VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Tinejdžerski kafić

Tinejdžerski kafić Za sve od 13 do 19 godina, kao i za one koji se tako osećaju

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Istina ili mit..!?
staro
  (#11 (permalink))
SansRomantic
Samo svoja...
SansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimum

Član od: 18.05.2006.
Poslednji login: 20.05.2008 09:01
Pol: Žensko
Godine: 31
Odgovor: Istina ili mit..!? - 28.09.2006, 18:17

pih..ja sam bila večiti vukovac, ali sam sedela u zadnjoj klupi uvek, ali uvek..
tako sam mogla drugima da radim zadatke iz mate, fizike, hemije, kontrolne iz engleskog i sl.

"Frankly my dear, I don't give a damn!"

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
Mish
Delete Woman
Mish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimum

Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: juče 21:49
Odgovor: Istina ili mit..!? - 28.09.2006, 19:46

Pretposlednja klupa do prozora, mesto odmah uz radijator na koji možeš da se nasloniš i odspavaš prva dva časa ujutru (što zimi osobito prija, pa se ta dva časa mogu i produžiti na tri-četiri.)
A đak? Pa, recimo da sam se po uspehu svrstavala u 3-4 najbolja.

... Ko nije drvo razumeo prvo, pa tek onda sadio, taj nije ništa uradio... I, shvatiće, kad-tad, da ne zna šta je hlad....

staro
  (#13 (permalink))
Meggy
Veteran
Meggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostale

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 11.12.2006 13:27
Odgovor: Istina ili mit..!? - 28.09.2006, 22:10

Citat:
Kunic kaže:
iz usta im smrdi na čitanku

Bre, vi svi sedeli nazad

Ja sam u osnovnoj sedela u trecoj klupi (cini mi se) u srednjem redu i to sa onom koja sad radi zajedno sa mnom u skoli ... kad bolje razmislim, uvek sam sedela u srednjem redu, samo sto je u srednjoj to bila poslednja klupa... i sve cetiri godine poslednja Bila sam u stanju da prvog dana skolske godine dodjem sat vremena ranije samo da bih zauzela poslednju klupu, prava borba za opstanak, jebo te

Na faksu sam uvek sedela u desnom redu klupa i to negde na sredini... eto, ne bih ni razmisljala o tome da nije ove teme, ali sad kontam da sam stvarno uvek sedela desno i uvek sto blize zidu

I zaboravih da napisem glavno, odgovor na pitanje Nisam primetila da su bili bolji oni koji su sedeli napred. Kod mene napred sede oni koji se inace ne mogu obuzdati ... a sad vidim da i nema neke preterane veze gde sedis... sve moze da se vidi... samo ako hoces da vidis

Gather ye rosebuds while ye may...

Poruku je izmenio Meggy, 28.09.2006 u 23:25.

staro
  (#14 (permalink))
Bishop
Iskusni forumdžija
Bishop obasjava toplim zrakom SuncaBishop obasjava toplim zrakom SuncaBishop obasjava toplim zrakom SuncaBishop obasjava toplim zrakom SuncaBishop obasjava toplim zrakom SuncaBishop obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 07.07.2006.
Poslednji login: 04.11.2007 15:32
Pol: Muško
Godine: 30
Odgovor: Istina ili mit..!? - 28.09.2006, 23:05

Pa ja sam ovde jedini svuda sedeo ..... meni je to bilo sve isto ..... sednem gde stignem .... a i sto se uspeha u skoli tice bilo je svega , pa dobro skoro svega , sareno , od popravnog i ukora do odlicnog uspeha .... To sve naravno tokom celog skolovanja , ne odjednom

Possibility of dream come true makes life worth living.....

staro
  (#15 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 05.07.2008 18:54
Godine: 34
Odgovor: Istina ili mit..!? - 29.09.2006, 12:25

