VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Tinejdžerski kafić

Tinejdžerski kafić Za sve od 13 do 19 godina, kao i za one koji se tako osećaju

Prikaz rezultata glasanja: Smanjena ocena iz vladanja...
da 18 64.29%
ne 10 35.71%
Učesnika ankete do sada: 28. Ne možete da glasate na ovoj anketi

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Smanjena ocena iz vladanja u osnovnoj školi
staro
  (#21 (permalink))
Zvonchica
Lutka
Zvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimum

Član od: 03.12.2006.
Poslednji login: danas 12:03
Pol: Žensko
Godine: 24
Odgovor: Smanjena ocena iz vladanja u osnovnoj školi - 02.02.2007, 02:01

U osnovnoj sam bila jos i dobra , nije bilo bezanja al' u srednjoj...
Imala sam na kraju prvog jedinicu iz vladanja zbog neopravdanih.
To je moj dragi tajo zapravo ucinio za mene. Hajd da malko objasnim.
Kao nesto sam trenirala kosarku u to vreme i trener nam je jednom mesecno davao blanko opravdanje za izostanak iz skole. Kad god mi zelimo, ali samo jednom mesecno. I tako sam ja ustvari za sve casove imala opravdanje al' razredna to sacuvala, pa kad je cale dosao na prijemni pokazala mu i on joj lepo rek'o da to pise sve neopravdano. Zena tako i uradi.
Najveci fazon je bio sto je na tim opravdanjima pisalo nesto kao; ''zbog obaveza u klubu... tad i tad... '' a ja bezala sa prvih jutarnjih casova! Pa mislim kakve su to obaveze u 7 ujutru? I sto smo nas dve iz odeljenja bile u istom tom klubu, pa bar da smo se dogovarale da nas u isto vreme nema.
Skoro pa je i ona imala keca zbog mog tate.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#22 (permalink))
coolgirl
La Nińa [:
coolgirl je naprosto sjajan člancoolgirl je naprosto sjajan člancoolgirl je naprosto sjajan člancoolgirl je naprosto sjajan člancoolgirl je naprosto sjajan člancoolgirl je naprosto sjajan člancoolgirl je naprosto sjajan član

Član od: 28.02.2007.
Poslednji login: danas 00:43
Odgovor: Smanjena ocena iz vladanja u osnovnoj školi - 08.04.2007, 19:07

nije mi se to nikad desilo,ali kako sam pocela ne bi bilo cudo da mi se desi....
valjda se nece desiti...

Doći će moj dan,doći će moj čas,doći će i mojih pet minuta.. Kad te vidim tu me preseca,juriću te sve do,sve do meseca..

staro
  (#23 (permalink))
**princess**
**CicaMaca**
**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum

Član od: 21.03.2007.
Poslednji login: 17.07.2008 20:47
Godine: 19
Odgovor: Smanjena ocena iz vladanja u osnovnoj školi - 09.04.2007, 00:59

u osnovnoj nikad.... do kraja sedmog nisam imala ni jedan neopravdani... u osmom chitava dva...
ali sad u srednjoj je zato druga pricha... bezim ko luda... nekad ni sama ne znam shto. proshle godine sam imala smanjenu ocenu na chetvrku na tromesechju, ali mi je razredna podila na kraju. sadi slichna pricha.... vuchem 7 komada od polugodishta... mislim, nije da se bunim... koliko bezim ovo je extra!

I'm not evil.... I'm just up to no-good...

staro
  (#24 (permalink))
Mimic 90
Novi član
Mimic 90 je na dobrom putu

Član od: 14.10.2007.
Poslednji login: 29.02.2008 00:16
Pol: Muško
Godine: 18
Odgovor: Smanjena ocena iz vladanja u osnovnoj školi - 24.12.2007, 23:08

U osnovnoj nisam bjezao, ali u srednjoj... Ocjena mi je smanjena na polugodju, a na kraju nam uvjek poklone primjerno vladanje

ZVEZDA mi je sve...

staro
  (#25 (permalink))
memento
nostromo
memento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimum

Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: danas 10:32
Odgovor: Smanjena ocena iz vladanja u osnovnoj školi - 28.03.2008, 10:57

U osnovnoj školi sam bio primerno dete. Bez mrlje na karijeri.

