|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Tinejdžerski kafić Za sve od 13 do 19 godina, kao i za one koji se tako osećaju |
| Prikaz rezultata glasanja: Smanjena ocena iz vladanja... | |||
| da |
|
18 | 64.29% |
| ne |
|
10 | 35.71% |
| Učesnika ankete do sada: 28. Ne možete da glasate na ovoj anketi | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Smanjena ocena iz vladanja u osnovnoj školi |
|
Odgovor: Smanjena ocena iz vladanja... |
|
|
|
|
|
|
|
Veteran
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.06.2006.
Poslednji login: 05.07.2008 18:18
Pol: Muško
Godine: 15
|
Odgovor: Smanjena ocena iz vladanja... -
28.06.2006, 16:22
ma popravili su oni to za mesec dana ( keva mi radi u skoli ), tako da sam ja zavrsio sedmi sa primernim vladanjem.![]()
|
|
|
|
|
|
White Eagle
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 27.10.2007 16:37
Pol: Muško
Godine: 25
|
Odgovor: Smanjena ocena iz vladanja... -
29.06.2006, 00:59
Jeste.
Bila zima, a mi grudve u ruke i ožeži po autobusima. Hvala Bogu, pa su nam pored škole prolazile četvorka i jedanaestica, a Novosađani znaju koliko često idu ti busevi. E, a posle smo išli kod zamenika i kod psihologa. Od kada je sveta i veka, zna se da se autobusi gađaju. To nije za ukor. Trebali su i fizičkog da nas oslobode, a oni nas ukorom po ušima. A bio jedan matori vozač, redovno je izlazio iz busa da nam preti. Sve dok nije popio grudvu u glavu. ![]() Neki ljudi samo zinu, pa zagade okolinu... ![]() Nisam paranoičan, ali to ne znači da me neko ne progoni!
|
|
|
|
|
|
haile selassie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 05.07.2008 18:54
Pol: Žensko
Godine: 34
|
moje vladanje je skoro uvijek bilo - zadovoljava - jer sam non-stop nesto meljala na casovima, pravila se pametna i nestajala netragom kad su bili kontrolni. ali, eto, ne fali mi nista...
![]()
|
|
|
|