VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Tinejdžerski kafić

Tinejdžerski kafić Za sve od 13 do 19 godina, kao i za one koji se tako osećaju

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Istina ili mit..!?
staro
  (#41 (permalink))
makica @-,-'-
Početnik
makica @-,-'- je na dobrom putu

Član od: 27.01.2008.
Poslednji login: 03.05.2008 16:13
Pol: Žensko
Odgovor: Istina ili mit..!? - 03.05.2008, 16:07

ja sam sedela i u prednjim i u zadnjim klupama i uvek sam bila odlicna sa odlicnim vladanjem

Sta se nalazi iza nas i sta se nalazi ispred nas su male stvari u odnosu na ono sta se nalazi u nama!

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#42 (permalink))
starsica
bataci za dz :)
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 04:28
Godine: 20
Odgovor: Istina ili mit..!? - 03.05.2008, 16:16

u osnovnoj sam uvek sedela u prvoj klupi i to do vrata ali ne po svom nahodjenju vec zato sto mi je razredni staresina uvek govorio da sam previse glasna za poslednju klupu ali nije znao covek da iz prve klupe mozes da pravis ista cuda kao i u zadnjoj.. na svakom casu kad nastavnik ne gleda sam kucala na vrata..
u srednjoj sam sam sedela u poslednjoj klupi.. e tu mi nisu marili sto sam glasna..
a bila sam odlicna u osnovnoj i vrlo dobra u srednjoj

krek, krek.. ne gudra..

staro
  (#43 (permalink))
Leonard Peltier
Onaj Koji Je Puk'o
Leonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimum

Član od: 29.08.2007.
Poslednji login: juče 23:50
Pol: Muško
Godine: 30
Odgovor: Istina ili mit..!? - 03.05.2008, 16:43

Citat:
SQUAW kaže: Pogledaj poruku
Ja sam sedela u zadnjoj, jerbo sam uvek volela da se naklatim na zid sa stolicom i ljuljam noge i vazda sam visila na one dve nogice. Nekoliko puta me to koštalo bubrega, jer pandrknem na sred časa kad mi se nogice omaknu pa mi samo cipele vire gore iznad klupe... a i tako sam mogla nesmetano slušati walkman povremeno smo se svi menjali jer se određeni profesori nisu bunili, a i po potrebi je trebalo šaputati onome ko odgovara...
Samo ću reći, da Skoro identičan slučaj

Jedina razlika je u tome što sam uz sve gore navedeno švrljao po čemu god sam stigao (sveske, knjige, klupa...) i zverao neprestano kroz prozor (poslednja klupa do prozora)....
Zbog svega gore navedenog sam u početku imao problema kod pojedinih profesora, ali kada bi me izveli na tablu - uglavnom nisu mogli da me obrukaju da ne znam Na kraju su me pustili na miru
Nikada nisam bio štreber i učio sam samo one predmete koje volim ili one gde je potrebna logika a ne puko bubanje napamet. Prepisivao sam one predmete koje ne volim

Inače, u srednjoj sam uvek bio u granicama od 4,00 - 4,70 , ali se nikada nisam opterećivao prosekom ni u srednjoj, a kasnije ni na faxu

Jednostavno, znam koliko ne znam

"I have the simplest tastes. I am always satisfied with the best"

staro
  (#44 (permalink))
The Gunslinger
Iskusni forumdžija
The Gunslinger je dijamantThe Gunslinger je dijamantThe Gunslinger je dijamantThe Gunslinger je dijamant

Član od: 04.03.2008.
Poslednji login: juče 23:09
Pol: Muško
Godine: 15
Odgovor: Istina ili mit..!? - 12.05.2008, 08:53

Ja sedim sad u prvoj klupi, i često se klatim na stolici, profesorima ne smeta, pošto znaju da sam dobar učenik i da kapiram ono što (trkeljaju) pričaju. Logika mi dobro ide, a većina predmeta u mojoj školi (ekonomska) ima svoju lepu logiku, pa mi nije nešto teško. Zaista žalim one koji pomno slušaju u zadnjim klupama i bubaju napamet, da bi bi imali iste ocene koje ja imam bez pipanja knjige. Što se vladanja tiče. svi pričaju na času, i oni u prvoj i oni u zadnjoj klupi. Samo trkeljaju.... i ja s njima

Guns don't kill people.

I do!

staro
  (#45 (permalink))
Marija:D
Početnik
Marija:D je na dobrom putu

Član od: 14.05.2008.
Poslednji login: 04.07.2008 23:38
Odgovor: Istina ili mit..!? - 14.05.2008, 22:14

Ja uvek sedim u prvoj klupi,jer kada u prvoj klupi pricham nastavnici i ne obracjaju paznju na mene,a oni u zadnjoj se klupi moraju potruditi za bolju ocenu.Uvek me prozovu na tablu za neki lak zadatak izato dobijem pet,a ovi u zadnjim klupama(loshiji uchenici)oni uvek dobiju neki tezi....
Nastavnici vishe obracjaju paznju na ove u zadnjim klupama,pa tako da mi iz prednjih mozemo ladno koristiti pushke,mitraljeze i razne vrste shverca:D
Zakljuchak:DRZ' TE SE PRVIH KLUPA!!!

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen
Pingbek je uključen
Refbek je uključen
Pređi na forum

VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Tinejdžerski kafić > Istina ili mit..!?
Slične teme
Tema Autor Forum Odgovora Poslednja poruka
Žene vozači - predrasuda ili istina? Lady S Auto-moto 49 19.04.2008 01:06
Istina o tri prsta Lady S Istorija 52 17.03.2008 19:22
Mediji i moc govora A6quattro Televizija i ostali mediji 2 03.04.2007 14:38
Istina je negde tamo vlado Parapsihologija 5 29.08.2006 12:50