uvijek sam sjedila u zadnjoj klupi, iako sam nosila cvikere (tada je vladao obicaj da cvikerasi sjede u prvoj klupi, ali sam ja insistirala na zadnjoj, jer sam se bila bas fino uklopila u masu iz zadnje) vjecno sam nesto meljala, uvijek imala nesto da dodam, pa da malo zasmijem razred da nije jednolicno i piskarala parole protiv aprtheida po klupi (to je tada bilo aktuelno). uglavnom sam gutala knjige, koje naravno nisu bile za lektiru, pa nisam imala vremena za klasicno strebanje, nego bi uvijek gradivo preletila, pa su i ocjene bile u skladu sa tim (3,4,3,4), a pala bi i poneka petaja jer bi uvijek znala nesto sto nije bilo u knjizi, jer sam i svakakve dnevne i sedmicne novine isto tako gutala. famozne salabahtere iliti puskice nisam imala, nego sam iste pisala po klupi, negdje izmedju oni parola protiv apartheida, pa nitko ne bi skontao da prepisujem. jedan od rijetkih predmeta koji nisam prelijetela je bio engleski, tako da smo imali semu da jos desetoro ljudi prepisuje od mene, sve dok nas desetoro jednom nije imalo istu gresku. e onda sam svaki kontrolni iz engleskog pisala u prvoj klupi i tada skontala da kad si u prvoj klupi, da te nitko ni ne gleda, jer misle da neces prepisivati. sad kad se sjetim, mi iz zadnje i predzadnje, bili smo bas veselo drustvo, ni streberi, ni propaliteti, veliki zezatori a sa drugaricom koja je sjedila pored mene i dan danas sam u kontaktu, iako vise ne zivimo u istoj drzavi.

nattydread is coming to dinner

staro
  (#16 (permalink))
Meggy
Veteran
Meggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostale

Odgovor: Istina ili mit..!? - 29.09.2006, 18:18

Citat:
nattydread kaže:
e onda sam svaki kontrolni iz engleskog pisala u prvoj klupi
Vidis, ja sam svoj pisala u svojoj omiljenoj poslednjoj, s tim sto je omiljeni mi profesor svaki kontrolni prestajao pored moje klupe

staro
  (#17 (permalink))
Captain Jack
Jolly Roger
Captain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: juče 06:31
Odgovor: Istina ili mit..!? - 29.09.2006, 18:55

To i jeste mit Kod mene su najbolji djaci bili u pozadini.Ja sam svoju osnovnu presedeo u zadnjoj klupi,red do vrata.Secam se da je pored bio onaj glupi civiluk na kome su svi kacili sve i svasta pa sam bio transverzala za sve sto je kruzilo po odeljenju U srednjoj sam sedeo u zadnjoj,red do prozora pa me je sunce picilo ko blesavo.Nismo imali zavese u gimnaziji pa smo kacili neke od kuce i tu je nastajao problem jer je posle nas ekonomska drzala casove pa su nam skidali te zavese To je bio jedini nedostatak zadnje klupe,ostalo je bila uzivancija.E sad,bilo je casova gde sam sedeo u prvoj klupi,nesto zbog kazne nesto zbog prednost Na Istoriji smo sedeli u prvoj jer je Vera Istoricarka,najveca Srpkinja koju znam,uvek imala nesto za nas da joj zavrsimo pa je lakse bilo ubediti da nas pusti sa casa iz prve klupe.Kod razrednog sam sedeo u prvoj i nikada necu zaboraviti kada sam mu ukrao dnevnik i sakrio iza radijatora zbog njegove neposlusnosti.Sto su meni lepili ukore

Not all treasure is silver and gold, mate.

staro
  (#18 (permalink))
Bishop
Iskusni forumdžija
Bishop obasjava toplim zrakom SuncaBishop obasjava toplim zrakom SuncaBishop obasjava toplim zrakom SuncaBishop obasjava toplim zrakom SuncaBishop obasjava toplim zrakom SuncaBishop obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 07.07.2006.
Poslednji login: 04.11.2007 15:32
Godine: 30
Odgovor: Istina ili mit..!? - 29.09.2006, 19:26

Eh zaboravih da kazem........

po mom iskustvu najbolje se prepisuje iz prve klupe ..... kad god sam prepisivao iz zadnje klupe uvek su me hvatali .... a u prvoj niko me nije ni gledao pa prepisujes do mile volje

Possibility of dream come true makes life worth living.....

staro
  (#19 (permalink))
Meggy
Veteran

Odgovor: Istina ili mit..!? - 29.09.2006, 19:38

Citat:
Bishop kaže:
po mom iskustvu najbolje se prepisuje iz prve klupe ..... kad god sam prepisivao iz zadnje klupe uvek su me hvatali
Tako je to kad ne znas

staro
  (#20 (permalink))
Goga
Mama u Boji
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 01:23
Godine: 34
Odgovor: Istina ili mit..!? - 30.09.2006, 00:20

Imala sam silnih prelaza
od prvog do četvrtog - druga klupa u sred