Međutim, više puta sam kažnjavan dok sam pohađao gimanziju. Uglavnom su to bili ukori, ali i smanjenje ocene iz vladanja na polugodištima. Pošto sam imao nezvaničnu titulu, u ono vreme vrlo laskavu i prestižnu, vanredni učenik, jer ponedeljkom nisam uopšte išao u školu, samo su me ocene spašavale od nekih drastičnijih mera prema meni...

Ploviti se mora, voleti je poželjno...

staro
  (#26 (permalink))
Kal_el
s#permen
Kal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimum

Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: 13.07.2008 23:07
Godine: 42
Odgovor: Smanjena ocena iz vladanja u osnovnoj školi - 28.03.2008, 11:14

da u srednjoj sam imao keca iz vladanja i smanjen uspeh za 1 ocenu na kraju godine ...
razredna me je obožavala i dan danas je vidjam ali žena je morala da mi da keca jer se jednostavno žalila direktoru profesorka fizičkog da sam je štipkao za guzu ostalo nije rekla
Branio sam se pred direktorom da nisam mogao da odolim njenim oblinam a onda je rekao ko da on ne bi ali ima ženu i decu ...
a ja mu reče da mi ne zamera onda kad ja nemam ženu i decu pa me onda otero u p.m.

Ko je za jednu rely vožnjicu ?

staro
  (#27 (permalink))
starsica
bataci za dz :)
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 04:21
Godine: 20
Odgovor: Smanjena ocena iz vladanja u osnovnoj školi - 28.03.2008, 15:59

nego sta sam nego imala.. doduse, do 7. osnovne nisam imala.. pa su mi sibnuli smanjenu ocenu zbog izostanaka.. misssim, bezala iz osnovne, ko to jos danas radi..
ali u srednjoj nisam imala smanjeno, opravdanja su uvek bila validna i ja ostala postedjena.. iako je razredna da ce mi se kad tad najebati keve za sve izostanke.. za 4 godine imala sam 500 izostanaka.. ponekad se cudim kako sam zavrsila srednju..

krek, krek.. ne gudra..

staro
  (#28 (permalink))
chapi_unique
Početnik
chapi_unique će uskoro postati poznat član

Član od: 04.02.2008.
Poslednji login: 06.07.2008 13:44
Godine: 17
Odgovor: Smanjena ocena iz vladanja u osnovnoj školi - 06.04.2008, 18:29

Exx kad se setim.,..U prwom srednje,..dok jos nismo ni upoznali skolu kako valja,..neka sranja smo pravili,..i samo sledeci dan ujutru prwi cas kod razredne,..
Ewo njene reci: Dobro jutro !!..Neka ustanu sledeci pojedinci,..nabrajala nas je nekoliko,.. i swi koji su ustali su podobijali kechine iz vladanja,..znaci nema 4 nego kechina,..mislim bash sam lepo zapoceo skolovanje,..xexee
al ne brinite se kasnije sam ga popravio ; ))

Ljubav je jedina bolest od koje ne želimo da ozdravimo!

staro
  (#29 (permalink))
V1KtOr93
Novi član
V1KtOr93 je na dobrom putu

Član od: 22.03.2008.
Poslednji login: 30.04.2008 15:01
Godine: 14
Odgovor: Smanjena ocena iz vladanja u osnovnoj školi - 15.04.2008, 15:31

Dva puta. Prvi put u 6. razredu, zbog glupog nastavnika istorije, a drugi put je bilo ove godine, ali sam nekako uspeo da popravim sve to. A o ukorima razrednog staresine i nastavnickog veca vec da ne govorim . . . . Ali sam odlican djak pa mi cesto progledaju kroz prrste.

staro
  (#30 (permalink))
Marija:D
Početnik
Marija:D je na dobrom putu

Član od: 14.05.2008.
Poslednji login: juče 13:11
Odgovor: Smanjena ocena iz vladanja u osnovnoj školi - 14.05.2008, 22:07

Iako sam 8 razred i zavrshavam srednju,ne zelim da prouzrokujem neke gluposti koje bi mi smanjle ocenu(mada bih rado izmlatila neke pogubljenice)
Nikada do sada mi nije bila smanjena ocena,i nadam se da necje....

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu