|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Tinejdžerski kafić Za sve od 13 do 19 godina, kao i za one koji se tako osećaju |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Kada ste se prvi put poljubili sa nekim? |
|
Odgovor: Kada ste se prvi put poljubili sa nekim? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Veteran
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.06.2006.
Poslednji login: 17.08.2008 15:56
Pol: Muško
Godine: 15
|
Odgovor: Kada ste se prvi put poljubili sa nekim? -
24.09.2006, 23:54
Citat:
Ovaj, pa jest' bilo bi normalno da kazujem kad je to bilo Cek' da se setim U 12-oj, sa jednom curom iz komsiluka
|
|
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 06.08.2006.
Poslednji login: juče 23:28
Pol: Žensko
Godine: 24
|
Odgovor: Kada ste se prvi put poljubili sa nekim? -
25.09.2006, 01:11
Citat:
Daklem ja! Prvi poljubac mi nije bio bas slavan,tacnije nije ostavio wau utisak na mene. Desio se u 7. razredu, tacnije bio je 1. maj, kampovanje, nas nekoliko i mr. on! Stariji jednu godinu od mene, dopao mi se na prvi pogled, ali nista posebno, no ja sam odlucila da se tad poljubim i to je to! Prvo sam se femkala i kao na kraju me je osvojio, poljubili se i ja nisam bila odusevljena, imala sam utisak da mi je neko stavio zabu u usta , tad sam rekla da se jos dugo necu ljubiti, ali sledeci poljubac sa drugim deckom,(koji se desio posle skoro godinu dana ) je vec bio sjajniji i predivan, onda sam shvatila da samo treba da je u pitanju prava osoba! ![]() sreća, sreća, radost, ma uživancija... ![]() |