VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Tinejdžerski kafić

Tinejdžerski kafić Za sve od 13 do 19 godina, kao i za one koji se tako osećaju

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Kada ste se prvi put poljubili sa nekim?
staro
  (#11 (permalink))
makilli
Moderator
makilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimum

Član od: 21.11.2006.
Poslednji login: juče 12:37
Pol: Žensko
Godine: 26
Odgovor: Kada ste se prvi put poljubili sa nekim? - 08.09.2008, 23:12

Mislim da sam išla u to vreme u sedmi razred,a poljubac i nije bio nešto spektakularan, pre bi se moglo reći da je bio balav,u bukvalnom smislu te reči U svakom slučaju umrem od smeha kad se setim te zgode

...i may not be perfect but i'm always me...

...najmračnija mesta u paklu rezervisana su za one koji ostaju neutralni u vreme krize morala...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
Goga
impresario
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 02:39
Godine: 34
Odgovor: Kada ste se prvi put poljubili sa nekim? - 08.09.2008, 23:14

Ah, još jedno leto, ali godinu dana kasnije.
Dečko je bio iskusan, a ja - mlada zelena i prepuna treme.
Mislim da je kip u tom momentu imao više topline od mene.
Iskreno, bilo mi je ...

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

staro
  (#13 (permalink))
Kal_el
:)
Kal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimum

Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: juče 13:34
Pol: Muško
Godine: 42
Odgovor: Kada ste se prvi put poljubili sa nekim? - 08.09.2008, 23:16

sredinom proşlog veka na keju uz Dunav ...
u drugom srednje , imao sam 15 godina

Ko je za jednu rely vožnjicu ?

staro
  (#14 (permalink))
starsica
zaba Mrazica :)
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 03:34
Godine: 21
Lokacija: zivim na zici u sredini, a skacem sa druge na cetvrtu.. :)
Odgovor: Kada ste se prvi put poljubili sa nekim? - 09.09.2008, 01:35

sedmi razred, proslava Nove godine.. bila jaaako zaljubljena u jednog decka koji je 5 godian stariji od mene samo me je u to vreme odbijao zbog godina ali sam znala da nije ravnodusan uglavnom, imala sam osecaj da ce se to desiti bas to vece i ja sam.. malo popila da se opusti, posto sam od drugarica slusala kako to treba da se radi uglavnom, nisam se poljubila sa njim, vec sa nekim ko mi u tom momentu nije znacio vise od pokidane pertle nije mi se dopalo, imala sam osecaj kao da mi je ispirao krajnike
mada, svoj prvi poljubac smatram za onaj sa prvim deckom u koga sam zaista i bila zaljubljena i za koga sam mislila sa kime cu i decu da imam.. i samo sa njim sam imala osecaj kao da propadam u zemlju i da je sve oko nas stalo samo za nas dvoje taj osecaj mi se vise nije ponovio..

Aj popela se zaba na banderu..
i jako joj je lepo kad je gore..

staro
  (#15 (permalink))
shacky
medeno srce
shacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimum

Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: juče 21:53
Godine: 29
Odgovor: Kada ste se prvi put poljubili sa nekim? - 09.09.2008, 10:04

Uh, na raspustu posle 6. razreda, na rođendanu kod drugarice, sa dečkom u koga sam tada bila jaaako zaljubljena, i bilo je, pa blago rečeno bezveze, i nije se više ponovilo, to je bio kraj moje zaljubljenosti u njega.

Kad bi meni dali kišobran, ja ga ne bih potrošio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slučajno sam.

staro
  (#16 (permalink))
Kal_el
:)
Kal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimum

Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: juče 13:34
Godine: 42
Odgovor: Kada ste se prvi put poljubili sa nekim? - 09.09.2008, 10:41

Citat:
starsica kaže: Pogledaj poruku
sedmi razred, proslava Nove godine.. bila jaaako zaljubljena u jednog decka koji je 5 godian stariji od mene samo me je u to vreme odbijao zbog godina ali sam znala da nije ravnodusan uglavnom, imala sam osecaj da ce se to desiti bas to vece i ja sam.. malo popila da se opusti, posto sam od drugarica slusala kako to treba da se radi uglavnom, nisam se poljubila sa njim, vec sa nekim ko mi u tom momentu nije znacio vise od pokidane pertle nije mi se dopalo, imala sam osecaj kao da mi je ispirao krajnike
mada, svoj prvi poljubac smatram za onaj sa prvim deckom u koga sam zaista i bila zaljubljena i za koga sam mislila sa kime cu i decu da imam.. i samo sa njim sam imala osecaj kao da propadam u zemlju i da je sve oko nas stalo samo za nas dvoje taj osecaj mi se vise nije ponovio..
jebote ti si u 7. razredu bila pijana
ovde se svi osnovnoj prevrtali a ja kreten tek s 15 poljubio curu
svi negde otpadali po parkovima i kojekuda a ja trenirao
şta sport uçini od çoveka

Ko je za jednu rely vožnjicu ?

staro
  (#17 (permalink))
veverica
Sciurus vulgaris
veverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimum

Član od: 02.07.2007.
Poslednji login: danas 01:46
Odgovor: Kada ste se prvi put poljubili sa nekim? - 09.09.2008, 10:42

Pa sad... sa S. 21. maja, sa N. 8. decembra, sa P. ne mogu da se setim, ali bila je zima, sa V. u proleće, sa...

i tako...

staro
  (#18 (permalink))
lado
zena u crwenom
lado je uzor za ostalelado je uzor za ostalelado je uzor za ostalelado je uzor za ostalelado je uzor za ostalelado je uzor za ostalelado je uzor za ostalelado je uzor za ostalelado je uzor za ostale

Član od: 21.08.2008.
Poslednji login: 03.12.2008 01:20
Godine: 41
Odgovor: Kada ste se prvi put poljubili sa nekim? - 09.09.2008, 17:37

vauuuu kako je to bilo davnooooooooo

ako sejes kaktuse,ne ocekuj grozdje

staro
  (#19 (permalink))
Mala princeza
Novi član
Mala princeza je na dobrom putu

Član od: 20.09.2008.
Poslednji login: 17.10.2008 19:16
Godine: 12
Odgovor: Kada ste se prvi put poljubili sa nekim? - 20.09.2008, 09:50

Jos nisam...

staro
  (#20 (permalink))
joksi
Iskusni forumdžija
joksi je miljenik mnogih članovajoksi je miljenik mnogih članovajoksi je miljenik mnogih članovajoksi je miljenik mnogih članovajoksi je miljenik mnogih članovajoksi je miljenik mnogih članova

Član od: 12.09.2008.
Poslednji login: juče 23:17
Odgovor: Kada ste se prvi put poljubili sa nekim? - 20.09.2008, 10:13

neznam za prvi,cini mi se u sedmom razredu.............al zato trenutno zadnji pre 5 minuta.......