|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Tinejdžerski kafić Za sve od 13 do 19 godina, kao i za one koji se tako osećaju |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Istina ili mit..!? |
|
|
|
|
|
|
Beatrix Kido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 27.11.2006.
Poslednji login: 01.05.2008 23:58
Pol: Žensko
|
Odgovor: Istina ili mit..!? -
18.01.2007, 13:37
Ja sam sedela po principu de me metnesh...
i kako kod koga... al za kontrolni isprazne se prve klupe i sednem ja... i sve prepishem i jedina dobijem pet... ![]() Posle casa samo cujesh... "Ova budala il je ucila il je bila pijana..." shalu na stranu bila sam i streber okoreli,jujuju... samo me moje mangupljenje i dzon vejn hod,lomljenje lavaboa i vodokotlica,kao i jedna odrpana kapa u supi{za koju su deca ruku u supu davala da nisam ja...(a ono ja ipak jesam)} uvek izvlacilo... Ubica mekog srca. |
|
|
|
|
|
typingerrormaker :)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: danas 01:51
Pol: Muško
Godine: 27
|
Odgovor: Istina ili mit..!? -
31.01.2007, 07:55
ja sam jedno vrijeme sjedio i u magarecoj klupi
![]() znaci prvi osnovne mene nacalili u prvu klupu, do vrata molicu... ALI posto sam non sto nesto pricao dobijem cast da se preselim u poslednju klupu koju je sa mnom djelila drugarica iz odjeljenja, ona najgrlatija u redu do prozora... valjda je uca mislio da ce time da nas ucutka... no ne lezi vraze mi se uklopili ko pravi... dzaba opomene i kritike... e ondak nas razdvoje, uh to mi tesko palo ... i to ja zavrsim u magarecoj do vrata a ona u magarecoj do prozora... znaci idu normalno popunjeni redovi, ondak prazne klupe pa nase magarece ... pa i nije mi tesko palo samo sto sam morao malo glasnije da pricam ![]() od tada uvijek sam negdje pri kraju redova... od 5 do 8 predposlednja klupa a srednju prespavah u poslednjoj ... a ne da sam bio streber ... Vukovu diplomu mi sjebali u 7. a u srednjoj sam bio tu negdje 4.7 - 4.8 ![]() fax je opet druga prica... kako smo sva predavnja na prvoj godini imali u jendom malom amfitetatru na ekonomskom u BLu koji je bio podjeljen u dva nivoa moja ekipa je ponosno zauzela prvi red u gornjem dijelu... da bili smo fini samo su jednom otkazali predavanje zbog nas (uh tad kad me nisu lincovali oni iz preve klupe nece nikada )a sad volim da budem blize katedri... ne bas na udaru u prvoj klupi, jer one iz prve stalno cimaju za nesto, ali od trece ne begam dalje i to po mogucnosti u sredini... ocoravilo se pa nesto ne vidju dobro sa strane niti iz daljine ![]() |
|
|
|