ovi u zadnjim klupama(loshiji uchenici)oni uvek dobiju neki tezi....
Nastavnici vishe obracjaju paznju na ove u zadnjim klupama,pa tako da mi iz prednjih mozemo ladno koristiti pushke,mitraljeze i razne vrste shverca:D ![]() ![]() ![]() ![]() Zakljuchak:DRZ' TE SE PRVIH KLUPA!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
| > Istina ili mit..!? |
Slične teme
|
||||
| Tema | Autor | Forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Žene vozači - predrasuda ili istina? | Lady S | Auto-moto | 49 | 19.04.2008 01:06 |
| Istina o tri prsta | Lady S | Istorija | 52 | 17.03.2008 19:22 |
| Mediji i moc govora | A6quattro | Televizija i ostali mediji | 2 | 03.04.2007 14:38 |
| Istina je negde tamo | vlado | Parapsihologija | 5 | 29.08.2006 12:50 |