|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Tinejdžerski kafić Za sve od 13 do 19 godina, kao i za one koji se tako osećaju |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Istina ili mit..!? |
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 21.02.2007.
Poslednji login: 28.12.2007 16:38
Pol: Žensko
Godine: 28
|
Odgovor: Istina ili mit..!? -
11.06.2007, 13:59
U osnovnoj skoli i srednjoj skoli sam uvek sedela u srednjem redu, treca ili cetvrta klupa, tu mi nekako bilo najprijatnije - ni previse blizu ni previse daleko!
Na faxu, nisam obracala paznju - nije nas bilo puno, pa smo sedali bilo gde (cesto, posebno na cetvrtoj godini, bilo nas je toliko da svi stanemo u jedan red)! U skoli sam bila vukovac, na faxu sam imala jako dobar prosek, ali ne verujem da je mesto na kojem sam sedela puno uticalo na to! I nije bilo nekog pravila, sto se tice dobrih i losih djaka, bili smo nekako izmesani, bilo nas je svuda! ![]() |
|
|
|
|
|
I'm a dreamer
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: juče 19:49
|
07.07.2007, 18:13
Pa po pravilu se losiji ucenici stave u prednje klupe kako bi se "kontrolisali"
....Elem, ja sam sedela u pocetku u zadnjoj klupi, onda sam se duze vreme stacionirala u sredini, i na kraju opet uhvatila hlad pozadi... Nisam nesto volela da sam na vidiku ![]()
|
|
|
|
|
|
Banovan
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 09.03.2007.
Poslednji login: 19.07.2007 20:27
Pol: Muško
Godine: 48
|
07.07.2007, 18:21
Citat:
![]() |
|
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 22.08.2007.
Poslednji login: 16.09.2007 19:40
|
22.08.2007, 19:33
eto tako...ja sam uglavnom sedela u poslednjoj klupi gde se naravno "pricalo" 900 na sat...okej nisu oni pricali ja sam ih terala :D a prosek mi je bio..hmm uglavnom oko 4.30 i ono ok mi je to bilo...a sedela sam i u prvoj klupi po kazni! hehe pa u nasoj skoli su ili po kazni tamo sedeli tj ja :D ili neki nerdi
![]() |
|
|
|
|
|
La Nińa [:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 28.02.2007.
Poslednji login: juče 16:35
|
06.12.2007, 00:09
Ja sam do sad uvijek sjedila u zadnjim klupama. Lakse je prepisati. Ili bar cuti kad ti neko govori. Do sad sam imala ve 5-ice. A kod nas je posve izmijesano bilo do sad. Svuda se sjedeli i dobri i losi djaci...
![]() |
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.02.2008.
Poslednji login: 05.09.2008 23:14
Pol: Muško
Godine: 17
|
09.02.2008, 15:12
XEXE delimicno sam i klosar a malo vide i streber mada eto sto vise starim sve vise popustam,...
uglavnom moja klupa je uvek zadnja klupa,..moram i zbog visine,..jer sam uvek bio najvisi u razredu,... ali nije ovi kod mene u prvim klupama nisu neki djaci da kazes pravi odlikasi,..samo im je teze na kontrasima,...sta cu im ja ![]() |
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|